Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

Tolga Bey merhaba,

azminiz, cesaretiniz ve tabii ki de bisiklet performansınız harika hocam ya. resmen imrenerek okudum yazınızı. muhteşem olmuş. her anlamda harika bir yazı ve gezi olmuş. 436 km, ben de sürekli izmire gidiyorum ama arabayla::)) bundan sonra bir daha "direksiyon sallamaktan yoruldum" demeyeceğim. aklıma siz geleceksiniz. biiyorum eski bir yazı ama ben ilk kez okudum ve şok oldum resmen hocam. ayaklarınıza sağlık. bol sağlıklı günler dilerim size..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@dogan avcı

Doğan Bey Merhaba ,

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler ..:) Sağlık dolu günler sizlerinde peşini bırakmasın .

İmzanızdaki gibi '' no pain no gain ''

Selamlar,

Gerçekten çok iyi bir performans ve güzel bir gezi. Bende sırf böyle geziler yapabilmek için sigarayı bıraktım ve acilen bir bisiklet alma ihityacı hissettim. İnşallah en yakın zamanda ciğerlerim temizlenir ve kondüsyonumu artırırım. Tabi önce bir bisiklet şart :)

• Beğen
@Oğuz Taş

camiaya hoşgeldiniz Oğuz Bey ..

aman gözünüzü seveyim başlamayın tekrar sigaraya ...

sevgiler ,

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Taş
daha yeni görüyorum, kutlarım. yalnız bu performansı gösterebilmeniz için bayağı önceden kondisyon arttırıcı antrenmanlar yapmışsınız anlaşılan. peki yol boyunca nabız kaçlarda seyrediyordu hatırlıyor musunuz?

• Beğen
@bahadır76

Selam ,

Teşekkür ederim . Tur öncesi özel bir antrenman programı uygulamamıştım . :)
Bayağı öncesine gelince vakit buldukça uzun turlar yapmayı pek ihmal etmem .

Üzerimde nabız saatim yoktu , bilemiyorum ..

Tolga Gürgün

acıkcası artık kısa mesafeler banada yetmiyor ama calısrken bide evli olup tek basına bişeyler yapmak bu sekilde çok zor oluyor buyuk bir haz almışsınızdır böyle bir yolculuktan darsı bizim basımıza

• Beğen
@tansolo

Selam ,

Bende çalışıyorum evliyim ufaklıkta var .. :)

Yetmiyorsa kısa mesafeler sınırlamayınız kendinizi .

Haftaların , günlerin , saatlerin bir şekilde arasına girerek ve aynı zamanda ailemizin vaktinden de çalmayarak uzun mesafeler yapılabiliyor ..

Kuşadası ' na bol selam

@Burak ÖZBEK

Teşekkür ederim Burak Bey , Mersin ' e bol selam

selam tolga ..senin ufaklığı gördüm sevindim...o da bisikletçi olur inşallah yalnız seni tanıyamadım kafanda bere olunca ......

:) :) :) :) :)

14.000 geçmiş gösterim ...dile kolay 450 km .....
bu artık ultra, ultra kere ultra ıron man lik olayı olmakta....
bisiklet forumda bi günde 450 in üstüne çıkılırsa egale edilirde yalnız gerçekten zor bi olay bu......
günün en uzun günü yapılır 450 artı üstü...bilemedin 455 km toplam.....
biliyorsun ıronmanlik durumu bi günde 160 km den başlamakta ve devam etmekte 200 km 250 km 300 km 350 km 400 km 450 km .....
ben bu zincirin bi günde 200 km sinde kaldım ..... ve mtb de sekiz saatte tamamlama olayı tabi düşük tempo 25 km ....
evet sekiz saat ama hep düz yol idi iznik olayı sadece orhangazi rampası var o kadar ....
şile olayı daha ağır bence şile benzinciye gidiş ve bostancıya dönüş sekiz saatte oldu giderken şile benzinciye 2 saat 41 dakikada hiç durmadan sayılır üç mola var ama toplam 2 dakika ..toplam 130 km , biliyorsun o dönüşteki rampaların uzunluğunu adamı orası kesiyor zati....şimdi bisiklet 10 kilo ama yokuş aşağı hızlanmıyor hiç bi zaman yol gibi olamaz mtb den bozma şehir bisikleti oldu benimki evet göztepe benzinciden ,şile benzinciye ordan bostancıya toplam 130 km sekiz saatte yalnız dönüşte rampalarda harcanan enerjiyi hesaba katarsak 160 km olur bu tur adama verdiği yorgunlukla evet bu şile antremanlarına devam edeceğim .....sekiz saatin altına düşürmekten ziyade olayı yaşamak daha güzel ...

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ,

Birbirimizi bisikletli ve kasklı olarak tanıyabiliyoruz sadece . :)

Sende kent ormanda gene delikanlı gibiydin maşallah . :in:

Saygılar abicim ,

16,5 saat pedal çevirmek nasıl birşey ya:mad:
ben 3 saatte yokuş ağırlıklı yolda 60 km anca yapabildim canım çıktı.abi sen bionikmisin ya??

@Tolga Gürgün

• Beğen
@erdomsuper

bu yorumun gerçekten çok beğendim .. :D

Selamlar .

Geri