Scudo Sports

Tek Tabanca// İstanbul'dan Uludağ'a - 20 Ocak 2012 Cuma

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer abi.Tek çıkma işi tehlikeli de olsa aslında biraz azim biraz da cesaret olduktan sonra çok da zor değil.Yeterki istensin :)

@Hüseyin Çelebi

İnşallah biz de görürüz o günleri abi :)
Karadeniz insanı genelde farklılıklarıyla ön plana olmuştur, bu alanda da başarılı sporcular ile farkımızı koyabileceksek ne mutlu bize :)

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için, selamlar :)

Scudo
keyifli bir tur gerçekleştrip güzel resimler çekmişsiniz.ayağınıza,emeğinize sağlık...

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Evet, çok keyifliydi.Teşekkür ederim :)

süper bir tur olmuş genç kardeşim , ayaklarına sağlık....hele fotoğraflara diyecek yok , şahane kareler çekmişsin...ben de bir çok turumu yalnız yaptım , hala da bazen yalnız çıkarım...böyle zamanlarda bir mini tripod inanılmaz derecede işine yarayacaktır , piyasa fiyatı 15 ( onbeş ) lira kadar...çoğunlukla bisikletimin selesi tripod zeminidir...sevgiyle kal , nice kazasız turlar...
vedat karakaya

http://img810.imageshack.us/img810/6735/hepsi3.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@karakaya

Tek çıkmanın tehlikeli yanları olsa da kafa dinlemeye birebir gerçekten. Fotoğraflar da bi yerden sonra bulanık, lens bozulmasa çok daha iyi olabilirdi aslında ama seneye artık :) Tripod da hiç aklıma gelmemişti ama yeni bi fotoğraf makinası düşünüyorum, tripod da kolay :)

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için, selamlar :)

Ferhat abi, bisikletle Bursa'ya geçip Uludağ tırmanışını yaptınız mı?

@Ferhat Köse

Bu arada kışın zor şartlarında Uludağ'a tırmanan Ali ERTURAN'ı da tebrik etmeden geçemeyeceğim.

@Tahir Keskin
Tahır abı Uludağ a tırmanma nıetınız var galıba? Eger dusunuyorsanız katılmak eslık etmek ısterım?

@ebubekir sözbir

Niyetim var. Ağustos'un 17'sinden sonraya plan yapmaya çalışıyorum.

@Tahir Keskin

Uludag dısında da istersen tarihi yerleri Abımle gezdırebılıriz İskender yemeğe davet ederiz .

@ebubekir sözbir

Allah razı olsun Ebubekir'im. Gözüm Uludağ zirvesinde. :)
Gemlik doğumluyum ben, ortaokulu ise Bursa'da okudum. Tarihi yerleri gezdim ziyadesiyle. :)

iskender varsa ben gelirim :D

@ebubekir sözbir
Estağfirullah ne kusuru.

Planlamayı tamamladıktan sonra konu açarım, oradan haberleşiriz inşallah. Bu konuyu daha fazla deşmeyelim. :D

@c. kırmızı

Gel abı senı seve seve agırlarız İnşallah. Yesevı Kebaba gotururuz. Malum ögrencıyız.

@Tahir Keskin

tahir merhaba geç fark ettim soruyu kusura bakma. Uludağa geçen yıl tırmandım bu yıl tırmanmadım. aslına bakarsan Uludağ tırmanışını çok da sevmedim eğim çok düşük manzara süper ama .kısacası Karadeniz turundan sonra turistlik olarak yine tırmanırım fırsat yakalarsam. sportif olarak çok cezbedici gelmiyor acı yok orada :) uzun sürdüğü için dayanıklılık açısından sağlam fakat eğim olarak hiç cezbedici değil.trafik de cabası çok yoğun oluyor hafta içini tavsiye ederim.

@Ferhat Köse
Eyvallah abi. Teşekkür ederim yorumun için. Yol gösterici oldu.
Bu yaz için Bursa üzerinden Eskisehir yapmayı planlıyordum ki aklıma Uludağ geldi. :) Sonrasında bu konuya denk geldim.

tahir abi giderken benide al :) bende çok istiyorum uludağ full tempo çıkmak yermi full tempo yediği kadar :D

Bi kaç sene önce dağ bisikletiyle yaptığım bu turu bu sezon kısmet olursa yol bisikletiyle yapmak istiyorum.
Ferhat abinin de dediği gibi eğim fazla değil fakat kış şartlarında eğimden daha çok zorlayıcı olan hava şartlarıydı.Şimdilerdeyse yol bisikleti kullanıyorum, onun geçmişi de dört beş ay kadar.Eğer Uludağ olayını yapabilirsem çok iyi olacak, dayanıklılığımı test etme şansım olacak en azından.

Geri