Scudo Sports

Tekirdağ

@encralis

geçmiş olsun kardeşim ne zamandan beri kayıp çok üzüldüm

Scudo
@delqn.izkrenov

Bisiklet Cuma günü parkta terk edilmiş şekilde bulunmuş.
Rakı parasına sermaye olmadığı için çalan kişi bisikleti bırakmış.

Muhtemelen kolay farkedildiği için birisi uyarmış olmalı. Zira 2-3 sokak ötede bulundu.

Bisikleti bodrumda arka teker ve kadroya kilitlerdim.
Eğer kiliti apartmanda kesmemişse kucağına alıp götürmüş olmalı.

merhaba çorludan kimse yokmu bisiklet kullanan

herkese kazasız sürüşler...

yenı bır bısıklet aldım kron marka

Ürünün kodu: XC 250
Markası: Kron
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Vites : 21

Teknik Özellikler

MODEL : XC 250-21 vites
BOY : MTB -16" 18" 20"
KADRO : 7005 Double butted Aluminyum Gövde
SÜSPANSİYON :Kron Neo
ARKA VİTES :Shımano TX 35
ÖN VİTES :Shımano TX 50
AYNAKOL :Shımano FCM 131
DİŞLİ : :Shımano TZ -21
VİTES FREN KOLU : STEF-40
ZİNCİR :KMC Z -50
FREN :Artek
ORTA MİL :Rulmanlı monoblok
TEKERLEK GÖBEĞİ :alm.rulmanlı
JANT :kron / rgida
JANT TELLERİ :siyah tel
LASTİK :rubena scylla sport kevlar
GİDON :kron
GİDON BOĞAZI :kron
SELE BORUSU :kron
SELE MANDALI :kron
SELE :kron
PEDAL :VP
BOĞAZ YATAĞI :A head CH-819
ELCİK :KRON

haftasonları gündüz ve salı ve perşembe akşamları saat 20:00 de çorlu heykel meydanından başlayan turlar düzenliyoruz. ayrıntılar ve etkinlikler için facebook grup sayfamızı yazıyorum
(link)

Bu hafta sonu bisiklet alıyorum inşallah.O zaman görüşürüz...0546 944 32 28

herkese merhaba, Bursa da makine mühendisliği okuyorum aslen Teirdağ Çerkezköy'lüyüm. Bisiklete buradaki arkadaşlarla yeni başladık kron xc 500 üm var. Katılımcı olmam dileğiyle;)

• Beğen
Tepkiler: Ömer FC
Merhaba Arkadaslar,

İki Hafta için Sarköye tatile geldim. Almanya'da bir ay önce yol bisikletine başladım. Sarköy veya Tekirdağ
Bölgesinde kiralık veya ikinci el yol bisikleti arıyorum. Boyum 171 cm. Almanya'da ustadan kendi üretiminden 51 cm aluminiyum kadro ve shimano 105 componentli bisikletim var yalnız cargoya güvenmedim.

Yardıminiz için şimdiden çok teşekkürler.
Bilgin

örneğin (link)

aynı şekilde tüm bisiklet üreticilerinin internet adreslerinden bayilere ulaşabilirsiniz

Selamlar ben Tekirdağ'da yaşıyorum başka Tekirdağlı olanlar var mı? Varsa benimle iletişime geçmesini çok isterim bende bu civardaki turlara katılmak istiyorum..

Tessekkür ederim. Tekirdagda bazı üreticilerin satış noktası (link) buldum ama zaman kısıtlı olduğunu için artık bir daha ki sefere kaldı.

Arife günü Muratlı Caddesine ki Yüksel Ustaya uğradım.biraz muhabbeti koyulaştırdıktan sonra, sedona marka bisikletlerin servisini vermeyeceğin beyan etti. Nedenini sorduğumda satış verinin aksesuar satışına başlamış olmasıymış. Biraza daha konuşunca hak vermemek elde değildi. " bisiklet montajından 8-10 TL para kazandığını, ama montaja gelen müşterileri bunun yanında dükkanından ufak tefek aksesuar aldığı ancak onlar sayesinde ayakta kaldığını bahsetti. " Hiç dikkat ettiniz mi ? Hiç yeni açılan bisiklet servisi yok. Yarın öbür gün bu ustalarda dükkanlarına kilit vururlarsa, en ufacık malzeme için Tekirdağ sınırları dışına çıkmaya başlayacağız. Ya vites, fren, akord vs gibi sorunlarımız olursa bisikletlerimi sırtlayacağız. Aslında bunun çözümü çok basit bisikletleri ve aksesuarlarını bisikletçilerden almak. Bisiklet ile bilgisi olmayan zücaciyeci, bebe mağazası vb gibi yerler aksesuar satın almayın.

Sadece sizin oraya has sanırım. Bizim burada bisikletçi bol. Müşteri beğenmiyor hatta. Adama bakım yaptırmak için gidiyorsun bir şey yok bunda diyor. Diyorum teker hafif yalpalıyor düzeltilebilir mi diyor o kadar benimkide yapıyor bir şey olmaz. Ayrıca züccaciyeciden falan hiç almadım ama büyük bisiklet mağazaları daha avantajlı müşteri açısından. Pek az mahalle bisikletçisi bisikletçiyi düşünüyor. Gerisi nasıl kazık atarım derdinde, istemeye istemeye işini yapan adamlar. Aksesuar olayına gelince de benim gördüğüm bir iki bisikletçi mesela Dealextreme deki ürünlerin birebir aynısını satıyor. Fiyatı da sitedekinin 2 katı hemen hemen.

Anlattığınız olay her işletmede olduğu gibi teknolojinin gerisinde kalarak yavaş yavaş çökmeye başlama evresidir.
Oysa bisiklet ustası teknolojiyi kullanan malını daha iyi nasıl pazarlayabileceğini araştıran internet sitesi açan değişik ürünleri ülkemizden yada yabancı ülkelerden tedarik edip satan bir işletme olsaydı birde bunun yanına ustalığını koysaydı hiçte o duruma düşmezdi.

Selam Tekirdağ Çerkezköydeyim beni gibi bisiklet hastası olanlarla gün içi tur yapmayı çok isterim.

Yaşım 17. ara sıra halaçlı , kınalı , saray kazak gölü civar köylere tur yapıyoruz katılmak isteyen olursa facebook adresim (link)

Katılmak isteyen arkadaşların , abilerin yaşı benden büyük olabilir buda hiç önemli değildir .

iyi günler..

09.09.2012 de Çeltik yolu üzerinden kınalıya tur vardır Yaklaşık 35 km. saat 10da yola çıkılacak haberiniz olsun.

(link) Yapılan turlar buradan aktarılacaktır...

merhaba kardeş hoş geldin çerköy ün Nüfusu Lüleburgaz göre kalabalık ama bisiklet konusunda baya zayıf kalmış bir şehir umarım herşey gönlünüzce olur yardımcı olabileceğimiz birşey olursa her zaman yanınızda olmaya çalışırız (link)

@gokhan erdogan

Teşekkür ederim

(link)
bu linkten haberleşiyoruz katılabilirseniz sevinirim

Geri