Scudo Sports

Termal mataralarda iç katman?

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba bisiklet forum ailesi bu konu daha önce tartışıldı mı net bilmiyorum site içi uzun araştırmalarımda net ve açıklayıcı bir bilgiye ulaşamadım ben tavsiye yada yurt dışından alışveriş önerisi istemiyorum Türkiye'den satın alabilecegim öncelik konusu
Malumunuz bir çoğumuz normal bir çoğumuz ise termal matara kullanıyor ben ilk defa bir termal matara almak istiyorum ama araştırdığım kadarıyla kimilerinde dış katman ile iç katman arasında ya plastik yada aleminyum malzeme oluyor elite markasının bir modelinde ise mantar bir katman var aleminyum katman benim bildiğim kadarı ile insan sağlığı açısından pek iyi birşey değil Termal matara alırken en önemli ve can alıcı faktor nedir marka haricinde?
(Çelik yada diğer dağcılık mataralari bu konuya dahil değildir)

Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Bisiklet forumda bu konu ile bilgisi olan hiç kimse yokmu ??:kötü:

Scudo
En ucuz, kaliteli ve sağlıklı olan aradığınız matarayı Türkiye'de bulabileceğinizi sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
(link)

Kendileri 8 saate kadar buharı çıkan çayı sıcak tutuyor. Soğukluk olarak denemedim ama öğlen 12de demleyerek içine koyduğum çayı minimum 6'ya kadar sıcacık içebiliyorum. 8. saatte ise hala sıcak oluyor ve cidden güzel.

Umarım böyle bir şeyden bahsetmişsinizdir ve yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@caylaksuren

@Bugraacik

Benim anlatmak istediğim termal mataralarda özellikle plastik olanlarda iç katmanın önemi kimilerinde aleminyum folyo oluyor kimilerinde mantar bu katmanların önemi nedir aleminyum olanın sağlığa zararı varmı?

@Hayatikiteker
Mantar olan sağlıklı olur diye biliyorum...:harika::harika:
İçine de gümüş kaplanmışsa daha da iyi(gümüş anti-bakteriyel dir)

zefal ürünlerini tercih edebilirsiniz

Geri