Scudo Sports

Teşekkürler servisçi amca.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
akşam iş çıkışı bisiklet ile eve giderken sıkışık trafikte sağ tarafta kaldırıma yakın olup ve kapıları açık olan servsi acarından geçecek yer bulamayınca beklemeye geçtim. tam beklememin 2. saniyesinde şöför amca kapıları kapattı ve bana geçecek yer açıldı. yanından geçerken teşekkür ettim.
iyi niyetli şöför amcalar iyiki varsınız.

Scudo
böyle moralimizi yükseltecek iyi niyetli abilere ihtiyacımız var.

Teşekkürler bence de :D

sevdiğine değil şu geçsinde gitsin gözümün önünde durmasın diye düşünüyolar

Neyse ne ya.. :D biz mutlu olalım yeter

bir keresinde d100'ün sol şeridinden geçerken sağ şeride hızlı bir geçiş yaptım o kısımda da yamalı yol varmış hafif çıkıntılar vardı yol bisikleti olunca lastikler kaydı ve yere düşüp sürüklendim. peşimden gelen bir kango arac sahibi amca durdu ve yardım etmek istedi şehir içine de götüreyim dedi ama bisiklet arabaya sığmadı ben teşekkür ederim diyip başımın çaresine baktım, sele falan yerinden fırladı omuz kısmım baya yaralandı ama o gün sapancaya geziye gidecektik toparlanıp yoluma devam ettim :)

Tabi bunlar istisna. Kırmızı ışıkta duruyordum bir kere minibçünün teki el kol sallıyor ne işin var trafikte der gibisinden. karşılık versen olay çıkacak.

özellikle servislerde yaş seviyesi belirli bir yaşın üstünde olanlar ağırbaşlı yardımsever oluyor. öyle birine denk gelmişsiniz. amcaya teşekkürler

Bağcılardan Sarıyer'e gidiyorduk grupduk arkadaşlarım baya ilerilemişti araç trafiği vardı 100 metre geri kaldım bir ford vardı sağımda solumdada cenaze aracı vardı. Baktı taksinin şöförü çıkamıyorum aracı sağa doğru yanaştırabildiği kadar yanaştırıp bana yol vermişti trafikte :D ne günlerdi bea.

Az da olsa iyileri var araba sürücülerinin. Bazen yol veriyorlar mutlu hissediyorum.

@chnkrmz tüh yine erken açtım diye söylenmiştir içinden :))) Şaka bir yana sağ şeridi kapatıp ilerlerken arkadan gelen aracın mesafe bırakıp rolantide sizi takip etmesi,motorun çıkardığı o sabit ses...Anlayamazsınız böhüeeüe insana kış günü şömine başı ateşi sesi gibi geliyor. :D

Geri