Scudo Sports

Tekirdağ

ARKADAŞLAR;

Grup oluşturmak isteyipte bir türlü bir araya gelemeyenler,bu sezonun ilk turunu08.05.2010 Cumartesi Saat:07:30 - 08:00 arası Dereağzı Migros tan Baslayıp Cumhuriyet Meydanı Sahil Yelken Kulüp önü oradan Altınova Kavsagındaki arkadaşların Katılımı İLE toplamda 5 kişiyiz sezonun ilk turuna startı veriyoruz.
Gelmek isteyen tüm arkadaslar davetlidir.Güzargahımız Tekirdağ Malkara istikametinden İNecik köyüne doğru yola cıkıyoruz.Güzargah Boyunca tura katılan arkadasların hızına ve bisikletlerin durumuna göre gidişimizi ayrladıktan sonra İnecik köyünde vereceğimiz sucuk ve köfte molasından sonra mesafeyi tam olarak bılemiyorum Işıklar ve Oruçbeyli köyünden Naip yol ayrımına iniyoruz.
Gelmek isteyen katılmak isteyenler varsa buyursun gelsin.
Herhangi olumsuz hava şartı olmamak kaydı ile turumuz kesin çıkalacaktır.
Ulaşmak isteyen arkadaslar için tel numaram 0 505 484 95 95
Görüşmek üzere...

Scudo
iyi akşamlar
kimler katılıyor bu tura merak ettim

@İsa Mutlu

İsa geçen hafta Çorlu'dan dönerken arka lastiğim patladı.Daha doğrusu arka lastiği çöpe attım . İkiye ayrıldı lastik . Seni aradım açmadın . Bisikletim şuan Çorlu da . Dayıma İtalya'dan iç dış lastik siparişi verdim . Lastikler gelince kaldığımız yerden devam ederiz kadeşim seni seviyorum kendine iyi bak :in:

Ben bugün saat 11:45 de Şahin aganın ordan tek başıma çıktım yola. Aydınlara (eski adı Alaton) kadar 25 km yazdı odometre. Yol çok güzel. Çerkezköy Hallaçlı arası soğuk asfalt. Hallaçlı Aydınlar arası scak asfalt. Gidiş yolu gelişten daha sıkıntılı çünğ üzgar karşıdan esiyor. Ama bisiklet sürmek için çok güzel bir yol. Yokuş nerede ise yok gibi. Şu ana kadar tek seferde yaptığım en uzun yok oldu. Gidiş geliş 50 km. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
Arkadaş bugün sezonun ilk siftahını geç de olsa yaptım.
11.45 civarı sanırım tepeye tırmanıyordum.
Fazla gidemedim ben de, önce Veliköy'e gidip geldim sonra Tepe.
5-14 Haziran arası inşallah Çerkez'e tekrar geleceğim.
Kalın sağlıcakla.

@delqn.izkrenov

Şu cep telefonu konusuna bir türlü alışabilmiş değilim. Arayan kişiyi saatler sonra görüyorum ancak. Teknolojiyle aram pek iyi değil sanırım. Sadece bisiklet ile ilgili teknolojik gelişmeleri seviyorum ve Bisiklet Forumu.

@encralis

Ara sıra haber versen diyorum , kızıyorum sana çok ... Belki bir gün yolda karşlaşmak dileyile güzel kardeşim görüşmesekte olur bundan sonra :in: ama seni seviyoruz bunu boyle bil bende İsa'da :in:

Bugün saat 16:00 da çıktım küçük bir tur yaptım.
Çerkezköy - Pınarça - Kapaklı - Karaağaç - Veliköy - Kızılpınar - Çerkezköy
35 km yazdı. Hava biraz rüzgarlı idi, hafif yordu. Tepeye çıkayım dedim, ışıkları bile zor ettim.
Yarın iki ya da üç kişi çıkacağız. Katılmak iseteyen varsa yazsın. Güzergahı birlikte belirleriz. Gerçi güneybatıdan saatte 29 km esecekmiş yni oldukça rüzgarlı.
Çerkezköy - Kızılpınar - Veliköy - Velimeşe - Yanıkağıl - Karaağaç - Çerkezköy
güzergahı uygun görünüyor.

Hafta içi kim boş olur bilmem ama ben 2 gün buradayım.
Kimse çıkmazsa kendimi önce Veliköy yollarına sonra tepe yokuşuna vuracam, inşallah haberiniz ola.

19 Mayıs oldukça uygun. Rüzgar 10 km/h kuzeybatıdan.
Biraz başım ağrıyor, grip olmaz isem
19 Mayısta çıkarım.
Yarın yani salı günü rüzgar çok
Pazartesi ve Perşembeleri uygun olmuyorum.
Ama Cuma günü akşam da (18:00 civarı) kısa bir tura çıkabiliriz. Rüzgar da yok sayılır.

ben müsaitim hafta içi
5442486975 turkcel
5547193811 avea
nete girmeye fırsatım yok çağrı atarsanız geri dönerim

Evet haklısınız ben de az önce baktım hava durumuna, rüzgar Çorlu tarafına giderken arkamızda olacak, nem biraz daha fazla gözüküyor.
@hakanbehcan

19 Mayısda by_schumi ile çıktık yola.
Çerkezköy - Hallaçlı - Aydınlar - Danamandıra - Sayalar - Hallaçlı - Çerkezköy
güzergahını dolaştık. Toplam aldığımız yol 71 km yazdı. Biraz yorucu oldu. Yolda da arka lastiğimiz patladı, tamirci veya lastikçi bulamadık ama sonunda sorunu çözdük. Nasıl çözdüğümüzü arkadaşımız anlatacaktır.

@hakanbehcan

İyi bir tur olmuş tebrikler...

Geri