Bundan yaklaşık 1 sene önce, Erdoğanlar Bisiklet'ten bir çift Scott Oxyd tubeless lastik satın almıştım. Geçtiğimiz hafta Pazar günü çıktığım bir turda, ön lastikte iki noktada balon oluştuğunu farkettim, aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere. Turu, biraz da tedirgin bir şekilde tamamlayabildim.
Pazartesi günü durumu Erdoğanlar Bisiklet'e telefonla ilettim, çektiğim fotoğrafları ve ürün faturasını da eposta ile gönderdim. Telefonda görüştüğüm Mehmet bey sağolsun çok yakından ilgilendi, fotoğrafları derhal dağıtıcı firmayla paylaşacağını ve değişim talep edeceğini iletti bana. Bu konuşmamızdan 2-3 saat kadar sonra bana eposta ile değişim yapılacağını ve lastiği onlara geri göndermem gerektiğini yazdı. Bu kadar hızlı sonuç alabilmemize hem sevindim, hem de şaşırdım açıkçası.
Ertesi gün sorunlu lastiği Erdoğanlar'a gönderdim, yeni lastiğim de iki gün sonra elimdeydi; bana kargo ücreti dahi ödetmediler.
Buradan Erdoğanlar Bisiklet'e, firma sorumlusu Mehmet beye ve firma sahibi Lütfü beye teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerek yedek parça, gerekse de aksesuar alışverişlerimde ilk tercihim olma sebebini boşa çıkarmadılar ve sattıkları ürünün arkasında durma dirayetini gösterdiler.
Müşterisini oyalamadan, eziyet çektirmeden, hızlı ve zahmetsiz bir şekilde çözüm üreten ve müşterisini yarı yolda bırakmayan Erdoğanlar Bisiklet'e tekrar teşekkürler.