Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
Cumartesi yani yarın bana katılmak isteyen arkadaşlar
sabah saat:08.30-09.00 gibi sahilde buluşalım

Konu günceldir.
Nerdesiniz ey Tekirdağ'lı kardeşlerim :)

Merhaba!
İlk bisiklet sevdağam pinokyo ile başlamıştı,daha sonra gençlik yıllarında motorize oldum ve ikitekerden hiç vazgeçmedim.Şimdi ise sayın Hakan EŞME'ninde ön ayak olmasıyla tekrar bisiklete dönüyorum ve kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum.:60:
Tekirdağ'da yaşıyorum,gıda yüksek mühendisiyim Yaman peynircilik malkarada imalat sorumlusu olarak çalışıyorum.Evli ve bir kız babasıyım.Zirve Dağcılık Tekirdağ şubesi üyesi olarak çeşitli doğa sporları organizasyonlarına katılıyorum.Serbest dalış ,motorsiklet ve doğa yürüyüşleri ilgi alanlarım.
En kısa zamanda sizlerle beraber pedal basıp tanışabilmek dileğiyle!

İki teker dünyasına hoşgeldin diyeceğim ama sen zaten iki tekere motosikletten dolayı yabancı değilsin Adnan.
Motorların ağırlığını atıp hafiflemiş biri olarak senin soluğun herkese, hepimize güç ve keyif verecektir.
Yolumuz açık, pedallarımız hep döner olsun...

Hoşgeldiniz çok doğru bir seçim olmuş doğa ile içiçe olan biri için bisikletten uzak durmak pek mümkün değil elinde sonunda gerçekleşicek bir sonuç :D bisiklet hem doğa dostu hemde ekonomiye çok önemli katkılar sağlayan bir araç çok doğru seçim zamanla görüceksiniz...

Arkadaşlar Çorlu Bisiklet Topluluğu hangi güne duruyor :)
Gelin tanışalım....
Bu sene yaklaşık 20-25 tur yaptık...
Ege ve Karadenizde 1100 km pedalladık...Gelecek yaz Hırvatistan'a gidiyoruz...
Tabiri caizse varlık içnde yokluk çekmişiz farkında değiliz...
Topluluğumuz sadece face.den faaliyet göstermektedir...Çorlu Bisklet Topluluğu yazarsanız ve gruba dahil olduğunuzu belli ederseniz organizasyonlarda size ayrıca mesaj atıp haber verme şansımız olur...Hepinize iyi pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Hoş geldin , kazasız belasız binmen dileğiyle göreceksin motor sesi olmadan iki teker çok şeker :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@hakanbehcan

YENİ BİSİKLETİMLE ARANIZDA OLUCAM HAKAN ABİ ÖNÜMÜZDEKİ AY DEĞİŞTİRMEYİ PLANLIYORUM BENİM BORLA SATILIK HABERİN OLSUN İLGİLENEN OLURSA HABER VER BANA =)

Arkadaşlar Facebook'tan Çorlu bisiklet topluluğu diye aratabilirsiniz. Çorlu bisiklet topluluğu oldukça kalabalık ve güzel turlar düzenleyen bir grup.

tekirdağ bisiklet kulubü,edirne bisiklet kulubü,lüleburgaz bisiklet kulubü ve keşan bisiklet kulubü, çerkezköy bisiklet klubünün katılacağı 17 nisan pazar günü şarköy uçmakdere arası bisiklet gezisi ve akabinde uçmakdere de piknik,tanışma ve sohbet amaçlı etkinliğe tüm bisiklet forum üyesi arkadaşlarımın katılmasını canı gönülden istiyorum.Bu seferki gezimiz çok farklı olucağı kesin :)) sayı olarak ta kestiremiyorum...herkesi bekliyoruzz,gidiş dönüş 70 km dir. Bir rekora imza atalım ne dersiniz tüm trakya olarak,gelebilecek olan arkadaşlar la irtibata girelim :))

pazar sabahı saat 9 da veis dondurma önünden yola çıkılacak,35 km uzaklıktaki piknik alanına gidilecek orada konaklama yapılacak bi kaç saat,sonrasında tekrar yola çıkılıcak ve akşam saat 6 gibi şarköye dönülecek
oplanma yeri ve gezinin son bulduğu durak şarköy olacak.bir gece öncesinden cumartesi akşamı şarköyde olmanızı bekliyoruzki o akşam toplanılıp sabah için gezi hakkında sohbet edilecek,konaklamak için pansiyon çoktur şarköyde o konuda sıkın...tı yaşanmıyacaktır.yardımcı olabileceğim başka konu varsa sorun cevaplayım.biz dışarıdan gelecek olan misafirlerimizi bir gece önceden bekliyoruz ki sabaha dinlenmiş şekilde geziye çıkabilelim.

yol boyunca deniz kenarından ve uçurumlu bir yol olacak manzarası eşsizz son derece harika bir temiz havanın olduğu sahil köylerinin içinden geçerek hedefe keyifli bir şekilde gideceğimiz bir yolculuk olcak

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Geri