Scudo Sports

Tekirdağ

Burada hareket olmamasına bakmayın, ikindiden sonra havanın serinlediği sırada tepe yokuşunda arkadaşlarla karşılaşıyoruz.
Hülasa, konu güncel..

Scudo
Yarın Lburgaz git-gel toplam 110 km civarı tur yapılacaktır
ayrıntılar face de

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
yarın ki tura katılamıcam .Ben bu akşam kumbağa gidip geldim.Gece dönüşte sahile Mehmet Abinin yanına uğradıp orda tanışma fırsatımız oldu muhabbet ettik.Salı günü bi naip turundan bahsetti ama bilmiyorum durum ne ?

nasıl düzgün tur yapamadık ozan abi 150 kmlik iki tane tur yaptık daha birsuru tur, ödüllü tur bile yaptık belediyenin işbirliğiyle... daha ne olsun :)

Selamlar bisiklet dostları ve sevgili Tekirdağlılar.Bu cumartesi İzmir'den en az 2 kişi olmak üzere yola çıkıyoruz.Tahminen 21 Ağustosta Tekirdağ'da olacağız.Bizi karşılamak ve bize eşlik etmek isterseniz memnun oluruz.Şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Tekirdağ merkezdeyiz.Her zaman bekleriz.Size vermiş olduğum telefon numaralarından vericem bu numaralardan bize ulaşabilirsiniz.
0541 609 18 31 Samet SERTER
0505 644 99 85 İslam GÖLGE

Yolunuz açık olsun.

@by_schumi

Sanırım Çerkezköy'den geçmeyeceğiz:(

@Burak KURKCU

Güzergah: İzmir-Bandırma-İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale-İzmir şeklinde.Numaranızı yazarsanız size ulaşabilirim:)

@Samet SERTER

Tekirdağ'a gelince sizi arayacağım.Teşekkürler...

merhaba Çerkezköylüler,
sizleri görmek beni çok sevindirdi.
ben izmirdeyim ve hekim olarak çerkezköye tayinim çıktı. eylül 15ten sonra da çerkezköye geleceğim. bisikleti getirip getirmemeyi düşünüyordum. siz ne dersiniz? kış aylarında kullanılabiliyor mu bisiklet oralarda? hava koşulları vs. nasıldır?
şimdiden memnun oldum tanıştığıma...

• Beğen
Tepkiler: by_schumi
öncelikle hayırlı olsun bisikleti mutlaka getirin yaz kış demeden çıkıyorum ben beraber pedallarız

@thoth

Tayininiz hayırlı olsun. Çerkezköy'de kış ayları İzmir'e göre biraz daha soğuk ve zaman zaman yağmurlu oluyor. Bisikletinizi kullanmakta sorun yaşamazsınız ancak İzmir'in kış günlerini ararsınız diye tahmin ediyorum :)

Cumartesi-Pazar günleri kamplı 2 günlük bir geziye katılmak isteyen
güzergah için ortak karar alınacaktır
Ganosun zirveleri veya saray-kıyıköy olabilir
iletişim
İslam GÖLGE
tel:0505 644 99 85

@thoth

Kesinlikle bisikletinizi getirmenizi tavsiye ediyorum :in: şimdiden hayırlı olsun :)

yaparız hele bir izni bitir gel

Geri