Scudo Sports

Teşekkürler Erdoğanlar Bisiklet

Onur Dokmetas

Aktif Üye
Tepki
59
Karabük'te okuyorum güzel bir dj almak için ankaraya gittim sabah gittiğimiz gibi o kadar işin arasında konukseverlikle bizi ağırladılar ellerinden geldiğince yardım ederek güzel bir bisiklete kavuşmamızı sagladılar yanlış aldığımız bir parçayı hiç sorgusuz sökme anahtarı ile beraber ertesi gün hiç bir ücret talep etmeden yolladılar (tam garanti buna deniyor sanırım) ve ne zamandır heyecanla beklediğim bmx jantlarım iki telefon ile oldukça özenli paketlenip geldi oldukça uygun fiyata bu tavır ve konuk severliğinden dolayı Erdoğanlar Bisiklete teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Scudo
Hayırlı olsun kardeşim. Dikkat edemedim telaşeden, yarışta kullandığın o muydu? Ayrıca tebrik ediyorum,düzenlediğim ilk amatör yarışın birincisi oldun. Bu arada yarışa ben katılamadım, çünkü Gençlik spor il müdürü habire bana bişeyler deyip duruyordu. koordinatör olarak orayı terkedemezdim ayrıca.19 Mayısta da yapalım mı ne dersin?

Yaklaşık 1 yıl önce Erdoğanlar Bisiklet'ten aldığım bisikletimin kadrosu 3 gün önce çatladı. Kullanıcı hatası veya üretim hatası bilemiyorum şu anda. malum Türkiye'de yaşadığımız için insan bu gibi durumlarda ne yapcağını bilemiyor ve karamsarlık kaçınılmaz oluyor. Haftalarca bisikletsiz kalmaya kendimi alıştırıyodum- tam da yıllık iznimde ve polonez yarışı öncesinde-

Sonuç mu; şu anda yeni kadrom elimde, evet bu kadar çabuk.

Zaten uzun zamandır alışveriş yaptığım ve dürüstlüğüne gözüm kapalı inandığım bir firmaydı ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu...

Lütfi abiye ve Erdoğanlar'a teşekkürler..

Sevgiler

kadro çatlağını ben canlı gördüm,belkide fatihten daha çok canım sıkıldı..
ancak kendisi de bilir,ilk dediğim ''lütfü abiyi ara'' oldu.
çünkü Erdoğanların ciddiyetini ve esnaflığını biliyorum ve tanıyorum.güvenimi sarsmadığınız ve fatihe yardımcı olduuğunuz vede türkiyede esnaf denilebilecek çok az insanlardan biri olduğunuz için tebrik ve teşekkür ediyorum ;)

Erdoğanlar bisiklet e sipariş verdiğim Sedona 761 ğ tam bir yol canavarı .İşte bu canavarı toplamak ve sesini telefonda duyduğum Lütfi ağabeyle tanışma şerefine erişmek için Giresun’dan kalkıp Ankara ya Erdoğanlar bisiklete gitmeye karar verdim .Gerçekten doğru karar vermişim .Kısaca Ankara’da beni çok mutlu eden birkaç güzel anımı sizlerle paylaşmak istedim. Pazartesi sabahı Ankara ya indim ve yakın aile dostumuza ait olan otel e yerleştim Daha önceden de sözleştiğimiz gibi Lütfi abim beni otelden aldı abim diyorum çünkü gerçekten bir ağabeyin kardeşine göstereceği ilgi ve alakadan fazlasını gördüm .Sonuçta beni daha tanımıyordu ve ticaretini yapar yani ürününü satar gerisine karışmazdı istese ama abim hiç de öyle bir esnaf ve kişi değildi gerçekten çok şaşırdım.

