Scudo Sports

Teşekkürler Erdoğanlar Bisiklet

valla sahsen internetten 4 urun siparisi yaptim kendilerinden.hepsi hizli ve bekledigim kalitede oldu.hatta bir urun benden kaynaklanan sebeplerle uymamisti.telefon ettigimde urunun uymasi icin tavsiyeleri oldu ama hic sorgusuz kargo ile iadeyi kabul ettiler.demek 4 u de sans faktoruymus :acpsnr:.

Scudo
bende esnafım. müşteri memnuniyetinde şans faktörü diye bir durum söz konusu değildir. birisi armut ise birisi tahta hani elma bile değil, birbirine o kadar uzak iki kelime. ben ayakkabı aldım, tek numara kalmıştı 43.5 dedim olmazsa şayet veya bir şekilde beğenmedim nasıl yapacağız dedim. bana şey dediler; enes bey tipini beğenmeseniz dahi direk geri gönderin takas veyahut para iadesi yapalım dediler. hani şanslık bir durum yok.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bisikletiniz Hayırlı Olsun..Mehmet Beyi Ve Lütfi Abiyi Ben İlk Defa Gördüm Daha Önceden Alışverişlerim Oldu Telefondan Epey Yardımcı Oluyorlardı.İnşallah Bu Yaz Gitmeyi Düşünüyorum...Zaten Mağazada İnsan Dolaşsa Bir Şeyler Alası Gelir anlatılanlara ve resimlere göre:D..Gözümde Türkiye'nin Bir Numaralı Bisiklet Mağazası..Çoğu parça var ve bir çoğuda uygun fiyatların.Kargoda Ücretsiz Sınır vs.. yok..

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Erdoğanlar Bisiklet gerçekten bu konuda çok değerli bir firma. Bende sağolsun Mehmet Yeşilören kardeşimle irtibat kuruyorum. Kendim işitme engelli olmama rağmen asla bir mailimi bile cevapsız bırakmaz. Allah onlardan razı olsun. Onlar müşteri kazanmak için değil insan , kalp kazanmak için uğraşıyorlar. Allah işlerine bol kazançlar nasip etsin. Ben çok sever ve takdir ederim. Yaklaşık 1 yıldır yazışırım. En ufak bir sıkıntı görmedim. Bu dostlukların baki olması dileğiyle. Hayırlı olsun.

sadece bisiklette değil hayatta karşılaşılan bu tür durumlarla ilgili genel manada konuşuyorum; böyle durumları en az iki taraftan(normalde kural üçtür. taraflar ve varsa bir de şahit) dinlemek lazım gelir ki isabetli bir sonuca varılsın. haklı-haksız ortaya çıksın. misal oradaki yazıda taraflardan biride ahmet bey. onuda dinlemek gerek. tarafların ikisi de dinlendikten sonra bilir kişi yani bisiklet işlerine hakim birisinin karar vermesi gerek. bir başlığım vardı geçenlerde açtım "duran bisiklet" ile ilgili. internette birçok forumda, sitede firma ve şahıs hakkında mağduriyetler belirtilmiş. ben ciddi alışveriş yapacaktım. hatta ürünleri favorilerime atmıştım bile. biraz araştırdıktan sonra hatta bisikletforum ahalisine danıştıktan sonra daha firmayla temasa geçmeden ayırttığım tüm ürünlerden vazgeçtim. hatta konuyu açtığımda ikinci mesaj "abi çok kaliteli çok güzel bir yer bende oradan ürün alıyorum tavsiye ederim" gibi bir şeydi. demek istediğim memnun olanda olur olmayanda. çoğunluk hangisi ise firma insanların aklında firma hakkında genel kanı o kalır.

bende burdan spd ayakakabı ve kask aldım bi sorun olmadı.şimdide haftaya parça sipariş vericem aynakol,ruble vs. bazı parçalar oldukça uygun kaçırmak istemiyorum

mesela daha önceden ben dahil bircok arkadaş rock shox 2012 reba rl maşada bircok sıkıntı yaşadı.ayrıca sıfır maşaya bu sıkıntılı alt tüpü hava kacırıyor garantiye getirdim diyince maşaya bakım yapacaz diye extra bir ücret,bundan daha sonra aynı sıkınıtıdan gönderdiğimde tamir ettik tüm aksamı başka bir maşadan söktük taktık artık hava kacırmıyor.eee madem değiştirdiniz neden hava kaçırıyor hala diyince neye inanıyorsan onun üstüne yemin ediyorum biz senin için sıfır maşa bozduk akşam hava bastık sabah baktık kacırmıyordu sen bize ne diyorsun diye birde sıtem işitmişliğim var.daha sonra marinteğin maşalarını gönderdiği Kadir ustamda eski bir rebadan cıkma alt tüp takarak hallettik bu benim kendi görüşüm benim için erdoğanlar bitti diyeceksiniz erdoğanlar sen alışveriş yapmayınca cook üzüldü.Onlar üzülmedi ama ben üzüldüm erdoğanlardan daha önceki alışverişlerinde bir sıkıntısı olmayan biri olarak

erdoğanlardan daha 2 hafta önce ayakkabı ve 2-3 tane bisiklet aksesuarı aldım gayet konuşkan eşya satmak için başının etini yemiyen insanlar. yurtdışındanda öyle ahım şahım fiyat farkları yok.ARTIK özellikle CRC'den yaptığım alışveriş sonucu yaşadığım sorunlar yüzünden özellikle gümrüklü alışveriş yerine erdoğanları tercih edeceğimde bir gerçek..

