Selamlar Tolga Bey,
Sizi öncelikle tebrik ediyorum. Böyle bir mesafeyi hemde hızlı olarak kısa sürede tamamlamanız çok anlamlı. Kazasız belasız tamamlamış olmanıza çok sevindim.
Sizin gibi gençler, uzun mesafelerden korkup uzun turlara çıkamayanlara cesaret verir umarım. Bisikletlilerin yollarda daha çok görünmesi (Donanımlı ve kurallara uyarak) çok önemlidir.
Yolunuz açık olsun...
müthiş bir performans, tebrik ederim.
aldığınız riskler de söylediğiniz gibi sizi bağlar fakat gerçekten tehlikeli kısımlar olduğunu belirtmenizde fayda var bence de
Sizin için farklı bir duygu olsa gerek bu rotaArada o kadar uzun boylu tur yapmasamda yıne tek basıma yapıyorumSizi bu yonden tebreık ederım:winkenlux :winkenlux
tek 450 yaptıysan iki veya daha fazla kişi ile en az 500 olur herhalde hemde çok rahat deryar olyını hesaba katarsak %30 katkı sağlasa matematiksel olarak olur sanırım birde eğim durumlarını hesaplamak lazım ama ilk etapta 500 ü yapalım yeter...
yalnız bana tarih veebilirmisin malum çok yağunum Kasımdki çöl planım da suya düştü kafam bozuk 500 atalımda kendime geleyim...
şu an tarih vermem mümkün değil . . Eylül ün başından itibaren bende çok yoğun olmaya başlayacağım . . Ağustos ayı full + full geçiyor .
irtibatta kalalım ikimiz içinde uygun zamanda planı yaparız...
cep 0 532 727 50 60
senin ki?
Turunuzda yok yok valla. Bol km, adrenalin, risk, kavun Tebrikler tek başına ve tek günde büyük cesaret ve başarı. Ufkumuzu aydınlatıyorsunuz. Teşekkürler.
Valla aşırı ısrardan dolayı gideceğim aslında napsamda kıvırsam diye düşünüyorum ama Kudu nun hatrı var birde ben gözlemci olarak katılacağım artık kaç oldu çıktım kartepeye o yüzden konsantre labileceğimi sanmıyorum ama sen gelirsen hem tanışırız hemde daha ayrıntılı konuşuruz yol gurubundan tanıştığımızı sanmıyorum yani ben birkaç kez bindim orada ama fazla kişiyi tanımıyorum onlar pro oldukları için pek yanaşmak kolay olmuyo biliyonmu
neyse bayramdan sonra anadolu gurubuyla uzun turlar yapcağız ama şimdi kudunun kartepesini halledelim ve bnenim bir çok planım var içimde yapmak istediğim bir tur var onun hazırlıkları için antreman olur banada eylül sonu bir tatil yada ekim sonra kasımda üst üste israil ve ispanya turlarım olabilir bence sen gel kududa sevinir hem sende kartepi görmüş olursun bilmiyorum çıktınmı daha önce hareket 04:00 da bostancı adalar iskelesinden ben cumartesi geceden gidip oparkta yatacağım orucu yiyeceğim daha ne yapayım
A.Emre Akçanda geliyo Harunda geliyo canın sıkılmaz yani...
tebrik ediyorum, yaptığınız iş cesaret ve fiziksel/psikolojik yüksek direnç gerektiriyor. Bisikletinizden hiç bahsetmemişsiniz, özellikleri neydi, ağırlığı neydi, üzerinizde ne kadar yük vardı?