Scudo Sports

teknik sorun

torres_9

Daimi Üye
Tepki
160
arkadaşlar msnle ilgili bi sorunum var ben 7.5 kullanmak istiyorum ve msnim illaki 8.0 i live ı yükle diyor ama ben açıkcası 8.0 ı hayatta sevmedim çokta kötü msn 7.5 hem sade hemde hoştu napabilirim bi bilginiz varmı varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler... yani amacım 7.5 kullanmak ve nasıl kullanabilirim??

Scudo
sanırım eski msn sürümünü kullanımına izin vermiyor...bi yoluda yok açıkcası...

• Beğen
Tepkiler: torres_9
valla artık bill gates e kadar gitsekmi bilmiyorum:Dama inanın çok iğrenç 8.0 bana göre

malesef ben de kullanamiyorum. Bugünden itibaren eski versiyonlara hizmeti durdurmuşlar. Trillian diye alternatif bir program var. İyi yanı yahoo messenger, ICQ vs. hepsini birarada kullanabiliyorsun.. Bir de GNU nun gnome messengeri var.

Windows xp ile birlikte gelen windows messenger çalışıo onu kullanabilirsin,
en sadesi o titreşim ve avatar bile yok :D.
Msn messenger 8.1'e bende kıl oldum bu kadar zımbırtıyı kim ne yapsın alt tarafı
konusmak için giriyoruz, çok gereksiz şeyler var ve ağır çalışan bir sürüm.

her format sonrası yeni bi sürümü çıkıyor ve iki saatde onu yüklenmesi için bekliyom,çok delirtici bi durum...

ya bu bilgisayar teknikten anlayan arkadaşlar lütfen msnimi çok özledim inanın her şekilde takılıyo ve inanın hiç güzel değil zaten bilgisayarımda alışamadı bu şeye canım ya:D her dakka bekleyen isteğiniz var diyip duruyo saçma saçma yapmışlar

valla arkadaşım normalde istiyorsan 7,5 i de kullanabilmen lazım.dün bi arladaşın pcye yükledim 7,5.gayet iyi çalışıyor.elimde hazır 8.1 olmadığı için 7,5 yükledik.ilginç bir sorun yani.

Geri