Scudo Sports

Tek tabanca manisa / denizli

Tebrik ederim. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Scudo
güzel bir gezi olmuş. Naçizane fikrim o bisikletle çevre köyleri de bir turlamak hiç de fena olmazdı...

• Beğen
@karaduman61 Amin teşekkürler.

@kemken - Selle royal in lookin gel bayan modeli :D (De lüx) sayılabilecek çok rahat bir sele.Bu arada yol uzunluğundan illaki az bişey oldu tabiki :)

@Kefter - Katılıyorum fakat zaman kısıtlıydı.:(

Teşekkürler abi.Yolda Senin Salihli,Gölmarmara turunda aklıma gelmedi değil hani.Kimbilir kimlere ilham kaynağı olmuştur ;)

Renkli bir tur olmuş, keyifli olduğu da belli, ayakların dert görmesin, özel bir ricam olacak, gezdiğiniz yerleri göremiyoruz, fotoğraflarda sadece 5 tane manzara ve mekan fotoğrafı var, genelde yemek ve profil fotoğrafı var, hepsi birbirinden güzel gerçekten, o çevreyi tanımak bizlerinde o yerleri görmek adına manzara fotoğrafları da ekleyebilirseniz çok mutlu oluruz. teşekkür ederim.

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU - Teşekkür ederim abi.Canım ne isterse,nereye isterse yapıyor ve gidiyorum.Kısaca kendi turumun patronuyum :).Seninde ayaklarına sağlık.

@recep24ank - Zaman oldukça daha fazla dediğiniz tarz resim almaya çalışıyorum.İsteğinizde sonuna kadar haklısınız,elverdikçe manzara ve tanıtıcı resimler artacak.İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.Manisa'dan saygı ve selamlar...:tskler:

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
Tebrikler. Bergama'ya da bekleriz...

• Beğen
Geri