Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

Ne demeli yahu Uzun Mesafede tek solukta valla Masterım oldunuz şimdiden taktire şayan. Söylenecek hiç bir kelime yok benim açımdan. Sadece Saygı duyarak önünde eğilirim bunun. Hemide ardından hemen İstanbul'a dönüp iş başı nedemeli Kocaman bir MAŞALLAH. Ayaklarınıza sağlık Tolga bey Daha nice uzun soluklu Km ler kazasız belasız.

Saygılarılma...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
emegınıze saglık cok hos bı anlatım olmus fotoların altındakı acıklamalar guzel nıce pedallara ;D

• Beğen
Tolga bey helal olsun sana, söylenecek okadar çok güzel şey varki, sen söylenmiş kabul et. Ayaklarına sağlık.

Ohh tertemiz..!
pür-i pak tur diye ben buna derim..!

tur azimle tamamlanmış ta işbaşı bile yapılmış...;)
Harikasınız...

Şu aralar pek duyar oldum; İstanbul'dan İzmir'e bisikletle ulaşım mı? özendiriliyor nedir..:p :p

İzmir'den selamlar.. İYİ BAYRAMLAR!

• Beğen
@Mümtaz Öztürk

Mümtaz Abi ' cim ,

Güzelliğe güzellik katdı inan bu saygıdeğer yorumun . .

Teşekkür ederim abi ..

Selamlar,
Tolga Gürgün

@Asmirk

Çok teşekkürler ,

Kazasız belasız hep birlikte . .

Tolga Gürgün

@sonEr´´

Çok Teşekkürler , Selamlar . . .

Tolga Gürgün

@Rami YILDIRIM

Rami Bey ' cim ,

Yorumunuz için çok teşekkürler . .

Tolga Gürgün

@Sencer KAN

Güzel İzmir ' e bol selam . . . . . :) :) :)

Hayırlı Bayramlar .......

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
abim tebrik etmek için hangi kelimeleri kullansam da nasıl bi cümle kursam diye şaşırdım, sadece tebrik etmek az kalacak ama... helal olsun, tebrikler... başka söze hacet yok:))eşiği öle bi yükseltiyosunuz ki hevesimiz de kalmıyo:))

• Beğen
Tolga kardeş, bu çok müthiş bir iş, o kadar yol, o kadar sürede, öylesine yüksek bir ortalama ile, Vallahi akıllara zarar..!!!! En büyük BRAVO sana.. :)
Ben de kendime "uzun yol bisikletçisi" derdim, bundan böyle, istifa ediyorum..Artık sadece mahalle arasında biniyorum diyeceğim, soranlara..:)

• Beğen
@gokhandan

Selam Gökhan ' cım ,

Değerli yorumların için çok teşekkürler . .

Tolga Gürgün

Tolgacım, literatüre yeni bir kavram eklemişsin: 16h-solo:çeşme challenge...:D
Ben de, performans datalarına bakmadan istanbuldan izmir e çocuklu bir baba olarak nasıl gittiğini soracaktım, ama sonra saygı duydum...
Kardeşim parkurlarda görüşmek üzere...

• Beğen
@mystery of altar

Altan ' cım ,

Değerli yorumların için çok teşekkürler . . .

Selamlar , Kendine iyi bak en kısa sürede görüşmek üzere

Tolga Gürgün

Valla bravo, tebrik ederim... Her satırını heyecanla okudum... Ben de denemek isterdim ama (!), biraz değil, oldukça geç kaldık galiba... Tekrar tebrikler...

• Beğen
tolga bewy tebrik için biraz geç olmuş, yine de tebrik ederim. fakat bir kaç şey sormak isterim. pazartesi iş başı yapmak o haftayı ne hale getirdi?, sabah daha erken çıkılabilir miydi? amaç daha fazla km ise karadan kıyıya bir yön daha mantıklı olur mu?, yılda ort. kaç km. yol yapıyorsunuz?

cevaplar için şimdiden teşekkürler, sorular biraz garip olabilir.

Tolga abi yine cevabını yazar ama ben de aklımdakileri paylaşayım.
Bu tür bir deneme sonrasında kişiye ve beslenme/dinlenme sürenize göre 3-7gün arasında toparlanma süreci oluyor.
O haftanın başında hem vücuden hafif, hem beynen mutlu, huzurlu hem de hareket olarak biraz sakin ve ağır olunuyor.Bu etki zamanla giderek azalıyor.

TR'de birkaç düz rota var.Oralarda kolaylıkla daha uzun mesafeler de yapılabilir ama İst-İzmir rotası, Türkiye gün/mesafe rekorunun kırıldığı rotadır.
Hem zordur, hem yokuşludur, hem manzarasızdır (Gemlik dışında) ama prestiji fazladır.
Şuna benziyor; Dünyanın en zor yarışı Ironman Triatlon yarışı Kona Hawai'de yapılıyor.Dünya Şampiyonası adı altında.
Zaten durmadan 4.5km yüzme + 180km bisiklet + 42km koşu zorken, bir de Hawai'nin 40 derecelik sıcağı, ters ve güçlü rüzgarları ile yarış tam bir ölüm kalım savaşına dönüyor.Ama bunu 18 küsür saatte bitirmek bile binlerce insan için büyük hedef.Şampiyon, bu yarışı 8 saatte bitiriyor :)
Bu da onun gibi.Mesafe uzatılsa da bu rotanın ayrı önemi bulunuyor.

@Süleyman Şatır

Süleyman Abi Selam ,

Sizler bizim ilerde sağlığımız elverirde bu ülkede yapmak istediklerimizi yapan az kişilerdensiniz . .

Yorumlarnız için çok teşekkürler ,
Saygılarımla ,

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
@Tolga Egemen Ertolga

Tolga Bey Selam ,

Aksine sorularınız garip değil çok mantıklı . Fatih ' in yazdıklarına katılıyorum , ilave olarak ;

Pazartesi iş başı yapmak ve o hafta çalışmak normal haftalara göre çok daha mutlu & huzurlu olmayı , bolca kırmızı et yemeği ve o hafta bisiklete binmemeyi beraberinde getirdi :)

Sabah elbette erken çıkılabilirdi , ben zaten hep gökyüzü larcivertken çıkmayı severim . :) İl vapur Pendik ' den saat 07 : 00 de . Eskihisar ' ı tercih etmedim . Körfezi dolaşsaydım ilave + 150 km olurdu , 450 km ile birlikte 600 km . . .? ? ?
O gün için çok gelirdi bana :D

Yağmur , kar olmadığı sürece çeviriyorum . :) Senede 7500 km den fazla yapıyorumdur

Selamlar ,
Tolga Gürgün

İnsanüstü bir şey yapmışsınız. Cesaret, sabır, kondüsyon, kararlıklık ve tabi herşeyden önce güç ve dayanıklılık isteyen bu işi yapmanız takdire şayan. Bir de üstelik fotoğraflar çekip bizimle paylaşmanız değerinizi ikiye katlamış bence.

Tebrikler, teşekkürler.

• Beğen
Geri