Hayranlıkla (kıskançlık da var tabi ) okudum yazdıklarını. Gerçekten yürekten kutlarım. Bu mesafenin , bu ortalamayla , hem de tek başına yapılması müthiş bir olay.
Tolga Abi baştan sona kadar Gezi ve gezi hakkında ki yorumları okudum.
İlk defa diyebilirim..Cidden çok güzel bir gezi olmuş.Tek iken canınız sıkılmadımı?Ben tek yolculuğu tercih etmiyorum.Fazla sayıyı da tabii.
Kazasız,belasız geziyi tamamlamış olmanız ayrıca bizi mutlu etti.Çok tşk ler paylaşım'ın için.İyi forumlar.
o kadar yoldan sonra çeşmealtına devam etmek müthiş.. heralde ben olsam kordonda yığılır kalırdım çeşmealtı yolundaki yol yapımı çalışması işin tam tuzu biberi olmuş.. azminiz ve cesaretiniz takdire şayan.. tebrikler..
tolga bey, şimdiye kadar duyduğum en uzun menzil olmuş sizin tur. bisiklet muhabeti yaparken kesinlikle bahsedlecek türden bir gezi . paylaştığınız için çok teşekkürler
Tolga bey ilerde bu rekorunuzu gecmeye çalışacağım için söz veriyorum ahanda buraya yazdım...
gercekten super bir başarı kutluyorum...ve bisiklet le beraber daha nice gezi haberlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum ayağınıza bisikletinize yüreğinize sağlık.....
Bugüne kadar bu kadar mesafenin tek seferde katedildiğini hiç okumamış-duymamıştım. :7:
Elim (dilim) tutuldu yazamıyorum. Gerçekten tebrik ediyorum, müthiş bir performans.
Beni (ve sanırım diğer tüm arkadaşları da) acayip derecede gaza getirici başarılı bir örnek.
Ayağınıza, kalbinize sağlık. Paylaşım ve motivasyon için teşekkürler...
2 gün önce çeşme-bursa arasını otobüsle geçmiş biri olarak otobüs yolculuğunda bile yorulduğuma göre sizin yaptığınız bu iş gerçekten takdiri hak ediyor !!!
Ben de bisikletimle çeşme civarında günde 70-80km yaptım ve ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum sizin turdan sonraki yorgunluğunuzu tahmin edemiyorum . Tekrar tebrikler ve nice uzun turlar yapmanız dileklerimle ...
Tebrikler; cesaretiniz, azminiz, kararlılığınız ve bisiklete sevginiz için. Gerçekten fotoğraflarınız olmasa inanılacak türden değil bu tur. Gerçekten yürekten yaptığınız için tebrik ediyorum. Önemli olan sağ salim tamamlamış olmak, zorluklar geçmişte kalmış sonuçta önemli olan zaferi kazanmış olmak