Scudo Sports

Tekirdağ

@çimtay

50 km yapabiliyorum biraz ağrı sızı olsa da tabi trafik faktörü olduğu için temposuz yapmamdan dolayı oluyor bu yorgunlukta. Ama açık bir yolda 100 km tempolu şekilde rahatlıkla yapabileceğime inanıyorum.

@engin güner

18 gerçekten hocam, 75 km yaparsam eğer 4 güne uzar o yüzden 100 km tam ideal benim için çadır alacağım 80 liraya güzel bir şey buldum Aprenaz diye. Mat alacağım tulum alamayacağım sadece onun yerine battaniye falan bulurum bir yerden artık küçük bir şey. Sadece bana rota konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
tam olarak tekirdağın neresine gitmek istiyorsun bilmiyorum ancak,

İstanbuldan otobana bağlanırım,
Otobanda edirne yönüne doğru giderken çorlu tabelasını gördünmü sap,
Selim paşada metronun bir tesisis var geç olursa konaklayabilirsin. Olmadı biraz daha ileride yeni açılan karacabey di sanırım bir tesis var orada olabilir.
2.gün çorluyu geçip tekirdağa varmalısın bence
Kamp alanları mevcuttu araştırırsan bulabilirsin merkezde
Son durağı şarköy olarak alıyorum buraya giderken sahil şeridini takip edebilirsin tek başınayken yol sıkıcı bir hal almaz en azından ilk mola yerin erken çıkarsan kumbağ olabilir. Daha sonra şarköye doğru pedallarsın baktın uçmakdere de tıkandın bu mevsimde şarköye gitmesende olur :)

Ama ama ama
Yukarıda bir abimizin dediği gibi "uçmakdere" yi görmeden dönme.

silivride yol bozuk e 5 yolu tek gelme sıkıntı yasarsın ıkı kısı olursanız daha ıyı olur bence bnce otobusle tekırdaga gel ordan canakkaleye pedalla daha ıyı manzaralar gorursun koru dagımı cıkarken ve ınerken cok ayrı heyacan yasarsın buna emın ol ıstanbul sılıvrı arası cıle olur sılıvrıden sonra gumuşyakadan tekirdağa kadarda güzel bir turda olabılır

@Demir Demirden decathlon daki aprenaz 2 gayet yeterli olur. Mat alacağım demişsiniz yalnız uyku tulumu alın gece serin olur. İnce az yer kaplayan bir tulum olabilir. Tek başına biraz zor olur ama iyi bir tecrübe olur. Hayallerinin hedeflerinşn peşine koşman güzel. Bu uğurda sonsuz başarılar dilerim. Kazasız belasız bir tur dilerim

@zsgoksu uçmak derden sonra şarkköy yolu çok ıssız tek gitmese daha iyi olur tekde çekilecek bir yol değil açıkcası bide uçmak derenin hava durumunuda kontrol etmek lazım bizim gibi yağmurda ıslanması :)))

Kardeşim bende senin gibi ilk turumu yapıcam önümüzdeki günlerde. Büyük ihtimal tek gidicem bende, ben çadır olarak arpenaz 2+ aldım. Yaz ayları olduğu için çift kapılı bir cadır almanızı öneririm, tek gidecekseniz içine bisiklette sığıyor. En azından şu uyku tulumunu almanızı öneririm ben aldım çok küçük ve yaz ayları için ideal; (link)

Çadır da bu; (link)

Şimdiden hayırlı, kazasız belasız, iyi yolculuklar dilerim, kafana koyduysan yap.

@Birhan K. Açıkçası ben hiç gitmedim ama sürekli araçla gidip gelirken görüyorum özellikle yabancı bayrak asanlar tercih ediyor sürekli devriye olmasına rağmen uyarılmıyorlar sanırım. Ayrıca bilgilendirme için teşekkürler :)

Birde arkadaşın dediği gibi uçmakdere den sonrası sıkıntılı biraz özellikle bu mevsimlerde gelen geçen bi hayli az oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Birhan beye katılıyorum Otobanda kesinlikle kullanmak yasak evet ve her ne kadar yasakda olsa(demir demirden kesinlikle size önermiyorum) birde şöyle bir durum var,e5 hattı bahcelievler büyükçekmece arası,araç sirkülasyonundan,büyükçekmece ile silivri kalan kısım ise için gerek gidiş gerek geliş yolun yüzde 80 i bozuk...emniyet şeridi icin ayrılan kısımı ise söylemiyorum bile(kullananlar bilir)hoş ondan sonrası çorluya giden yolda az çok aynı kalitede, fakat Kınalıdan sonra Tekirdağ istikametine giderim diyen acemi biri için dâhi yol yaklaşık 70 km boyu düz sayılabilecek (ufak tefek eğimler hariç) güzel bir rota. Sonrasımı kesinlikle Uçmakdere tabiki ama orası pekte acemi biri için önerilirmi tartışılır ,(her ne kadar arkadaş kendine 100km hedef koymuş dahi olsa)

Gidilecek yerlere gelince sahil boyunu takip edip doğa ile başbaşa gidebilir,(tekirdag-ucmakdere-hoşköy-mürefte-Şarköy)yada daha içlere sapıp örneğin (Çerkezköy saray vize Pınarhisar Lüleburgaz)üzeri yeşil bir hat ama rüzgarlı ve biraz daha asfalt kalitesi düşük ve akşama kalmamaniz gereken bir rotayıda tercih edebilirsiniz.özellikle bilinki tek biri icin bu güzergahta yani cerkezköy-Lüleburgaz arası kamp yapma şansınız bana göre sahil boyu takip edilecek bir rotaya kıyasen sıfır ve tehlikeli..

bende lüleburgazdayın 10.sınıfım bisiklet hakkında bilgim ve tecrübem var tanışabiliriz

@Aydin14 tanisabiliriz ama benim luleburgaza gelmem zor yollari falan bilmiyorum hic.

Merhaba arkadaşlar bende Çorlu dayım. yeni başlayanlardanım Çorlu'dan kimseler var mı?

ooo hemşeriler, abiler , ablalar, kardeşler bende çorludanım bu arada hoşgeldin kardeş

Vizeden sevgilerimle..bana en yakin sizsiniz :)) yeni geldim kesan-oludeniz arasi turdan..1050 km

• Beğen
Tepkiler: Alisimsekoglu
Maşallah diyeyim çok iyi yol yapmışsınız bende o kadar yol yapmaya ne zaman nede kondisyon var ama denk gelebilirsek görüşmek isterim.

@Alisimsekoglu ..tabi bende ilham verebilirsem ne mutlu..yazimi okudun mu

@vizeli gezgin fırsat bulamadım ama ilk fırsatta okuyacağım. Bende bugün 2. Turumu yaptım 16.68 km 53 dk seleye alışamadım ama sanki bugün daha iyiydi sele.
Senin masallahin var gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@Alisimsekoglu tesekkur ederim ya zamanla sende gelisirsin ya oraua bir yorum yazar misin konu ust yatafya olsunki milleti cesaretlendirelim bir nebze

Geri