Scudo Sports

Tekirdağ

Çorlu'dan selamlar. Kendi başıma uzun sayılabilecek turlara çıkıyorum. Ancak haftasonları mümkün olabiliyor. Ama bu hafta izinliyim heran müsaitim yani. İsterseniz birlikte bir tur yapabiliriz.
Bir organizasyon yapmak şart oldu aslında. Çoktandır tek tabanca takılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
Scudo
arkadaşlar 17 mayısta çanakkale turum var tek başıma eşlik etmek isteyen varsa 0542 5796410 dan ulaşabilirsiniz...

@yener taghan

Haftaiçi çalışıyorum. Ancak bu aralar işler biraz kesat. Arada bir izin veriyorlar. Eğer o tarihlerde izinli olabilirsen seve seve eşilik ederim.
Umarım izinler denk gelirde güzel bir tur yapabiliriz.

by_schumi ile tesadüfen tanıştık ve Çerkezköy - Pınarça - Kapaklı - Kazak Gölü turu yaptık. Hemen hemen 21 yıldır bisiklet kullanmıyordum, Belki by_schumi sıkılmıştır ama benim için güzel bir başlangıçtı. Belki başka bir zaman Hallaçlı turu deneriz.

başlangıcı yaptık gerisi gelicek
eğlenceli bi tur oldu sayıyı arttırabilirsek çok daha güzel turlar düzenleriz

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
Bu hafta içi bir akşam saat 17:30 dan sonra bir Hallaçlı tarafına belki oradan Aydınlara gidelim.

sonunda aldım bisikleti günlük 10 km ile başlıyorum her seferinde biraz daha fazla giderek kondisyon tutmam lazım çok hamlaşmışım ilk geziden sonra bacaklarımda merdiven çıkmaya derman kalmadı :) tabi bir de sele acısından bir kurtulursam olacak :)

bu pazar tam 9 kişi olarak çıktık tura 7 kişi bitirdik ama olsun güzel bir tur oldu ayrıca yürüyüş de kattık farklı olsun diye
semaverde çayımız dere kenarında gölgeli mekanımız vardı daha ne olsun
yeni turlarda buluşmak üzere
herkese iyi pedallamalar
İslam

Çerkezköy kaynamaya başlamış anlaşılan.
Bizim canavar yavaş yavaş kış uykusundan uyanıyor.
İnşallah yazın bir kısmında sizinle olabilirim.
Kazasız ve sağlıklı sürüşler
Görüşmek üzere

Ve Şeref göründü sonunda. Eh artık canavarı uyandırda acılı bir köfte yiyelim sahilde değilmi ama.

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
SELAM...
Bu hafta 08.05.2010.Cumartesi Günü için tur organizasyonumuz var.
Sabah saat: 07:30-08:00 sıralarında cıkmayı planlıyoruz.Toplamda 5 kişiyiz eşlık etmek isteyen varsa buyursun gelsın.
Güzargahımız Deraagzı Migros cıkısımız.
toplanarak sırasıyla kumbag kavsagı,100.YIL,altınova Kavsagı.oradan Malkara istikameti ile yenice mahramlı oradan inecikte vereceğimiz yemek molasından sora orucbeylı koyune dogru yola cıkıyoruz.Güzargahımız bu dogrultuda katılmayı dusunen arkadaslar varsa gelebilirler.
Ayrıca cumartesi sabah tel.ulaşmak isteyen olursa
0505 4849595
sımdıden tesekkürler.

Geri