Scudo Sports

Teşekkürler butonu eklenmiştir

@Abdullah Hakkı

Haklısın puan verme tuşu mesaja yorum yazmak için bayaı pratikti,
kimin hangi mesajı beğenip beğenmediğini yaptığı yorumlarla birlikte
görüyorduk. Bu sistem puanlama gücü ve toplam puan olmadan da
devam ettirilebilir.
Ayrıca benim mesajımı kimin beğenip kimin
beğenmediği sonuçta yine beni ilgilendirir dimi :D. Mesajların
altındaki teşekkür paneli sayfaları kalabalıklaştırmış,
her mesajın sonunda tek düze bi görüntü oluşmuş
Sadece kendi mesajlarmıza edilen teşekkürü görsek kontrol
panelimizde yeterli olurdu.

Scudo
tesekkuru nsl ıptal ederız ??
cevap yerıne bazen aceleyle tesekkurle basıyorum da :D

Konu yoruma kapatılmıştır.Buradaki görüşler dikkate alınarak yönetimce bir değerlendirme yapılacaktır.İlginize ve katılımınıza teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Bir kere teşekkür etmişsin artık. Kalsın boşver verilen teşekkür geri alınmazmış :D

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Sevgili bisikletforum yönetimi

Sitedeki teşekkür botuna bazen yanlış kişi için basabiliyoruz...Yanlış kişiye veya desteklemediğim bir mesaja teşekkür edincede haliyle biraz sinirleniyorum:) Sizden ricam eğer mümkünse,teşekkürümü geri alıyorum şeklinde bir buton daha yapmanız...tabi sitede karışıklığa yol açmamak için cevapları düzenlemede oldduğu gibi bunun da bir süresinin olması...

İlginiz için teşekkür ederim

bnce gereksiz ama bazı sitelerde görüyorum böyle bir buton var teşekkür edenler listesinin yanında ''teşekkürümü geri al'' diye. ama dediğim gibi gereksiz boşver yanlış kişiye teşekkür ettin diye seni siteden atmazlar ;)

Oldukça gereksiz bence .. giden teşekkür olsun ya kötü birşeymi yolluyosun :D

ama şöyle bi durum var karsıdakı ınsan sana hakaret etse ve sen cevap yerıne teşekkür etsen biraz komık kacar bu sadece bı varsayımdı

merhaba forumda gozume takılan bir konuyu paylasmak istedim belki sizde bu sorunla karsılasmıssınızdır.forumdaki bir arkadasın tum yazdıklarına aynı kisiler tarafından tesekkur ediliyor. ve 197 Mesajına 800 kez teşekkür edilmiş , sizce bu sorunun cozumu ne olabilir ?(isterseniz ismini de verebilirim ama polemik yaratmak istemiyorum ) anlayısınız icin tsk .

Demekki arkadaşım forumda teşekkür ve puan toplama seklinde rant kavgası yapanlar olabiliyor yani kafaya takmıcaksın sen de benim gibi foruma girince dünyadan kopup aynı bisiklete biner gibi zevk alıyorsan ve yeri geldiginde ilgili kişiye teşekkür ediyorsan sorun yok!! ;)
Böyle birşey yapanlar zaten zamanlarını boşa kaybediyorlar sanki en cok puanı olanı forumdan hediye göndericekler :)
Evet bende bu sorunun çözümü varsa merak ediyorum :)..?

Bu suistimalin önüne geçmenin pek bir yolu yok ne yazık ki. Gerçekten bu sistemi bir yarışa çevirip birbirine teşekkür eden arkadaşlar için, teşekkür butonunun bir rekabet değil nezaket aracı olduğunu anlatmak gerek belki de :).

Ancak bir de şu var, çok az mesajına çok fazla teşekkür alan insanların mesajlarını incelemeniz gerek. Bazen her hafta yaptıkları turları onlarca fotoğraf ve güzel yorumla sunduklarını ve arkasından yüzlerce teşekkür aldıklarını görebilirsiniz. Şahsen tek mesajıma 90+ teşekkür aldığımı hatırlıyorum. Sanırım Bisiklet Kolleksiyonu konumdu :).

Olabilir, neden olmasın :rolleyes: .Belki forumda çok sevilen bir arkadaş.Güzel konular açıyor, faydalı bilgiler yazıyor, ne bilim.Eşi dostu akrabası çok forumda :D. Halil`inde dediği gibi incelemek lazım.Ama fazla da kafaya takmamak lazım be kim ne kadar teşekkür etmiş ne kadar almış diye.Fani şeyler bunlar :D

@HaliliOzturk

evt forumda hakkıyla cok az mesajla cok fazla tesekkur alanlar var .mesela siz :D
ama bu hakkı suistimal edenler de var .....:mad:

neyse konuyu uzatmak istemiyorum..bende foruma giricem zevkini cıkarıcam :D
anlayısınız icin tsk..

çözüm aslında çok basit, bu sistemi tamamen kaldırmak...
seni de tebrik ediyorum çok güzel incelemişsin :D
ben bu tür uygulamalara her zaman karşı olduğum için hiç bir zaman kullanmadım kullanmam da, eğer bir yorumum ya da teşekkürüm olacaksa bunu mesajımla bildiririm zaten. forumun amacı da birilerine teşekkür,rep vb.. falan kullanarak üyelerin statüsünü belirlemek değil.

Bence forumlarda statü olmalı neden mi? çünkü örnegin yeni üye olan birisinin bisiklet hakkında hiçbir bilgisi yokken kendinden bilgili kişilerle nasıl iletişim kuracak o kişileri forumdan nasıl sececek işte böyle sececek yani şahsen ben foruma yeni üye oldugumda yönetilerin bilgilerinden faydalanmıştım :)
Yönetici ve Moderatörler başımızdan eksik olmasın .. ;) onlar sayesinde belki de bilgiler çarpıtılmadan yol aldık ...

BMX_Rider07 eğer sana bir nebze katkımız olduysa, bizden bisiklete dair bir kelime öğrendiysen ne mutlu bizlere.

Asıl konuya dönecek olursak, arkadaşlar tekrar ediyorum; Bu teşekkürler, puanlar, yıldızlar (5 yıldız ve sonrası hariç :)) forumu renklendirmek, eğlence katmak için var. Bir paylaşım yaptığınızda, bir mesaj gönderdiğinizde size gelen teşekkür sayısını görüp motive olmanız, olumlu-olumsuz değerlendirmeler ile kendi hatalarımızı, doğrularımızı biraz olsun görmemiz için var.

Çok fazla takılmayın, keyfini çıkartın :)

Geri