Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

Tolga cım ,

Hayranlıkla (kıskançlık da var tabi :) ) okudum yazdıklarını. Gerçekten yürekten kutlarım. Bu mesafenin , bu ortalamayla , hem de tek başına yapılması müthiş bir olay.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@OkanAyaz

Okan ' cım ,

Saygıdeğer yorumun için içten teşekkürler

Selamlar ,

Tolga Gürgün

Tolga Abi baştan sona kadar Gezi ve gezi hakkında ki yorumları okudum.
İlk defa diyebilirim.:).Cidden çok güzel bir gezi olmuş.Tek iken canınız sıkılmadımı?Ben tek yolculuğu tercih etmiyorum.Fazla sayıyı da tabii.:D
Kazasız,belasız geziyi tamamlamış olmanız ayrıca bizi mutlu etti.Çok tşk ler paylaşım'ın için.İyi forumlar.

@sadana

Ali ' cim Selam ,

Turu beğendiğine sevindim . :) Hedefe kilitlendiğim için canım sıkılmadı :D

Adana ' ya bol selam . O sıcakta ve nemde Mersin turunu çok iyi tamamlamışsınız . Tebrikler

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Tolga Gürgün

A.s Tolga abi ilginden dolayı tşk ler.Birazdan Güzel yurt (Niğde)Gezimizi eklicem.
Yorumalrını bekliyorum.İyi forumlar.

• Beğen
o kadar yoldan sonra çeşmealtına devam etmek müthiş.. heralde ben olsam kordonda yığılır kalırdım:) çeşmealtı yolundaki yol yapımı çalışması işin tam tuzu biberi olmuş.. azminiz ve cesaretiniz takdire şayan.. tebrikler..

• Beğen
Tolga abi vallahi süpersin çok iyi bir macera olmuş. Yorgunum diye yazmışsın ama ben halen inandıramıyorum kendimi :)

• Beğen
tolga bey, şimdiye kadar duyduğum en uzun menzil olmuş sizin tur. bisiklet muhabeti yaparken kesinlikle bahsedlecek türden bir gezi . paylaştığınız için çok teşekkürler

@Serkan Doğan

Serkan Bey ,

İzmir ' e indiğimde kendimi iyi hissediyordum . :) Kordona çekip bırakacaktım fakat sonra yatacak bir yer yoktu . Mecbur devam ettim . :D :D

Teşekkürler ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Serkan Doğan
@Görkem Kılınç

Görkem ' cim ,

Bir haftadır bende kendi kendime soruyorum oldumu böyle bir tur diye :D :D

Teşekkürler ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
@Nuri Kongur

Nuri Bey ,

Aslında motor soğumadan bir tane daha hatta biraz daha uzununu yapmak istiyoruz bir arkadaşla ama bakalım

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Tolga bey ilerde bu rekorunuzu gecmeye çalışacağım için söz veriyorum ahanda buraya yazdım...

gercekten super bir başarı kutluyorum...ve bisiklet le beraber daha nice gezi haberlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum ayağınıza bisikletinize yüreğinize sağlık.....

• Beğen
Tebrik ederim, zor bir tur.

Raporunuzu da büyük bir keyifle okudum. Yeni turlarınızı da sabırsızlıkla bekleyeceğim.

• Beğen
Bugüne kadar bu kadar mesafenin tek seferde katedildiğini hiç okumamış-duymamıştım. :eek: :7:

Elim (dilim) tutuldu yazamıyorum. Gerçekten tebrik ediyorum, müthiş bir performans.
Beni (ve sanırım diğer tüm arkadaşları da) acayip derecede gaza getirici başarılı bir örnek.
Ayağınıza, kalbinize sağlık. Paylaşım ve motivasyon için teşekkürler...

2 gün önce çeşme-bursa arasını otobüsle geçmiş biri olarak otobüs yolculuğunda bile yorulduğuma göre sizin yaptığınız bu iş gerçekten takdiri hak ediyor !!!

Ben de bisikletimle çeşme civarında günde 70-80km yaptım ve ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum sizin turdan sonraki yorgunluğunuzu tahmin edemiyorum . Tekrar tebrikler ve nice uzun turlar yapmanız dileklerimle ...

• Beğen
@Berke ÖZTÜRKMEN

Berke Bey ,

Beğendiğinize sevindim , selamlar . :)

Tolga Gürgün

@fatih71

Fatih Bey ,

Size ve diğer konuya ilgiduyan arkadaşlara olumlu anlamda motivasyon sağladıydam mutluluk duyarım .

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@Burak BALKIR

Burak Bey ,

Tur sonrası yıkım olmadı fakat yorgunluk oldu elbet :)

Sanırım enerjimi yol boyunca idareli kullanıp duvara çarpmadan sağ salim turu bitirdim .

Bol pedallı günler dilerim .

Saygılar ,
Tolga Gürgün

Tebrikler; cesaretiniz, azminiz, kararlılığınız ve bisiklete sevginiz için. Gerçekten fotoğraflarınız olmasa inanılacak türden değil bu tur. Gerçekten yürekten yaptığınız için tebrik ediyorum. Önemli olan sağ salim tamamlamış olmak, zorluklar geçmişte kalmış sonuçta önemli olan zaferi kazanmış olmak ;)

• Beğen
Geri