Fatih.acar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.114
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba bisiklet forum ailesi bu konu daha önce tartışıldı mı net bilmiyorum site içi uzun araştırmalarımda net ve açıklayıcı bir bilgiye ulaşamadım ben tavsiye yada yurt dışından alışveriş önerisi istemiyorum Türkiye'den satın alabilecegim öncelik konusu
Malumunuz bir çoğumuz normal bir çoğumuz ise termal matara kullanıyor ben ilk defa bir termal matara almak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla kimilerinde dış katman ile iç katman arasında ya plastik yada aleminyum malzeme oluyor elite markasının bir modelinde ise mantar bir katman var aleminyum katman benim bildiğim kadarı ile insan sağlığı açısından pek iyi birşey değil Termal matara alırken en önemli ve can alıcı faktor nedir marka haricinde?
(Çelik yada diğer dağcılık mataralari bu konuya dahil değildir)
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Bisiklet forumda bu konu ile bilgisi olan hiç kimse yokmu ??
Malumunuz bir çoğumuz normal bir çoğumuz ise termal matara kullanıyor ben ilk defa bir termal matara almak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla kimilerinde dış katman ile iç katman arasında ya plastik yada aleminyum malzeme oluyor elite markasının bir modelinde ise mantar bir katman var aleminyum katman benim bildiğim kadarı ile insan sağlığı açısından pek iyi birşey değil Termal matara alırken en önemli ve can alıcı faktor nedir marka haricinde?
(Çelik yada diğer dağcılık mataralari bu konuya dahil değildir)
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Bisiklet forumda bu konu ile bilgisi olan hiç kimse yokmu ??