Scudo Sports

Termos (matara) tavsiyesi

@mariokaldato konuyu sulandırmayalım lütfen sayın Mario, zira sizin dünyanız çok renkli ve konu amacından sapabiliyor bu yüzden!

Scudo
@Anonim
E hani duygularinizi betimleyen sarki?

2016-09-09 10.51.33.png 2016-09-09 10.52.06.png

Dahon Vitesse D8 kullanıyorum ve bu iki ürünü almak istiyorum. Görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Ben de Penguen markasının 700 ml olan termosunu aldım. Bugün ilk denememi gerçekleştirdim. Sabah 9 da dolaptan alıp, doldurduğum soğuk suyu, 7 saattir soğuk tutmakta. Daha uzun süreli deneyemesemde, kaliteli olduğunu düşünüyorum. (30 TL)
1473426356687436382278.jpg

Edit: Aldığım Contigo 720 ml mug elime ulaştı, çok yakında incelemesi gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kuşlar gibi özgür

ben de 1 yıldır linkteki CONTIGO termos bardağı kullanıyorum.. kahveyi 3-4saat sıcak tutabiliyor..
kilit mekanizması sayesinde mandal serbest kalmıyor rahatlıkla çantaya atabiliyorum, tek damla sızdırmıyor..

o zamanlar amazon sitesinden (kargo dahil) 15.74 dolara almıştım, aynı bardak D&R mağazalarında 120liraya satılıyor.. klasik türkiye işte

(link)

@Türka¥ Siz önermiştiniz sanırım :) İlk izlenimim baya iyi, bir saatlik çayı hala duman tütüyor. 9 saat sıcak tutabildiği iddiası var, ne kadar doğrudur sizce?

Uzun zamandır stanley classic vacuum bottle ile stanley classic vacuum mug kullanıyorum mug genelde evden çıkacaksam acil kahvemi koyuyorum olmadı starfucksa rica ediyorum termosa basıyorlar kahveyi. Vacuum bottle da büyük turlara gittiğimde 50 60 km ve daha fazla üzeri olduğunda yanıma alıyorum. 24 saat suyu kahveyi çayı herneyse koyduğun gibi alabiliyorsun mükemmel birşey. Şiddetle öneririm. İkisini 310 tlye almıştım amazondan daha ucuz sanırım şu sıralar.

İyi forumlar,

• Beğen
Tepkiler: Hegera
@kuşlar gibi özgür Açıkcası mugları pek iyi değil beğenemedim bir türlü büyük bottlelar kadar sıcak ve soğuk tutmuyor ama büyükleri çok güzel . Çok kullanışlı.

@kuşlar gibi özgür bana göre 9 saat sıcak tutması imkansız..
bendeki bardak ancak 3-4 saat sıcak tutabiliyor, sonra kahve hafiften ılımaya başlıyor..

Merhaba,

Dandik marka almayın. Size önereceğim marka stanley. Bir kere 150tl verirsin kafan rahat olur, 24 saat korur soğuğu veya sıcağı. Ben 2 sene önce aldım, çok memnunum. Hatta contasını yanlışlıkla yırttım, firma bedava conta yolladı. %100 al pişman olmazsın

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son 3 aydır made in usa polar bottle kullanıyorum 750mm 2 adet. sanırım 3. senede aldığım 20. matara bunlar ve ilk defa mataradan memnun kaldım alumınyum olandan termal bir sürü çeşit matara kullandım ya kafası kopar ya iyi soğutmaz yada tıpası kirlenir temizlesende değişmez vs.

polardan çok memnunum çifti 150 biraz pahalı ama değdi şimdi indirimde çifti 120 ye düşmüş

facebookta sayfası var (link)

(link)

8.99 dolarmış amerikada

(link)

12.99 dolar ben bunlardan aldım

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Contigo markasının ürünleri de güzeldir.

Bu arada 24 saat sıcak tutan termos var mı? belli bir derecede o kadar saat çooook zor tutması.
Termos dediğin anca 4-6 saat.

Sulukları temizlik işini nasıl yapıyorsunuz. Geçenlerde yanlışlıkla suluğun dibinde powerade unutmuşum ve sıcak havada 1 hafta kadar beklemiş, küflenmiş. Domestos'a kadar koyup beklettim, bulaşık makinesinde 2 kez yıkandı ancak o ekşimsi koku hafif de olsa var halen tamamen geçmiş değil. Elite termal suluk içi silikonumsu, napalım atalim mi bunu şimdi.

@BağdatlıRuhi
Hangi asitten bahsediyorsunuz.

Gazlı içecekler deli asit değildir. İçine karbondioksit basılır. Halkı asit diye bildiği şey o dur.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taner James
100 derece suyu koydum, deneme amaçlı. Kışın balkona koydum. Dış ortam 10 derece altındaydı. 24 saat sonra ölçüm yaptım. 70 derece.

Kışın kayağa gidiyorum. Sabah 3.30 da çay yapıp koyuyorum. Kayarken çantamda sırtımda taşıyorum, ara ara içiyorum. Akşam saat 5 te hala içilebilecek kıvamda oluyor. Dış ortam -5 derece. Çantam da basit ince katmanlı.

Bu termoslar özel, cidarında hava ve özel malzeme var. Tavsiye ederim. Stanley marka

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri