Tekerlekler icin sifreli mandallar vardi nette bi arastirin isterseniz. Fakat ne derece dayanikli olurlar emin degilim.Yada saglam bir kilit ile kadroyu saglama alip tekerlekleride ayri bir kilit ile kadroya baglamak en iyisi gibi duruyor
@Onur Dere Btwin 900 serisi kilitler koruma anlamında baya iyi tavsiye ederim dışındaki sert lastik kaplama makasın kesmesine engel oluyor fiyatına göre kaliteli kilit ben 700 serisini kullanıyorum iki seri arasındaki fark sadece kadroya bağlama aparatı.
Hocam geçenlerde internette görmüştüm göbeklere takılan bir vida var ve bu vidanın özel bir anahtarı var. Kendi anahtarı dışında açılmıyor, işine yarar galiba. Yalnız videoyu tekrar nasıl bulabileceğimi bilmiyorum.
Hep sıkıntı, imkan varsa evde bir köşede, duvara asılı olarak saklamak lazım.Balkona koymakta sıkıntı, çalınma açısından olmasada yağmur fena halde haşat ediyor bisikleti.Üzerini ne kadar örtsemde her yaz, tellerini paslanır, gidon paslanırdı eski bisikletimde.Hele bir keresinde ön furşlar komple pas tutmuştu,mili çıkarma çıkartamadıydık üstten kesmek zorunda kalmıştık.O yüzden en güvenlisi ev içi, sonra imkan olursa dükkana vs bırakmak.
O kilidin inşaat makasıyle kesilmesini istemiyorsanız kilit yukarıda dursun ki kolayca kesemesin nedeni ise atıyorum jantı kitlediniz kilitde alçakda adam makası yere koyar ve üstüne yüklenir ve kolayca keser ama kilit yüksekde olursa makasa fazla güç uygulayamaz ve kolay kolay kesemez