Scudo Sports

Teşekkürler Erdoğanlar Bisiklet

İş yerimden 6 günlüğüne izin aldım ve bu süreçte bisiklete zaman ayırmayı planlıyordum. Ancak daha ilk günden lastiklere hava basarken sorun yaşadım ve Erdoğanlar Bisiklet'ten iç lastik sipariş ettim. En azından 3-4 gün beklemeyi gözden çıkarmıştım ama dün öğle saatlerinde verdiğim sipariş bugün az önce elime ulaştı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bu vesileyle...

Scudo
@sherlock

Aynen hocam.
Ben de geçen gün tecrübemi yazdım burada.
Sipariş Erdoğanlardan yaklaşık 24 saatte elimize geçiyor.:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: sherlock
Bende tayt aldim bir gunde elime ulasti. Doga bisiklette aynı sekilde bir gun sonra ulastirdi. Decathlon reyizin ürünü yarın diyor yani digerlerinden 2 gün sonra :D

Erdoğanlar bisikletten geçen hafta sanırım 13.06.2017 tarihinde 1 adet ayakkabı ve 2 adet schwalbe marathon green guard sipariş etmiştim. Gelen lastiklerin birinin dışında yanak kısmında kesik olduğunu takarken farkettim ve fotoğrafı kendilerine mail atıp değişim imkanımın olup olmadığını sordum. Maile aynı gün içinde geri dönüş yaptılar ve gönderin değiştirelim dediler.
Arayıp sormak istedim, bi problem çıkar mı diye. Tura çıkacağım yaklaşık 1000km yol yapacağım. Çok büyük olmadığı için problem çıkarmayacaksa hiç uğraşmayalım dedim. Adını bilmiyorum ama telefonda görüştüğüm arkadaş sağolsun, siz gönderin belki yokuş inerken hızlıyken falan patlar sorun çıkarır kontrolde gözden kaçmış kusura bakmayın dedi. Kendilerine gönderdim kargoyu, ertesi günü ellerine ulaşmış ve hemen yeni lastiğimi gönderdiler.
Kendilerine çok teşekkür ederim. İlk alışverişimdi, gayet memnun kaldım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: eren konu
Benim kadro tamir için Kayseri'deyken hazır bisiklet dağılmış; Bari zincir alayım yaza yeni giriyorken dedim.
XT-93 zincir sipariş ettim, ödemesini Havale ile yaptım ve mail adreslerine mail çektim. "Pazar günü araya girmessse sevinirim" demiştim. Cumartesi gelse razıyım kısacası. Ki normal bir kargo Cumartesi gelirdi.

Ertesi günün sabahında kargom geldi. Havale olduğu halde perşembe günü kargo geldi kısacası.
Zincirin hiç acelesi yoktu ancak yinede hızlı gönderimleri için teşekkür ederim. Hoşuma gitti :D

41fafab6-538c-4865-bb14-eacbbd0eacc9.jpg d29a7424-aba3-4ded-97bc-30d70efd4f16.jpg

Erdoğanlar Bisikletten çok alışveriş yaptım. Her siparişim 1 gün sonra elime ulaştı. Hiçbir alışverişimde de bir sıkıntı yaşamadım.

Ben de pompa almıştım 1 günde gönderdiler Bursa'ya

Erdoğanları ben de seviyorum da 2.el bir bisiklet vardı anlaşamadık rakamda daha sonra aynı paraya başkasına satmışlar çok üzüldüm valla.
Herşeyde vardır bir hayır mantığıyla Sağlık olsun dedik. ( her şerde olduğunu biliyorum boşuna düzeltmeyin :D)

• Beğen
Tepkiler: Fire Blade TR
Erdoğanlar bisiklet, işini iyi yapan bir firma.Benim gördüğüm tek sıkıntı, ucuz ürün bulmakta insan zorlanıyor. :)Ama bunun en pahallısı varsa alacağım derseniz, illa bulunuyor. :))

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Çarşamba 15.30’da siparişimi tamamladım. Perşembe 11.00’da continental grand prix 4 season lastiklerim hatasız ulaştı. İlgililere teşekkür ederim.

Biraz daha ucuz olsa keşke :)
Bende 2 gün önce sipariş geçtim. Bugün öğlen geldi

DT Swiss 466d çember almıştım ertesi güne ankaradan bursaya elime ulaştı :D

@Ruhpastası
Şuan türkiyedeki en ucuz m8000 ve m7000 fren setlerini onlar satıyor ;)

Bazı ürünler pahalı gerçekten. Ancak ilginç bir şekilde bazı ürünler de çok ucuz :) Ben de pahalı biliyordum ancak geçen zincir ve 2 balata seti aldım, fiyatlarından memnun kaldım.
Ama kargosuna laf edemez kimse :) Balatalar da çok hızlı geldi.

• Beğen
Tepkiler: Noeserd
Erdoğanlar bisikletten bir çok ürün aldım bunun en büyüğü yol bisikleti siparişi verdim ertesi gün bisikletim hiç hasarsız İstanbul'a geldi

Bazı ürünler örnek olarak oakley marka gözlükler gerçekten pahalı ama geçen aldığım jant seti wiggle da 3000 civarı bir fiyata geliyor. Erdoğanlar da ise 1500 :)

Aynı şekilde dün saat 16 gibi cn hg 93 xt zincir aldım. Az önce geldi :eek: tüm ürünlerin ücretsiz kargo olması, güzel fiyatlarıyla ülkedeki en iyi bisiklet mağazalarından. Zincir 82 liraydı, N11 üstünden 10 lira kupon indirimi ile 72 liraya xt zincir almış oldum :islik:
DSC_1818.JPG

Bugün yapmış olduğum alışverişte Mustafa bey sağolsun ellerinde olmayan ürünün daha üst modelini göndererek güzel bir jest yaptı. Belki aradaki farkı daha farklı şekildede isteyebilirdi lakin bu hareketleri ile zaten müşterileri olan şahsımı dahada bağladılar.

Camianın ortak forumu buradan da teşekkür etmek isterim.

Son düzenleme:
Benzer durum bir kaç ay önce benim de başıma gelmişti. Gidon boğazı siparişimde ellerinde stok olmadığını söyleyip arada fark almadan daha iyi model göndermişlerdi. Bu yüzden ilk tercihlerim arasındadır kendileri.

Geri