Scudo Sports

Tekirdağ

çok guzel gezi olmuş en kısa surede tekrarlıyalım ama bu sefer kumbag çıkışlı yapalım oda guzel olur ayaklarınıza sağlık

Scudo
şarköy ve çerkezköy bisiklet grubu olarak şarköyden yola çıktık tekirdağ bisiklet grubundan gelen arkadaşlarıda uçmak dere girişinde karşıladık toplanıp tanıştıktan sonra geri şarköye dönüş yaptık

Çok güzel bir etkinlik olmuş, katılmayı çok istedik ama başka bir faaliyette olduğumuzdan mümkün olamadı. Bir sonrakine inşallah. Katılımcıların hepsini bu anlamlı buluşma için tebrik ediyorum.

İsmail abi'yi önerebilirim.Valilik kültür merkezinin yan tarflarında kalıyor.Lastikçi İsmail'in dükkanı nerede diye sorarsanız oradaki esnafa size yerini gösteririler.

@Ugur Cakmak

Dediğiniz yere daha önce bir kere gittim. Sevis listesinde adı geçiyordu . Tanışmak için gittim. Biraz şaşırdı nedense :) Bir ayar yaptırmadım henüz. Uzun süredir bu işi yaptığı belli. Referansa ihtiyacım vardı. Öneri için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Merhaba arkadaslar,
2 hafta evvel araniza katildim. Corluda universite okuyorum, kumbagda yazligimiz var. ramazana kadar kumbagda olacagim. Koy yollarinda bir tur ayarlasak da gezsek ya?

Tekirdağ bisiklet grubu olarak her zaman turlarımıza bekleriz.Face den haberleşiyoruz.Tekirdağ bisiklet grubu olarak arat yeter.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Cep telefonumdan da ulaşabilirsiniz bana

Yarın saat *9.00 gibi Naip tarafına bir tur düzenliyoruz gelirsen bekleriz Naipte 10.30 gibi kahvede çay içiyor olacağız

@hakanbehcan

silivri bisiklet grubunun turlarını takip ederseniz ortaklaşa toplanırız ..

Bianchi WAP'ımla Silivri'den selamlar :) Geçtiğimiz Cuma günü kavuştum bisikletime disklerde aşırı sürtme olunca o gün binemedim Cumartesi sorunları hallettiğimden beri hergün biraz daha uzun mesafelere alıştırıyorum kendimi. :)

Çerkezköy bisiklet grubu ve çorlu pedal grubu yaklaşık 15 bisikletli vize cehennem selalelerine pedallıyoruz çorlu heykelden hareket saati 7:00 çerkezköy belediye önünden hareket saati 8:00 iki grup 9:00 sarayda bulusup yola devam edicek
irtiba telefon :05442486975

Birisi bana eşek şakası yapmadıysa
Bodrumda kilitli olan

Beyaz 2008 model Sedona 711 / 16"
1.5'luk ince asfalt lastikleri ile kolayca farkedebileceğiniz
Boynuzları ve sol tarafta ufak eliptik dikiz aynalı
KM saati yuvası mevcut / (KM saati bende çünkü :p )
Suluk yuvası
Sele arkasında kilit asma yuvası
Sele altında solda pompa yuvası olan
BEYAZ SEDONA 711 kayıptır.

Çorlu-Çerkezköy-Saray civarında görenlerin
foruma yazmaları veya

Şeref GÜNEYSU
0546 940 51 08

bildirmeleri önemle rica olunur.

Fotoğraftaki lastikler eski dişli lastikler.
Şu an üzerinde olan lastikler 1.5 (inç olsa gerek) dişsiz asfalt lastikleri.

https://lh6.googleusercontent.com/--4MLvURgg5E/SKmcjWtrllI/AAAAAAAAEw0/vk3vOVwfyxQ/s400/183.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-M_biDDDX_dA/SKmcdfbaL9I/AAAAAAAAEwU/i6Awhrgc92Q/s400/166.jpg

Geri