Bisikletimi toplarken 2.el olmayan tüm ürünleri erdoğanlar bisikletten aldım, diğer firmalarıda araştırıp fiyatları karşılaştırdım, her zaman uygun, ve hızlılardı bende erdoğanlar bisiklete teşekkürlerimi sunuyorum

• Beğen
@sercankaptan
Ben alacağım pedal için araştırma yaparken karşılaştım burası ile. Amazondan daha ucuz bir fiyat ile kargo dahil yolladılar. Akşam 16:00 da sipariş verdim ertesi gün 11 de elime geçti ürün. Gayet memnunum firmadan ankaraya gidince ziyaret edilem mutlaka

Çarşamba akşamüstü havaleyi yaptım Perşembe 15.00 da bende oldu cube cross race im. Teşekkürler Erdoğan'lar bisiklet

• Beğen
Bundan yaklaşık 1 sene önce, Erdoğanlar Bisiklet'ten bir çift Scott Oxyd tubeless lastik satın almıştım. Geçtiğimiz hafta Pazar günü çıktığım bir turda, ön lastikte iki noktada balon oluştuğunu farkettim, aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere. Turu, biraz da tedirgin bir şekilde tamamlayabildim.

Pazartesi günü durumu Erdoğanlar Bisiklet'e telefonla ilettim, çektiğim fotoğrafları ve ürün faturasını da eposta ile gönderdim. Telefonda görüştüğüm Mehmet bey sağolsun çok yakından ilgilendi, fotoğrafları derhal dağıtıcı firmayla paylaşacağını ve değişim talep edeceğini iletti bana. Bu konuşmamızdan 2-3 saat kadar sonra bana eposta ile değişim yapılacağını ve lastiği onlara geri göndermem gerektiğini yazdı. Bu kadar hızlı sonuç alabilmemize hem sevindim, hem de şaşırdım açıkçası.

Ertesi gün sorunlu lastiği Erdoğanlar'a gönderdim, yeni lastiğim de iki gün sonra elimdeydi; bana kargo ücreti dahi ödetmediler.

Buradan Erdoğanlar Bisiklet'e, firma sorumlusu Mehmet beye ve firma sahibi Lütfü beye teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerek yedek parça, gerekse de aksesuar alışverişlerimde ilk tercihim olma sebebini boşa çıkarmadılar ve sattıkları ürünün arkasında durma dirayetini gösterdiler.

Müşterisini oyalamadan, eziyet çektirmeden, hızlı ve zahmetsiz bir şekilde çözüm üreten ve müşterisini yarı yolda bırakmayan Erdoğanlar Bisiklet'e tekrar teşekkürler.

Kendilerinden iki kere alisveris gerceklestirdim. Ikisinde de cok memnun kaldim. Hatta ikinci alisverisimde aras kargo ile ilgili gecikme yasandi, bunu bildirdim ve kendileri aninda durumu kargo sirketine ilettiklerini bildirdiler. Kisacasi guvenilir, hizli ve ilgili bir isletme kendileri.

iyi ama pahalı satıyor.

Gerçekten pahalı acaba neden? yüzde 50 indirimli dediği ürünün indirimli fiyatı bile başka bir yerde gördüğüm aynı ürünün fiyatından fazla...

bazı ürünlerde pahalı kalabiliyorken, bazı ürünlerde gayet makul fiyatları var. lastik alacaksanız hiç bakmayın misal, ama ruble, aynakol falan alacaksanız yurtdışıyla hemen hemen kafa kafaya geliyor ve yurtiçindeki bir çok firmadan da daha uygun. kargo maliyeti ve bankaların kurdan geçirmeleri derken 30 - 40 lira daha ucuza gelecek diye sipariş ettiğim ürün, 5-10 lira daha pahalıya geldi yurtdışından. ben şimdi iki bisiklet topluyorum, bir tanesinin vites ve fren sistemlerinin neredeyse tamamını erdoğanlar'dan aldım. diğerinin siparişlerini de muhtemelen öyle yapacağım. dolayısıyla erdoğanlar bazı ürünlerde yüksek kalsa da geneli itibariyle türkiyedeki en ideal satış rakamlarını verebilen firma.

erdoğanlardaki stok bilgileri güncel mi ? mesela aradığım bazı şeylei erdoğanlarda yurt dışından bile daha ucuza bulabiliyorum. ama bir kuşku var içimde. sanki sipariş etsem sıkıntı çıkacakmış gibi geliyor

Bende Sram vites kollarını yenilerken en uygun Erdoğanlar Bisiklette bulmuştum gayet düzgün bir şekilde paketlenmiş bir şekilde geldi.

Ayrıca vites kolları orjinal kutusunda tertemiz gelmişti.

Geri