Scudo Sports

Tek süspansiyonlu bisikletle downhill olur mu?

Hangisi daha iyi?

• Toplam katılım
    25
@master06

Fiyatlari bukadar abartmaya gerek yok.

5000TL bana gönderin siz ben size demo 8 göndereyim (Erkek sözü).:)

Birde su 2-3000€'luk kasaklar nerede stailiyor merak ettim, bana link vere bilirmisiniz, birde 3000TL'lik jant cemberleri icin bir link mümkünse?

Scudo
@Murat Cömez üstat gelmiş. :) abi yemekteyim pc başına geçince hemen bakayım :D

@master06
Ben üstat falan degilim, sadece abartili yazilan yorumlara karsiyim. Arkadas hardtail ile dh yapilirmi demi sizler hayir demissiniz. Sunu bilmenizi isterimki DH icin uygun özel hardtail kadrolarda üretiliyor.

Ayrica linkleride bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Abi 7500-8000e de TR'de satıyorlar demo'ları :D alacak olursam yazışırız inşallah.

Şu 3000 Liralık jantlar ama ben crankbrothers tercih ederim :) : (link)

Daha evvel gördüğüm helmeti bulamadım. Konuyu bookmarklara eklemiştim ancak yok.
Yeni geliştirilen bir teknolojiden söz ediliyordu, yumuşak bir jel darbe yiyince sertleşip kafatasını koruyordu vs. bulunca atayım tekrardan sana pm'den.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@master06
Bu linkdeki jant komple set olarak 1000€'ya(1000€ pahali normal fiyati 800€ civari) satiliyor, sen ise yukarida sadece cemberi 3000TL tutuyor demisdin. Ben 3000TL'lik cemberden link istiyorum.

@Murat Cömez abi kompe jant derken iki göbek ve teller var işte?

Nedir istediğin tam olarak onu anlamadım 1000 euro = 3400 TL,

Ya da XTR Set var şu şekilde 1000 euro gene

(link)

@master06
Tamam fazla uzatmaya gerek yok. Sen söyle yazmisdin "Downhille dayanıklı jant çemberleri de 2-3000 lira" Yorum no. 21 alinti oku. Ve bende cemberlerden link istiyorum komple jant setinden degil.

Yani cember denen sey su oluyor...
Mavic-XM-719-Disc-29-Felge-Auslaufmodell-schwarz-3-cfbb8b039b3afcecc62c1951b468ab6a.jpeg

Bunuda anlamadiysan yapacak bir sey yok, ozaman sen kendin ne yazdigini anlamiyorsun yada bilmiyorsun demektir.

Ha buarada 2-3000€ kaskida unutmus degilim, linkini hala bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Murat Cömez ha anladım abi jant çemberinden kasıt göbeği teli ve etrafındaki halkası benim kastettiğim.

@master06
Hmmmmmmm....
Ozaman bilgi verirken dogru bilgi ver, cember sadece disindaki halka oluyor senin dedigin jant seti olmus oluyor. Birisi bana jant seti yanlis demisdi, yani teker takimi oluyormus.

• Beğen
@Murat Cömez haha teker takımı hımmm :D o da güzelmiş, ben arkadaşa yanlış bilgi vermek niyetinde değildim, keza fiyat doğru jant seti yerine jant çemberi kelimesini kullanışım.

@master06
Ben kötülügüne yazmadim ama kelime hatasi iste bilgi yanlisligi oluyor onu demek istemistim.
Bu arada allaha sükür körlügümde yoktur yazilarini normal boyutdada yazabilirsin.

• Beğen
@Murat Cömez abi hep öyle büyük font yukarıdakiler de seni hedef almadım :D :D

@Murat Cömez
2010 2013 arasi nekadar istersen var. Ciddi aliciysan önce benimle tanisman gerekiyor, artik öyle önüne gelen benden bir sey isteyemez bu forumda. Bunun seninle ilgisi yok ama beni yipratan seref...ler oldu.

Aksama listeme bakarim senin ismin geciyormu o yipratatnlarin arasinda diye.

@Murat Cömez yaşınıza saygım sonsuz fakat bu egoist tavrınızın açıklaması nedir? forumun kralıyım gibi bir hareket içerisindesiniz
2013 demoyu 5 bine verirseniz yarın hemen krediyi çeker alırım kadrosu bile 5 binden fazla ederken komple bisikleti 5 bine nasıl bulmayı düşünüyosunuz?

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
@Murat Cömez Kendi çapımda FR sürücüsüyüm bu işi bilen biri olarak yazıyorum. Ben 3 yaş için pembe çocuk bisikletiyle backflip (ters takla) atan gördüm ''barcelona'da''. Bu ne demek ben bu işte iyiyim alın çocuk bisikletiyle bile yapıyorum.(imkanlar ve çevre). Şimdi evet hardtail Dh kadrolar üretilmiş ama onunla iniş yapmak için 200mm esneyen vücuda sahip olmak gerek, ciddi teknik bilmek gerek. Carraro BİG 929 alayım mı? Dh yapıcam diyen birine evet hardtailla yaparsın mümkün hatta bunun için kadrolarda var derseniz direk olarak yanlış yönlerdirmiş olursunuz. Konuyu açan arkadaşımızda ne iniş tekniği var ne de refleks çok açık ve net... Para konusuna gelmeden şunu da belirteyim DH teknik,refleks ve cesaret işidir. Bunun için tecrübe ister bisikletin iyi olması önemli değil çok iyise zaten Hardtail la bile iner :) Yaklaşık olarak 10bin liraya +-2bin oynasın diyelim bisiklet bulurnur. Ama öncesinde bisikletler eskitmesinde fayda vardır. BeFunky_G0832463.jpg.jpg

@Burak uzun
Ben farkindaysaniz kimseye herhangi bir bisikleti teklif etmedim, ben sadece hardtail olan uygun dh kadrolarida var dedim. Su bisikletle olur yada olmaz diye bir seyde yazmadim.
Benimyazdigim cümle sadece bu oldu. "Arkadas hardtail ile dh yapilirmi demi sizler hayir demissiniz. Sunu bilmenizi isterimki DH icin uygun özel hardtail kadrolarda üretiliyor".
Yaptiginiz bu yorumu bir cümleme karsilik nasil yazdiniz hayret, ben kimin nekadar dh bilgisi oldugunu bilemem sadece hardtaillerde var dedim baska birseyde demedim.

@berhandh
Birazdaha dikkatli iftira atsan iyi olur, ben forumu karalayacak hic bir sey yazmadim. Ben sadece bazi üyeler yazdimki buda zaten konu olarak var. Kimseyi tanimadan etmeden hakkinda bir sey yazmasan iyi olur.
Aramizdaki farkda su.... senin 5bin kadrosu dedigin bisikletin ben 5bine komplesine ulasiyorum. Alacaksan yarin parayi bana cikar en gec 1 ay sonra bisiklet elinde. Ben sözümün eri ir insanim bakalim sen yarin o parayi cikaracakmisin bana. Ha güvenmiyorum diyorsan kendinde geliebilirsin. Hem aldigim yeri hemde bisikletleri görürsün, aklinda soru isaretleride kalmaz.

Geri