Scudo Sports

Telefon Tarifemi Değiştireceğim Ne Önerirsiniz?

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar şuan aveanın taahhütlü 500+500+500 tarifesini kullanıyorum. Aylık 31,5 tl ödüyorum. taahhütüm bu ay doluyor... Maksimum aynı bedelle hangi tarifeleri önerirsiniz?

Bu aralar PTTcelli takipteyim güzel kampanyaları var ama 1. sırada her zamanki gibi turkcell var... İçinde sms ve internet paketide olursa iyi olur. Telde fazla konuşmuyorum o nedenle konuşma süresinin çok fazla olmasına gerek yok... Birde bu sefer taahhütlü bir pakete geçmeyi pek düşünmüyorum

Scudo
Şu an 500 dk.her yöne+1000 sms+1Gb = 23 (faturasız) kullanıyorum. Yeni abone almıyor bu tarife. Lakin biraz önce bir mesaj geldi: faturalıya geç, 22 liraya 300 dk. heryöne + 3000 dk.avealıya + 3000 sms + 12 ay 1 Gb internet demiş. 1 sene daha avea'da kalmayı düşündürecek bir teklif. Manisaya özel demiş ama müşteri hizmetlerini bir arayıp sorun dilerseniz belki geçiş yapabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
tekkir abi aveada şimdi 1000+1000+4g internet taahhütlü 27 tl, polis referans bulmak lazım ama, taahhütsüzde 35 tl

abi avea sevmesem de yıkılan tarife kullanıyorum.1000dk avea içi,1000sms her yöne,1gb int 19tl..her yöne 500dk olanı vardı oda 23tl. aklınızda bulunsun

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@Ekrem Yılmaztürk

Ben bu tarifeye geçemiyormuşum...

@M.Ozkul

Nedenmiş o?

@Tahir Keskin

avealı olanlara vermiyorlarmış...

Süper 3'lü tarifesi mevcut şu an. heryöne 500dk + her yöne 500sms + 1gb internet 30TL.

(link)

bimcell

BİMcell gerçekten uygun fiyatlı mı konuşturuyor? Tarifesi nedir?

Evet! Bimcell her yöne 6 saniyesi 1 kuruşa konuşturur. Yükleme yapsanız da yapmasanız da aynı fiyata konuşursunuz. Sadece konuştuğunuz saniye kadar ödersiniz. Yani aç / kapa 1 kuruştur!

@M.Ozkul

Kesinlikle dene bence de. Sistemsel açıklar olabiliyor, bu şekilde yararlanabilirsin belki...

PTT Cell derim. İnterneti sınırsız, taahhüt derdi yok. Telsiz vergisi ile birlikte 15 lira. Biraz daha dakika istenirse 25 lira, 45 lira falan da var. Geçtiğimiz haftalarda geçtim, şimdilik sorun yok. Özellikle Whatsapp, Line gibi uygulamalar için ideal.

Geri