Güzel bir çay bahçesinde kahvaltımızı yaptıktan sonra beklenen an gelmişti tabi bende oldukça sabırsızlanmakta idim bisikletimi görmek için ve kapıdan içeri girdik gerçekten forumda söz edildiği gibi bir yer insanın her şeyden birer tane alası geliyor wallaa.Sanırım bende öyle yaptım. Artık canavarı uyandırma vakti gelmişti gerçekten ortaya bir yol canavarı çıkmıştı inşallah yakın zamanda fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım bana hak vereceksiniz. Şimdilik Lütfi ağabeyim ve Mehmet kardeşimle çekildiğimiz fotoları sizlerle paylaşıyorum .Ve sanırım Lütfi ağabeyin forumdaki ilk fotoğrafı olacak benim yayınladığım ilk olacak ve bu beni daha da mutlu ediyor .Lütfi abi ilk kez benim objektiflerime yakalandı.

İşte Erdoğanlar bisiklet Lütfi abim. Mehmet kardeşim ve Erdoğanlar bisikletin güler yüzlü personeli ve unutmadan birkaç kelime daha ekleyeyim Giresun a dönüş biletim gece 23:00 da idi ve gideceğim firmanın hareket merkezi bana oldukça uzakta idi .Ben kara kara düşünürken nasıl gideceğim diye Lütfi abim yine bir ağabeylik yaptı beni gecenin 23:00 da otelden alıp otogara kadar bıraktı. Ne desem az gerçekten beni çok mahçup ettiniz Erdoğanlar Bisiklet Lütfi abim Mehmet kardeşim ve personeli hepinize forum aracılığı ile tekrar tekrar teşekkürler..Bu arada 761 ( canavar) ın modifiye li resimlerini de en yakın zamanda forumun ilgili bölümünde sizlerle paylaşacağım.

merhaba güzel şeyler yazmışsınn valla bende tanışmak isterim bu lütfü abiyle bu arada seninlede hemşeriyiz:)her neyse işte bende lütfü abiden bir bisiklet almak isterim seninkinden alıcam gereken ilgiyi bizede gösterir lütfü abi beni tanıştırır mısın lütfü abiyle çünkü yakın zamanda bir bisiklet alıcam.en kısa zamanda cevabını bekliyorum kardeşimm:)

Böyle mağaza sahipleri olduğunu bilmek çok güzel.
Mağaza'da çok güzel herşey yerli yerinde sıralı.

Güle güle kullan;)

• Beğen
Tepkiler: feritkucuk28
@Fatih Özgenlik

İşte bu gerçekten çok önemli.. Fatih benim için de çok alışveriş yaptı Erdoğanlardan, arkadaşlarımıza da tavsiye ettik. Ne kadar doğru bir karar verdiğimizin göstergesi.. Ben de Fatih adına çok teşekkür ediyorum. Böyle insanlar, böyle firmalar görmek gerçekten gurur verici...

oo ferıt bey gözluklerde yakıo nerden buldun o gozluklerı giresunda görmedım gozunde hiç:D:D

• Beğen
Tepkiler: feritkucuk28
evet canavarın fotoğrafını bisikletlerimizin fotoğrafları bölümüne ekledim tekrar teşekkürler ERDOĞANLAR BİSİKLET

Bence Lütfi abimiz Erdoganlar bisiklet i açarak bizim gibi gençlere saglıklı bir geleceğe adım atmamızda ve en önemlisi de ruhumuzun genç kalmasında yardımcı olarak büyük katkıları oldu :) TEŞEKKÜRLER Lütfi Bey!

arkadaşlar bisikletime yeni bir 7li sistem arka dişli aldım yani uğur abi sağolsun o aldı bana getirdi beklemediğim bir süpriz ile karşılaştım dişlinin yanında t-shirt hediye etmişler çok hoşuma gitti bu yüzden çooooook teşekkürler erdoğanlar bisiklet

Bisikletimin vites istemini full yenilemeyi düşünüyorum:D Banada hediye yollayacaklarsa en büyük bedenden olsun:DD
Cidden çok iyi çalışıyorlar ne sorsam yardımcı oluyorlar.

helal olsun diyorum başka birşey demiyorum harbi harbi bisikleti seviyorlar anladığım kadarıyla

Geri