Scudo Sports

Telefon tavsiyesi

Pil ömrü iyi olanları araştırın hocam

Scudo
@fadıl pala
@fadıl pala

buna benzer bir telefon görmüştüm tamamen siyahtı ve aynı bu şekil robotik bir telefondu.hayran kalmıştım.telefonu internttemi nerde gördüm hatırlamıyorum.bu telefonda görünüş olarak güzel.burada olsaydı alırdım.ama telefonun tuş takımları ve ön yazı ip 68 kullanılan font yakışmamış bozmuş tasarımı :) bu arada bende instagramdan paylaştığınız yeşil renkli tasarımı beğendim. ürün hangi ülkenin malı ve türk lirası ne kadar ediyor

Asus Zefon ;SAdsız.jpg atış sonrası müşteri memnuniyeti önemli.Arızalan telefonum bir üst modeli ile değiştirildi.

Ayrıca ; Fiyat & Performans verileri tavsiye edilir nitelikte.

@ScottScale ön paneldeki yazı suya dayanıklılık sertifikası ile ilgili
makedonyada iki ay önce aldım 576 fiyatı
150 kayıt

• Beğen
Tepkiler: ScottScale
@alcest
Bence Samsung Galaxy J7 Prime alın,çok guzel ve fiyatı makul bir telefon:harika::harika:
Eğer bozdurma alırsanız daha da karlı olur,peşin almak zorunda kalırsınız ama 300 tl civarı avantajı var :cool::cool:

@Emre Yönlüer
Bozdurma nedir hocam?

@alcest
Evkur dan falan taksitle alıp hemen telefoncuya satıyorlar nakit para için:D
yine kullanılmamış oluyor yani :harika::harika:

pil önceliğiniz ise ''zenfone max'' 900 tl idi yanlış hatırlamıyosam ya da zenfone 2
ben de zenfone 5 kullanıcısıyım 2 yılı aşkın kullanıyorum çok memnunum

Herkes söylemiş ama ben de söyliyeyim. Fiyat/performans ürünü olarak asus çok öne çıkar. Zenfone max eşime aldık 900 TL ye. 5000 mAh bataryası olduğu için normal kullanımda 3 gün gidiyor şarjı. Bir de şarj ünitesi alırsanız sizi uzun turlarda rahat rahat götürür. Çok kullanışlı bir telefondur. 5.5 ekranı var ancak turlarda blog, not, okuma-araştırma gibi işleriniz için de çok iş görür bu ekran boyutu. Ben de zenfone ilk versiyonunu kullanıyorum. Gayet memnunum.

Yazdığınıza bakılırsa size 1.500 TL'lik bir telefon lazım değil.

700-1000 TL civarında bir telefon sizin istediklerinizi başarılı bir şekilde yerine getirecektir.

Ancak ileriye dönük yıllarca sorunsuz bir telefon kullanayım gerektiğinde belki iyi bir kamera bazen iyi iyi bir oyun veya telefon kasmadan beni üzmesin gerekirse 1.500 üstüne bir kaç kuruş eklerim diyorsanız LG G5 yönlenin. Bir telefonda en önemli şey telefonun stabil çalışmasıdır bunun için öncelik işlemci ve ekran kartıdır. LG G5 Snapdragon ailesinin 820 model bir işlemcisini kullanıyor bu işlemci 4 çekirdekli. Piyasada 8 çekirdekli olduğunu iddia ettikleri telefonları LG G5'in 4 çekirdekli işlemcisi 8 çekirdekli işlemciyi 2'ye katlar 4'de çarpar 8'ze böler :)

aynı başlık altından ben de bir soru sormak istiyorum ?
(amaç :strava vb uygulamalar ile yeterli sayılabilecek pil mah değeri -gün sonu yada gün içi elinde şarj cihazı ile priz aramamak için -)
asus zenfone 3 serisi mi ?(max,laser sadece 3)
sony xa ultra mı ? (6" çok büyük ekranının olması ve pilin düşük mah değeri bana göre dezavantaj)

yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler

@Çağdaş78
Xa ultra kullanıcısıyım.
Saat 12.30 gibi uyandım. Bu saate kadar dizi izledim. Ekran döndürme wifi açık. Parlaklık yarıda, şarj %52.

sinyalizasyon sıkıntısı var, geçenlerde kaza yaptım aradığım kimse ne dediğimi anlayamadı bile o derece.

