Scudo Sports

Tekirdağ

@VOLKAN ÇELİK

Büyük ihtimalle pazar günü olucak.:( Pazar günü gelme ihtimaliniz varmı olmadı sizin için ufak çaplıda olsa akşam turuda ayarlamaya çalırız.

Scudo
Pazar günü malesef İstanbul da olucam, Sonisphere de olucam:)
Başka bir hafta sonu da gelebilirim, önceden haberim olursa...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
bu pazar bir tur yapalım arkadaşlar fikri olan güzergah falan?

Cumartesi veya pazar hangi gün olursa olsun aramayı ihmal etmeyin.
PaZar tüm mUratlı sizi KOnusmus zaten bekliyorum...kısada olsa hava durumuna göre çıkıp turlayalım..
görüşürüz..

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
tamam haberleşelim Serkan abi duruma göre ayarlarız artık güzergahı

yarın yani pazar günü saat 09:00 da Altınova kavşağında buluşup inecik-ışıklar-naip güzergahında pedallayacağız tüm Tekirdağlı bisikletlilere duyurulur
Yağmurluklarınızı ve bisikletlerinizi :D unutmayın

Arkadaşlar yarın (pazar) saat 09,30 da altınova kavşağında buluşup kısa bir tur yapacağız
1.yazır gölet,naip,barbaros
2.barbaros,naip,yeniköy,kumbağ
bu iki güzergahtan biri olabilir
diğer önerilerinizi de bekliyoruz
saygılarımla
İslam GÖLGE

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
güzergahda ne kadar stabilize yol var hocam ?Altımdaki bisiklet uygun değil çünkü öyle taş toprak yollara : )

5-6 km kadar ama yol düzgün çok taşlı değil sende sanırım 28 jant var yine de bunu dert etme katıl derim olmadı diğer güzergah olur bakalım

Pazar günü saat 09,30'da Altınova kavşağında buluşulur, Naip'te çay molası verilir, sonrasında Yeniköy'e çıkılır orada deniz manzaralı bir öğle yemeği ve Kumbağ'a gidilir (süpriz yollardan)
Gelirken Yağmurluklarınızı, kumanyanızı ve fotoğraf makinelerinizi unutmayınız lütfen fotoğraf çekmek ve yeni yerler keşfetmek için... bu turu kaçırmayın!

Arkadaşlar merhaba, ben Saim. Foruma katılalı bir süre oldu ancak bu foruma ilk mesajım. Çerkezköy merkezde oturuyorum. Bisikletim Salcano NG650 2009. Zaman darlığından dolayı uzun turlar yapamıyorum sadece bir kez Çorlu'ya gittim. Eğer bir organizasyon olursa katılmak isterim. Fatih arkadaşımızı Sedona bisikletiyle bir kez görmüştüm o sırada işe gidiyordum durup tanışma fırsatım olmadı. Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
Selam arkadaşlar,
Yeni katıldım foruma.

Kapaklı'danım.

10 sene sonra bisiklet aşkına tutuldum ve 2 hafta önce bisiklet aldım. Aldım ama bisiklet seçimim çok ani olduğu için verimli olmadı (özellikle ağırlık kriterini gözardı etmiş olmamdan kaynaklanıyor)
Ama yine de yılmayarak küçük turlarla kondisyon arttırmaya çalışıyorum. Tabi kolay olmuyor yokuşları çıkmak.
Şimdi biraz daha orta mesafeli yolları test etmek istiyorum. Örneğin kapaklı-saray-kıyıköy.. belki uzun mesafe de sayılabilir bu :)

ancak bu yollara tek cikmak cok da makul degil.

cerkezkoyde bu ve buna benzer turlari pedallayanlar varsa mutlaka goruselim.

selamlar saygilar

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
Selam arkadaşlar,
Yeni katıldım foruma.

Kapaklı'danım.

10 sene sonra bisiklet aşkına tutuldum ve 2 hafta önce bisiklet aldım. Aldım ama bisiklet seçimim çok ani olduğu için verimli olmadı (özellikle ağırlık kriterini gözardı etmiş olmamdan kaynaklanıyor)
Ama yine de yılmayarak küçük turlarla kondisyon arttırmaya çalışıyorum. Tabi kolay olmuyor yokuşları çıkmak.
Şimdi biraz daha orta mesafeli yolları test etmek istiyorum. Örneğin kapaklı-saray-kıyıköy.. belki uzun mesafe de sayılabilir bu

ancak bu yollara tek cikmak cok da makul degil.

cerkezkoyde bu ve buna benzer turlari pedallayanlar varsa mutlaka goruselim.

selamlar saygilar

Arkadaşlar, dedim ki herkes forumda Çerkezköy civarındakiler birbirini sorup duracağına elimizde bir iletişim listesi olsun. Gerektiğinde toplu olarak e-posta, çağrı veya kısa mesaj atabilelim.
Bunun için de Google'da basit bir form oluşturdum.
  • Ad-Soyad
  • E-posta
  • İlçe/Belde
  • Telefon#1
  • Telefon#2
şeklinde.
Formu paylaştığım kişiler e-posta adreslerine gelen bağlantıdan formu dolduranların iletişim bilgilerini görebilecek.

İlk olarak ben bilgilerimi doldurdum.

Bilgilerini forma girmek isteyen ÇERKEZKÖY civarındaki bisikletçiler bu bağlantıya tıklayıp bilgilerini doldurabilirler.
(link)

• Beğen
Tepkiler: İsa Mutlu
Bağlantı sanırım yanlış olmuş.
Formu doldurmak için bu bağlantı, görüntülemek için ilk bağlantıyı kullanabilirsiniz.

(link)

Geri