Scudo Sports

Tekirdağ

@hakanbehcan

hakan abi sağolsun pratik bir çözüm buldu köydeki çocuklardan birinin iç lastiğini sıkı bir pazarlık sonunda 10tl karşılığı satın aldık ve kaldığımız yerden yola devam ettik =)

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
Scudo
Bu hafta cumartesi veya pazar için kısa veya uzun tur için önerisi olan...
BEKLİYORUZ..

Konu günceldir ...

(İsa ; Ön ve arka,iç ve dış lastikleri değiştirdim . (daha önce ara verdiğimi soylemiştim lastiklerden dolayı ...) Antrenmanlara devam ediyorum , müsait olduğunda özellikle hafta sonları uzun turlar gerçekleştirebiliriz :rolleyes:)

@delqn.izkrenov

Bu hafta sonu uzun bir tur yapmalıyız kesinlikle. Cumartesi ya da Pazar farketmez yada iki gün üst üste olabilir. Şöyle tempolu falan iyi olurdu.
Haberleşiriz tekrar.

@İsa Mutlu

Bu hafta 16-24 saatleri arası çalışıyorum . Cumartesi günü çalışıyorum . Pazar günü müsaitim . Ben Ç.köy-Tekirdağ Merkez arası düşünüyorum , cumartesi günü haberleşelim İSA :in:

Sağlıcakla kal

Uzun tura kondüsyonum yemez ama Türkgücü'nden Yeniçiftlik'e çıkan yokuştan giderseniz -İsa Biliyor- işte o yokuşun sonuna Yeniçiftlik'e kadar size eşlik edebilirim inşallah.

Bugün (Pazar) erkenden tekrar İstanbul'a dönmek zorunda kaldığım için, bir dahaki sefere inşallah.

Güzel şehrimize bekleriz
gelince haber verin

• Beğen
Tepkiler: ateze
Üjj bejj sene orada olacagım buyuk ıhtımalle.
Bayan bısıkletlı sayısı nedır kentte?

2 kişi, haftada birkaç akşam saat 18:30 civarı Çerkezköy - Beyciler girişi yapıyoruz. Bazen de Pınarça - Kapaklı - Karaağaç - Çerkezköy yapıyoruz. Kondüsyon için falan değil, kafa dağıtmak için. Düz yolda 13 - 15 km ortalama ile. İlgilenenleri bekleriz.

11 sene Altınova'da yaşadım. Bisiklet sürmeyi de orda öğrendim. Çağdaş Bayırından eller serbest giderken gidon kırıldı ve taklalar halinde (bisikletimden kopladan) yere yapışmıştım :D Sakatlık olmadı, yine de güzeldi :)
Orada olsam kesin Kumbağ turuna katılırdım. Sonra da bir güzel denize girerdim. En çok merak ettiğim yer yamaç paraşütlerinin yapıldığı Uçmakdere'ye de giderdim belkii.. Bu yaz yıllık iznimde 1 hafta Tekirdağ'da olacağım. Kısmet belki gidebilirim.

Şuan ben de yıllık iznimde Tekirdağ'a geldim, bir sene oldu gelmeyeli, özlemişim memleketimi, bisikletle geldim bir iki gün daha burdayım cuma veya ctesi tur olursa katılabilirim, teşekkürler.

Syg.,

Geri