Ekran parlaklığı en düşük seviyede bile aşırı fazla. Bildirim ışığı şarj olurken kapanmıyor bu da gece rahatsızlık veriyor. Bulaşmayın derim.oyun performansı tatmin edici kamerası güzel.

DSC_0268.JPG DSC_0254.JPG DSC_0197.JPG xa ultra ile çektiğim bir kaç fotoğraf.
Konuyla alakasız ama foruma fotoğraf yüklerken fotoğraflar yan dönmüş yükleniyor, çözümünü bilen var mı?

@Mustafa Zeybek Bey teşekkür ederim.Sinyalizasyon ile ilgili sıkıntıları duymuştum.Umarım başka sıkıntı yaşamazsınız.Ama fotolar fena değil .

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Çağdaş78 zenfone serisinin arka kapak tasarımından dolayı cebinizde tere maruz kalınca pek dayanıklı olmayacağını düşünüyorum. Zenfone serisi ilk çıktığında oldukça talep gördü aslında, ASUS'un anakart üreticisi olmasından dolayı insanlar ilgi gösterdi. Ama malesef telefon çok sık servis gördü. Gerçi tedarikçi Bilkom iade veya değişim konusunda iyi servis sağladı ama Zenfone serisi bekleneni bence veremedi :(

@Mustafa Zeybek fotoğrafları foruma yüklemeden önce telefonun galeri kısmından açıp 90 derece sağa döndürünüz :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Serkan Mıstınoğlu fotoğraf düz iken 90° sağa çeviriyor, 90° sağa çevrili iken yine 90° sağa çevrilmiş atıyor. Az önce 90°sola çevirip attım yine 90° sağa çevrilmiş attı. :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Lenovo vibe p1 kullanıyorum. Pil muhteşem ötesi. Bir günde bitirmek mümkün değil. Özel şarjı sayesinde 20 dakikada şarj oluyor, özel aparatı sayesinde başka elektrikli aletleri de kendi pili ile şarj jedebiliyor. Pili azalırsa da yandaki butonu aşağı ibdiriyorsunuz ve telefon birden Nokia 3310 oluyor. İnternet GPS kapanıyor sadece telefon SMS Vs kalıyor. Dolayısıyla çok çok az pil harcıyor o günü gene kurtarıyor.

İşlemcisi ve kamerası ortalama. Ama pil ve stabilte anlamında beni çok memnun etti. Kesinlikle bundan sonra böyle yüksek pilli telefonlarla devam edeceğim...

• Beğen
Tabiki galaxy s8+ Daha aşağısını kullanmamalı insan. Yoksa siz fakırmısınız?

Şaka bir yana, ben galaxy s7 Edge kullanıyorum. Memnun muyum? Evet memnunum ama geçen yeğenime GM5+ aldım biraz inceledim de aradaki 2500TL farkı hak edecek hiç bir haltı yok bu s7 edgedir vs. Az önce düşürdüm mesela içim cız etti. Şu saatten sonra telefona max verilecek para benim nazarımda max. 1500TL. Iphone alırsam o başka ama :)

• Beğen
Xiaomi note 4x bu telefonu bir inceleyin. 1000 lira altına alabilirsiniz.

@tamayaytam xiaomi almayı ben de düşündüm ama sar değerleri hiç iç açıcı değil.

Xiaomi mi 5 f/p cihazı . Şarj 1 gün rahat götürüyor . İslemcisi olsun , kamerası olsun, vs. Birçok özelliği piyasadaki çoğu telefonu geçer . Sar değerine gelince her telefon zararlı . Her telefonu vücudumuzdan mümkün olduğunca uzak tutmalıyız.

Geri