@Burak uzun
Ben farkindaysaniz kimseye herhangi bir bisikleti teklif etmedim, ben sadece hardtail olan uygun dh kadrolarida var dedim. Su bisikletle olur yada olmaz diye bir seyde yazmadim.
Benimyazdigim cümle sadece bu oldu. "Arkadas hardtail ile dh yapilirmi demi sizler hayir demissiniz. Sunu bilmenizi isterimki DH icin uygun özel hardtail kadrolarda üretiliyor".
Yaptiginiz bu yorumu bir cümleme karsilik nasil yazdiniz hayret, ben kimin nekadar dh bilgisi oldugunu bilemem sadece hardtaillerde var dedim baska birseyde demedim.
@berhandh
Birazdaha dikkatli iftira atsan iyi olur, ben forumu karalayacak hic bir sey yazmadim. Ben sadece bazi üyeler yazdimki buda zaten konu olarak var. Kimseyi tanimadan etmeden hakkinda bir sey yazmasan iyi olur.
Aramizdaki farkda su.... senin 5bin kadrosu dedigin bisikletin ben 5bine komplesine ulasiyorum. Alacaksan yarin parayi bana cikar en gec 1 ay sonra bisiklet elinde. Ben sözümün eri ir insanim bakalim sen yarin o parayi cikaracakmisin bana. Ha güvenmiyorum diyorsan kendinde geliebilirsin. Hem aldigim yeri hemde bisikletleri görürsün, aklinda soru isaretleride kalmaz.