Scudo Sports

Tekirdağ

çok fazla uzun turlara falan çıkamıyor olsam da bisiklet kullanmayı severim bu arada güzel bir form düşünmüşsün herkes katılımını yaparsa turları organize ederek çıkmak daha kolay olur...

saygılar..

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
Scudo
Arkadaşlar, dedim ki herkes forumda Çerkezköy civarındakiler birbirini sorup duracağına elimizde bir iletişim listesi olsun. Gerektiğinde toplu olarak e-posta, çağrı veya kısa mesaj atabilelim.
Bunun için de Google'da basit bir form oluşturdum.
  • Ad-Soyad
  • E-posta
  • İlçe/Belde
  • Telefon#1
  • Telefon#2
şeklinde.
Formu paylaştığım kişiler e-posta adreslerine gelen bağlantıdan formu dolduranların iletişim bilgilerini görebilecek.
(link)
İlk olarak ben bilgilerimi doldurdum.

Bilgilerini forma girmek isteyen ÇERKEZKÖY civarındaki bisikletçiler bu bağlantıya tıklayıp bilgilerini doldurabilirler.

@KAŞİF ÖZTÜRK
Veliköy'ün yeni ve eski yolunda Erhan'la İsa'nın çok teker izi vardır.
:)
Bizim de az çok izimiz vardır.
İleride iyi bir organizasyon bekleyenlere acizane tavsiyem en azından haftada bir defa biraz yorulsunlar, Veliköy'den Çorlu'ya rüzgarı arkasına alıp, dönerken de rüzgara kafa tutsunlar, Çerkezköy merkezdekiler de 2-3 günde bir tepe yokuşunu tırmansınlar.
Ola ki Ramazan öncesi günübirlik Tekirdağ'a gidilebilir. (Bu bir söz değildir)
Hiç olmadı Kapaklı-Veliköy civarındakileri Tepe'mize çıkarıp çay içip tanışma imkanı olabilir.
Dediğim gibi söz veremiyorum çünkü Çerkezköy'de eskisi kadar uzun süre bulunamıyorum. Bulunduğum zaman birisi gececi oluyor, birisiyle haberleşemiyoruz.
En fazla Velimeşe'ye kadar gidip gelmeye vaktim oluyor genelde.
Lafı uzattık, sözün kısası,
Forumda değil yollarda karşılaşalım.

Kısa bir not:
(link)
sık sık ziyaret etmeyi unutmayın

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
18 temmuz pazar günü Aydınköy'e gidip piknik yapalım
sonra köy yollarından geri dönelim ne dersiniz Tekirdağlı bisikletseverler
mesajlarınızı ve katılımlarınızı bekliyoruz

Pazar günü büyük ihtimalle bir tur olacaktır.Tekirdağ Pazar günleri turlar gelenekselleşmeye başladı :)

Geri