Scudo Sports

Tern Kullanıcıları Kulübü

@Ahmed_Taha
Hocam aldığın yerin adresini bana söylermisin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Maraton Bisiklet Tern Yetkili Bayi: @lercan2000 Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir İstanbul Cd. No:4 D:24, 34303 Küçükçekmece/İstanbul

• Beğen
Tepkiler: lercan2000
Tern bisikletler Link,Verge,Joe diye ayrılıyor.Bu ayrımlar ne anlama geliyor?Bien varsa yardımcı olsun lütfen...

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
@DurgunDeniz
Link şehir kullanımına uygun olanlar , verge performans ve joe 26 jant çaplı olarak adlandırılan modeller oluyor

• Beğen
Tepkiler: DurgunDeniz
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar . Trek fx 7.0 sahibiyim. Evde yerim olmamasından bisikletimi yakınımın kilerinde muhafaza edip haftasonlari kullanabilmekteyim. Benim aklımdan geçende bu bisikleti satip yerine bir tern a7 alıp bisiklet ile daha çok vakit gecirebilmek . Sizce trek i satmakla yazık mi ederim yoksa iyi mi ederim. Fikirlerinizi bekliyorum

*2017 Model Tern Link A7 bisikletimi satıyorum
*Sadece 15 km sürdüm.
*Kırmızı renkte.
*kusursuz.
*Fiyat ve daha detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz

@mehmetsimsek

Kimsenin bilgisi yok mu arkadaşlar :)

Merhaba arkadaşlar. Ben ve eşim için iki adet katlanır bisiklet aldık ikisinin de bagaja sığacağını umut ederek fakat büyük hayal kırıklığına uğradım. Sırf aparat vs taşıma işim olmasın diye katlanır aldığım bisikletler bagajımıza sığmadı. Yani sadece teki sığdı. Şuan alternatif çözüm arıyorum. tavan vs. işlerine giremiyorum çünkü katlanır aldığım için bütçemi zaten çok aştım. Alternatif öneriniz ne olabilir arkadaşlar. Önümüzde ki ay kara yolu ile tüm yunanistanı turlamayı planlıyoruz ve bisikletlerimizi de yanımıza alacağız o zamana kadar bu işi çözmem gerek. Decathlon da bulduğum arka taşıma aparatı işimi çözer mi sizce katlanır bisikleti ona sabitleyebilirmiyim katlı vaziyette veya açık ters vaziyette. Arka aparatın araçta çiziğe sebebiyet verdiğini okudum sizce decathlon satılan ürün işimi görür mü zarar vermeden. Yada alternatif fikri olan var m? Araç 2013 bmw 3.20d f30 kasa. Bagajı çok küçükmüş koltukta katlanmıyor :( passatı özlettirdi.

@mehmetsimsek üstad en iyi çözüm aldığınız yere götürmek benim de ses geliyor du gidon dan ben yağlanması gerekiyor diye düşünürken bisiklet çi sağolsun biraz sıktı ses kalmadı ;) nasıl sıkılır bilsem yardımcı olurum da alyan seti ile halletti beş dakika da

merhabalar yeğenime karne hediyesi olarak katlanır bisiklet almak istiyoruz, bizde btwin hoptown var uygun fiyatlı diye almıştık fazla kullanmadık yeni alacağımızı dahon yada tern uygun fiyatlı modellerinden seçmek istiyoruz , dahon larda orta katlanır kısımda engellenemez bir çıt sesi geldiğinden bahsedildiğini gördüm nedersiniz ? tern dahon karşılaştırması uygun modeller için yaparmısınız?

@Savaş Acıboz
Engellenemez bir ses değil. Çok basit bir şekilde hafifçe yağlayıp kurtulmak mümkün. Kullandığım 2 ayrı dahonda deneyimlediğim gibi.

Tern için de bu durum aynıdır. Yağlanmazsa ses yapar.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
@Yusufclp

Tern b7 aldık bugün
938dd2229dd92ccded4dd84ea90b1423.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri