Scudo Sports

Tern Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba arkadaşlar
Ben de Tern Link B7 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Bisikleti katladiktan sonra öne doğru çekmek, geriye doğru itmemek gerekiyormuş, tecrübe ile öğrenmek zorunda kaldım =(. Ayrıca gidon yüksekliği katlanırken çok önemliymiş neyseki bunu izlediğim videolarda görmüştüm.
İlk izlenim olarak gayet memnun kaldım, akıcılığı, malzeme kalitesi ve katlanması gayet güzel. Asıl amacım olan evimden servis durağına kadar gidip, katlayarak servise bindim ve kimseye rahatsızlık vermedim. Sonuç olarak doğru kararı vermişim diyorum.

Dosyalar

• IMG-20170801-WA0008.jpg
    IMG-20170801-WA0008.jpg
    187,3 KB · Okunma: 87
  • Beğen
Tepkiler: Groims
Arkadaşlar tern node c8 katlanır bisikletimi satıyorum.ilgilenenler yazabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar bende tern b7 var . Bisiklete takılabilecek postacı cantasi arıyorum. Yani bisikleti işe getirdigimde çantayı bisikletten sokup çapraz takip kullanabileceğim bir şey istiyorum. Tavsiyesi olan varmıdır?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lercan2000

Bende de Tern c8 var, şu şekilde bir çanta kullanıyorum. İçine 15,6" ekranlı laptop da ucu ucuna sığıyor...
Omuz askısı ve su geçirmez saklama torbası da var ayrıca. Gayet memnunum...

Halen Tchibo web sitesinde satışta; Bisiklet ve Omuz Çantası: 69,95 TL

Dosyalar

• 20170701_171819.jpg
    20170701_171819.jpg
    152,4 KB · Okunma: 101
  • 20170701_171845.jpg
    20170701_171845.jpg
    139,5 KB · Okunma: 101
  • Beğen
Tepkiler: lercan2000
Güzel ama resimler görünmüyor bende

Teşekkür ederim resimler için ..
göz var mi içinde ayrica

Boynuz gıdıkladı nereden aldınız çok güzel duruyor

Boynuz gidonlari demek istedim[emoji1]

@lercan2000

Aliexpress'ten (link) almıştım, oldukça ucuz... Yanına da Zefal Spin ayna taktım.

@lercan2000

İçinde sadece tek bir ana göz var, ama bir de fermuarlı bir iç cep var küçük eşyalar için...
Bisikletten çıkarıp, 2 sn içinde kancaları gizleyen fermeuarı kapatıp, omuz askısıyla taşımaya geçebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: lercan2000
@Ufuk UğurluMerhaba katlanma mekanizması biraz farklı ve d8 sekiz, vites b7 7v. Portbagaj d8 de var b7 istenirse takılabiliyor. Lastikler d8 de daha iyi . Ama arada gereksiz şekilde çok fiyat farkı var . Ben b7 aldım ve çok memnunum. Spd pedal da kullanırsanız , D8 den farkı olmaz

d8'de c ve bden farklı olarak QR teker göbekleri de var
ayrıca arka aktarıcısı tourney değil neos diye katlanırlara özel bir aktarıcı. Gidon ve kadro katlanma mekanizmaları da farklı ve d8de o mekanizmaya uygun bir gidon yükseklik ayarı var

kullanıp kullanmayacağınız belli değilse b yeterlidir ama 2 yıldan uzun bir süre düzenli kullanacağınıza eminseniz d8 mantıklı geliyor bana.
ben c8 aldım aynı şekilde, şimdi göbekleri qr ile değiştireceğim mesela

Teşekkürler bilgiler için. d8 aldım gaza gelip, baya beğendim aleti. Tek problemi katlandığında seleyi kaldırıp tam randımanlı sürülememesi. Ön tekerlek oynayınca tekerleklerin senkronu kayıyor ve düz gitmiyor bisiklet. Buna bir çözüm var mıdır?

@Ufuk Uğurlu

katlandıgında mı olusuyor bu sorun ? bende de d8 var ama herhangı bır sorun yasamadım katlayıp suruklerken.. mıknatıs baglantısı olması lazım katlandıgında arka tekerle ön tekeri birbirine tutturan

katlandığında tam hayal ettiğim gibi kolay sürülmüyor. Arka tekerlekteki mıknatıs oynuyor, sizde de öyle mi?

@Ali B. Güle güle kullanın, Almanya Aldi Süd'de aynı çanta 5-10 € arasında fiyata satılıyordu.

@Ufuk Uğurlu

mıknatıs, parmakla bastırınca yaylı sistem gibi içe doğru girip çıkıyor ama sorıun olmadı bende hiç

@srknsnyz

bu arada güle güle kullanın :) kazasız belasız inşallah

Geri