chnkrmz
kırdılar beni layer layer.
- Tepki
- 4.839
- İsim
- Cihan KIRMIZI
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Cyclocross
İm bisikletim 3×9 bana hangi dişliyi önerirsiniz dişli derken kaç t olmasınıYeni tip tekli aynakollu dağ bisikletlerine istinaden böyle bir şey düşündüyseniz,
onlarda arka rublede büyük dişli daha düşük hızlar için 36 yerine 42'den, küçük dişlisi ise 11 yerine daha yüksek hız için 10 diş oluyor, rublede toplamda ise 10 yerine 11 yaprak dişli bulunuyor, bu sayede önde tek yapraklı 1x11 sistemleriyle sizin 3x10 sisteminize çok yakın değerler elde ederek, tek yaprak kullanımıyla alt ve üst hızlardan feragat edilmek zorunda kalmadan (ön aktarıcı, ön vites kolu, ön vites tel ve kabloları olmadan ) ağırlık tasarrufu ve sadece arka vites kullanımıyla serilik kazanılıyor..
ben
Oğlunuzun vitesleri nasıl kullanması gerektiğini öğrenmesi için uğraşırken çekeceğiniz çile tek yaprak ayna kolla çocuğunuzun çekeceği çilenin yanında hiç kalır. Kıymayın evladınıza..Meraba oğlumda 26 jant standart 21 vites bisiklet var 3 kere arka aktariciyi kırdı. Sürekli vitesle oynuyor yada ayarı bozuluyor. Tek kasetli 7 vites bisiklet alsam.nasil olur ? Ne tavsiye edersiniz
O derece mi yani? Ben daha önce katlanır kullanırken çok keyifli gelmişti hiç yokuş cikmiyoruz. Hep düz yolda plaja gidiyoruz. Yani bakım derdi filan olmayışı cezbetmisti hatta kendime de tek yaprak ile değiştirmeyi düşünüyordum neden pişmanlık olduğu ile ilgili fikrinizi merak ettimOğlunuzun vitesleri nasıl kullanması gerektiğini öğrenmesi için uğraşırken çekeceğiniz çile tek yaprak ayna kolla çocuğunuzun çekeceği çilenin yanında hiç kalır. Kıymayın evladınıza..
Tek yaprak ayna kol pişmanlıktır, bu vesileyle almak niyetine giren herkesi buradan kınıyorum![]()
Daha önce bi kaç farklı konuda detaylar paylaşmıştım, o yüzden şimdi tekrar detaylara girip aynı şeylerle sıkmayayım forumu ama şu kadar söyleyeyim; başlarda çok tatlı geliyor sonra diyorsun ki %3 eğim, hadi o oldu şimdi %5 eğim, o da oldu hadi %6, hadi %7, hadi %8 falan derken per perişan oluyor insan. Oğlunuz için düşündüğünüzü söylediğinizden dolayı size uymaz diye düşündüm, genç oluyorlar hırslı oluyorlar eş dost pıtır pıtır yokuş çıkarken vay benim neden en azından bi çift ayna kolum der üzülür falan, sizi de üzerO derece mi yani? Ben daha önce katlanır kullanırken çok keyifli gelmişti hiç yokuş cikmiyoruz. Hep düz yolda plaja gidiyoruz. Yani bakım derdi filan olmayışı cezbetmisti hatta kendime de tek yaprak ile değiştirmeyi düşünüyordum neden pişmanlık olduğu ile ilgili fikrinizi merak ettim
Ayarını iyi yapmazsanız jant ile ruble arasına girer ve kırılır ya da ruble ile kadro arasına girer yine kırılır. Zimcir uzunluğu yetersiz ise kırılır. Çocuğunuza öğretmelisiniz. Bende 11 yaşından beri bisiklet kullanırım . Ayarını kendimiz yapmayı öğrendik . Bende 2 kez kırdım ama tembellikten üşengeçlikten. Vites kolunun içi plastikti 2 seferde onu kırdımMeraba oğlumda 26 jant standart 21 vites bisiklet var 3 kere arka aktariciyi kırdı. Sürekli vitesle oynuyor yada ayarı bozuluyor. Tek kasetli 7 vites bisiklet alsam.nasil olur ? Ne tavsiye edersiniz