Scudo Sports

Tekirdağ

Harikasınız arkadaşlar, turlara devam...

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Scudo
çok güzel turlar düzenleniyor tekirdağ bisiklet grubu tarafından.bu haftada 1 gece kalmalı bir tur düzenleniyor heralde çadırlarla fln ama ona katılamam malesef ..

• Beğen
@Hakan Eşme

Sağ olasın Hakan abi Tekirdağa bisiklet aşkını kazandırabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.Ara sıra gece turlarına sahile gidiyorum.İnsanlar kasklı, eldivenli vb. eşyalar görünce bisikletçi çok fazla görmediği için şaşırıyorlar arkamızdan aa yarışçılar aa bak bunlar tam bisikletçi filan diyorlar.:D Hatta Birbuçuk hafta önce Bir abi Çocuguna kask alıcakmış yerini sordu satılan bir kaç yerin adresini verdim.Dün gece sahilde gördüğüm çocuk ve arkadaşı kasklarını takmışlar bisikletleriyle turluyordu.

Selamlar,

Birkaç günlüğüne Tekirdağ'dayım, bisikletimi de yanımda getirdim. Milli Piyango Fen Lisesi yakınlarındayım. Buralarda Otogar'a gidip gelmekten başka yapacak birşey bulamadım. akşam serinliğinde bisiklete binmeye tavsiye edebileceğiniz güzel yollar var ise bilmek isterim.

• Beğen
bunlar güzel şeyler hep samet.Sen de üzerine düşen görevi yerine getirmişsen onların da kask sahibi olmasına yardım da bulunmuşsun.bu arada tuncdemir abi ben de Tekirdağ Milli piyango Lisesine yakında oturuyorum ayrıca orda okuyorum :))

selamlar islam askerlik gorevin bittimi merak ettim ?

evet geçen sene ağustos ayında bitti
şimdi çalışıyorum
hayat işte turlara devam

iyi günler... İstanbul'dan Tekirdağ'a getirmedim ama Tekirdağ'dan Şarköy'e ön tekerlekleri çıkartarak 2 adet bisiklet götürmüştüm hiç bir sıkıntı olmadı.
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta senin bagaj hakkın var

Çanakkale Truva, İstanbul Seyahat, Metro ve Kamil Koç ile bu hatta bisiklet taşıdım ne gidiş ne gelişte sorun yaşamadım. Ancak bir arkadaştan Ulusoy'un bisiklet için bagaj parası istendiğini duymuştum, ne kadar doğrudur bilmemiyorum.

Bir de genelde bisikleti bagaja teslim ederken kendinizden emin tavırlarınız sorun yaşama ihtimalini en aza indirir.

ceylanlar türizm bizden hiç almıyor on tane bisiklet koyduğumuz oldu bağaja

bende sorun olacağını düşünmüyorum bir defasında sormuştum metroya bisiklet alırmısınız bagaj olarak sorun yaşarmıyız dedim tabi ki olmaz dediler 5 bisiklete kadar alabiliriz gerisi diğer yolcuların getirdiği bagaja bağlı olarak değişir dediler...

saygılar herkese...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
selam arkadaslar.... ben kapaklıdan özkan.... fırsat buldukca kapaklıdan yola cıkara 5-70 km lik civar köylere, semtlere tura çıkacak arkadaşlara duyrulur... mis gibi doğanın içinden açılalım özgür yaşama... saygılarımla özkan AKGÜN

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Biz geçen sene Çerkezköy-Tekirdağ arasında yarım otobüslere tekerlekleri sökerek koyduk. Bizden de kuruş istemediler.

Geri