Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

Scudo
Tolga abi senin bu konuda inşALLAH 450 km den daha uzun olur ve her zaman hatırlanır.Nice 450 km'lerle gezi yapman ve bu gezileri bizimle ölümsüzleştirmen dileğiyle..İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@semdekor

Senem Hanım Merhaba ,

Çok Teşekkürler . . Güzel İzmir ' e bol selamlar .. Sizlerinde faaliyetlerini yakınen takip ediyor , tebrik ediyorum ...

Selamlar,
Tolga Gürgün

@sadana

Ali ' cim ,

Çalışmalar devam ediyor :) :) Yorumun için çok teşekkürler :in:

Bakalım bu sezon nelere gebe kalıcak :in:

Adana ' ya bol selam ederim ..

Tolga Gürgün

bir gün istanbul izmir arası pedal çevirmeyi ben de çok isterim. ama tek günde yapabilir miyim hiç bilmiyorum:)

@Tolga Gürgün

@semdekor

Senem Hanım Merhaba ,

Hatırlıyorum sene 1992 İzmir Göztepe ' deki evden başlayıp sahilden konağa kadar bisikletle gidip gelmiştim . Çevremdeki herkes şaşırmıştı . :) Sonraları Göztepe - Bornova kampüse okula gidip gelmeye başladım . Gene çevredekiler hayretle bakıyordu .

Sonra ilk uzun turumu 63 cm yol bisikletiyle ( benim ölçülere göre çok büyük :D ) , yolda sadece bir benzin istasyonunda durup kaymaklı bisküvi yiyerek , ve su içerek 183 km İzmir - Aydın ( Kuyucak ) 13 saatte tamamlamıştım . :)

Ülkemizde Ultra Maraton ile ilgilenen ve denemelerde bulunan kişi sayısı çok az . Hatta bu turumu UMCA ile ( Ultra Maraton Cycling Association ) paylaştığımda çok şaşırdılar . Türkiyede böyle etkinlikler oluyormu diye . :D Beni birde ücretsiz üye yaptılar . :)

Hazırlıklarınız tam olduğunda , hedefe kilitlendiğinizde en önemlisi genetik mirasınınız iyi ise sizde eminim tereddütsüz yapabilirsiniz .:in:

Selamlar ,
Tolga Gürgün

hedefi kafaya koyup ben yaparım dedıkten sonra bence gerısı gelıyor ve bu turdada bunu cok acık gorebılıyoruz.Tekrardan tebrıkler dılerım , efsane bısıklet ve efsane surucu :)

• Beğen
@sonEr´´

Soner Kardeşim ,

Sizlerin yaşlarda olupta senin gibi sporun herhangi bir dalıyla ilgilenen gençlere gıpta ile bakıyorum . Bu disiplin sayesinde hayatta hep avantajlı olacaksın ve sağlam duracaksın ....

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Tolga abi, daha önce bu konuya yazmıştım ama şimdi şu soruyu sormak istedim.
450 km gerçekten mükemmel derecede psikolojik ve fizyolojik güç isteyen bir mesafe. Kendini fizyolojik açıdan tamamlamanın yanı sıra, psikolojik olarak nasıl motive ettin?
Selam ve sevgi ile...

• Beğen
@haytakurt

Haytakurt ,

Seninde eğer Ultra Maraton katagorisine ilgin varsa , bu tür denemeleri sana uyduğu şekliyle yani kamyonsuz olarak yaptıysan katettiğin mesafeleri ve yaşadığın tecrübeleri bizlerle paylaşmanı arzu ederiz .

Selamlar,
Tolga Gürgün

Şimdi okudum daha ve bisikleti görene kadar yol bisikleti zanlettim.Bu ne kondisyondur maşallah. :eek: Tebrik ediyorum.:in:
Sevgiler

• Beğen
@Mustafa ÖZKARA

Mustafa ' cım ,

Her insanın hem çok zevk aldığı hemde çok iyi yapabildiği bir şey mutlaka vardır .

Genetik olarak dayanıklılık en önemlisi .

Yolda giderken her zaman en kötü senaryoyu kendime sorup hemen cevapladım . Yani oyalanıp cevabı geciktirmedim ki vazgeçme riskim olmasın . Cevapların hepsi tatminkardı ve devam ettim hep . Öte yandan kişisel olarak risk alamama derdim zaten yoktur .

Kendine İyi Bak . .
Kayseri ' ye Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
@tuncer bayık

Tuncer Bey Merhaba ,

Çok Teşekkür Ederim .

İstanbul - İzmir yolunda yol bisikleti de MTB de uygun değil aslında . 28 lik bir tur bisikleti ideal olucaktır . :)

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Öncelikle tebrikler, turunuzu 1 solukta heyecanla okudum yaz geldiğinde eğer kondüsyonuda sağlamış olursam bende uzun bir mesafe yapmak istiyorum.

Tekrar paylaşımınız için teşekkürler
Saygılar
Erkan

• Beğen
@Nicotine34

Erkan Bey Selam ,

Teşekkür Ederim . İstanbul Anadolu Yakasında iseniz Yol Bisikleti grubuna katılabilirsiniz . Hem antrenman fırsatı yakalarsınız hemde tanışmış oluruz .
MTB ile Tur bisiketiyle , Yol bisikletiyle farketmez .

Saygılar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@burak329

Çok Teşekkürler Burak Bey .. Avatardaki resminizi çok beğendim :in:

Selamlar,
Tolga Gürgün

@necod

Teşekkürler , Antalya'ya selamlar ..

Tolga bey gerçekten olağan üstü . mtb ile o sürati yakalamak müthiş.Pedalınıza
yüreğinize sağlık.Bu sezon İzmir artık ayaklarımızın altında kalacak gibi gözüküyor.Geçen kurban bayramında biz denedik 6 kişi. 3 kişi akhisar'dan dönmek zorunda kaldık.biz Bandırmadan Susurluk'a indik ben hem bir iki gece
öncesinden çok yorgun olarak tura başladım hemde 14 kioya yakın malzemeyle
.Bu iyi bir yol tecrübesi oldu.Sizin anlattıklarınızı paylaşmak ilerdeki yol gezileri
için bize kaynak teşkil edecektir.

• Beğen
Geri