Scudo Sports

Teşhir ürünü bisiklet

mavinehir

Daimi Üye
Tepki
95
Arkadaşlar mağazanın montaj halinde ,müşterilerin bilgisi ve belkide kullanımına sunulan bisikletler alınmasında bir sorun varmıdır?Teşhir ürünlerinde diğer bisikletlerle yan yana durmasından kadroda çizikler oluşuyor sanki.Bunları almak mantıklı mı , alınırsa fiyat da değişim nederece olur?

Scudo
Var. Ben bisikletimi Decathlon'dan bu şekilde aldım. Üzerinde 3-5 çizik vardı. Kutulu 849'a satıyorlardı. Ben 599'a aldim.
Çiziklere renksiz oje ile müdahele ettim.

Hemen hemen butun bisiklet magazalari bu sekilde satiyor zaten bisikletleri.
Ben daha once test bisikleti bile aldim. Magazada bir yil musterilere test etsin diye verilmis bisiklet. Hic bir sorunu yoktu.

@Uğur S.

Abi B'twin triban 3 mü eğer o ise sanırım triban 3 konularında 599tl ye alan kişi sizdiniz.

Ben çok sorun görmüyorum. İndirim de gayet iyi. Sonuçta kullanılmış bisiklet diye bakabilirsiniz ama dışarıda kullanılmamış, mağaza içinde kameraların gözetiminde kullanmışlar.

@Ali Burak T.

Kendime aldığım Fit 3 modeli. Eşim için de Triban 3'ü 599'a aldım. O da bir teşhir ürünüydü. Fakat onda çizik yoktu. Daha şanslıydık o bisiklette :)

bence hiç bir problem olamaz hem olsa bile aradaki fark ile çok daha iyi hale gelebilir.
yani açıkcası ALINASI...

@Serdar ozturk

Çok doğru düşünüyorsunuz. İkinci el parçalarla bu bisiklet üzerine 105 set diziyorum. Herhalde 105 setli bir bisiklet alsam daha fazla masraf edecektim.

fiyatı düşecekse teşhir ürünü almaya razıyım hatta üzerinde çizik dahi olabilir nasıl olsa sonradan çizilecek şu an kullandığım bisikletin her tarafı çizik içinde

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Decathlon'da RR 8.1 varsa ve fiyatı uyguna düşecekse bende alırım. Sonuçta bisiklette olsa olsa çizikler olur sadece. O çiziklerde MTB'de normal karşılanması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Decatlondaki teşhirler deneme sürüşü yapılan bisikletlerse fazla sayıda teşhir ürünü çıkmaz sanırım.Ben bisikletçide baktığım bisiklette birbirine fazlaca yakın koymalarından dolayı başka bisikletin gidonunun sürtmesi nedeniyle hafif çizik görmüştüm.Bu durum belki satıcı için pek önemi yoktur.

Her açık üründe indirim olmuyor ama?

arkadaşlar carraro sportive 327 2015 model mağazada kurulu 1150 tl ye buldum. pazarlıkla 1000 e indiririm diye düşünüyorum. alınır mı sizce? nelere dikkat etmek lazım ?

Minimum %40 fiyatı düşüyorsa teşhir ürünü alınabilir. Ama fiyat az düşüyorsa bence uzak durmak lazım çünkü bisiklet dükkanları her gün dışarı çıkarıyor bisikleti ve gün sonunda bir yerlere istif halinde asıyorlar.
Ha şu da var bisiklet çiziksiz temizse neden alınmasın ama bisikleti görmeden ilan üzerinden alacaksanız biraz kumar oluyor. O yüzden böyle bir alım için %40 indirim Serim.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@eren konu hocam vites sistemleri vs zarar görür mü sizce? Şimdi bisikleti denemek isteyen kişi üstüne binip vitesle oynuyor ya illaki

@yorgun bekçi
En olsa çizilir. Görerek alacaksanız farkedersiniz. Görmeden alacaksanız da yüksek çözünürlüklü fotoğraf isteyin. Ben vites gibi ömrü bitince değişen parçalardan çok kadrodan titizlenirim. Kadro çiziği çatlağı ve yamukluğu düzeltilmesi daha zor bir durum. Yalnız alacak olduğunuz bisiklete baktım 1000tl uygundur sıfir sorun durumunda. Çünkü ikinci eli bile daha fazla olabilir.

Hem Disk hem de v fren uyumlu kadrolara bayılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@eren konu kadro çiziği pek önemli değil benim için de kafama takılan bisiklet 2015 model 2 senedir kurulu şekilde mağazada bekliyor en iyi ihtimal. ne bileyim lastikleri vs deforme olmamış midir? ben gene mağazada inceleyip de alırım tabiki ama açıkçası pek anlamam görsel harici unsurlardan

Geri