Scudo Sports

Tek mi, bir arkadaşla mı, yoksa kalabalık gruplarla mı gezersiniz?

Benim de sigaram, alkolüm vs yok. Ev adamıyım.
Bir şey alırken(son bisikletimi) özellikle hanımdan izin konusunda bu konuya çok baskı yapmıştım
haaa halime şükür. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin. İstediğinden de iyisini nasip etsin.
Bu sporda şunu öğrendim. Bu yüzden tek veya en fazla 3-4 kişi ile sürüyorum. Gruplara(bursa da pek fazla grup var) gittiğimde ilk zamanlarda yüzüne bakmadan bisikletine bakıp seni ona göre bir statüye yerleştirirler. Altında corelli varsa bırak bunu sohbet etme. Ama altında trek(bu markadan nefret etme sebebimden birisi bu konu diğer kel adam) varsa o zaman performansın hiç önemli değil sen yüksek bir statüdesin.
ye kürküm ye...

Ekiptekiler görselde
+1 kişi de kayınçom. benden bilgi alıp abisinden teyit ediyor bizimki ne b*k yedi diye
ahahah :komik: :komik:
Bursa'da katıldığım gruplarda pek öyle bisiklete göre yargılamaya pek denk gelmedim. Salcano ile başladım, muhabbet eden ediyordu etmeyen etmiyordu. Peugeot ile devam ettim yine aynı, Trek aldım yine aynı 😅 Ben grupların birbiriyle olan didişmelerinden bıktım. Türkiye geneli bir faaliyet oluyor bir grup farklı saat veriyor öbürü farklı saat. Bir gruba gidersen öbür grup darılıyor. Öbür gruba gidersen öbürü. Sırf o sebeple yalnız sürmek geliyor bazen içimden ama o da gece çok fazla köpek çıkar düşüncesiyle hemen vazgeçiriyor beni. Çocuk olduğu için anca gece çıkabiliyorum. Mesaim hangi güne denk gelmezse o grupla çıkıyorum ben de.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
Bursa'da katıldığım gruplarda pek öyle bisiklete göre yargılamaya pek denk gelmedim. Salcano ile başladım, muhabbet eden ediyordu etmeyen etmiyordu. Peugeot ile devam ettim yine aynı, Trek aldım yine aynı 😅 Ben grupların birbiriyle olan didişmelerinden bıktım. Türkiye geneli bir faaliyet oluyor bir grup farklı saat veriyor öbürü farklı saat. Bir gruba gidersen öbür grup darılıyor. Öbür gruba gidersen öbürü. Sırf o sebeple yalnız sürmek geliyor bazen içimden ama o da gece çok fazla köpek çıkar düşüncesiyle hemen vazgeçiriyor beni. Çocuk olduğu için anca gece çıkabiliyorum. Mesaim hangi güne denk gelmezse o grupla çıkıyorum ben de.

Gürsu da yaşadığım için gruplar bana ters kalıyor. anca hafta sonu planlarına denk gelmem lazım.
Geçtiğimiz pazar(17.08.2025) uludağ için bir grup vardı oraya niyetlenmiştim arkadaşlar yenişehir performans sürelim diyince rota yenişehir e kaydı. Önceki hafta uludağ a çıkmıştım zaten.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Merhaba, yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. Aydos veya Belgrat Ormanı’nda beraber bisiklet sürebileceğim kişiler ya da gruplar var mı?
İsterseniz buraya isterseniz özel mesaja yazabilirsiniz.
Benden sana bir akıl,
Aklın varsa tek takıl...

Benden sana bir akıl,
Aklın varsa tek takıl...
Benden de size akıl
Aklın varsa arkadaşlarınla takıl.

2-3 kişi gidince ne grup gibi sorun oluşuyor, ne canın sıkılıyor. Eğer kafa adamlarsa müthiş sarıyor. Zevkin dibine vuruyorsun

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Benden sana bir akıl,
Aklın varsa tek takıl...
Ćok doğru diyorsunuz ama o zaman da istediğiniz gücü alamıyorsunuz. 😕
Benden de size akıl
Aklın varsa arkadaşlarınla takıl.

2-3 kişi gidince ne grup gibi sorun oluşuyor, ne canın sıkılıyor. Eğer kafa adamlarsa müthiş sarıyor. Zevkin dibine vuruyorsun
Bunda da uyumlu olmak lazım. Ya da beraber yola düştüklerin sizin gibi sonuna kadar gidecek.

Ćok doğru diyorsunuz ama o zaman da istediğiniz gücü alamıyorsunuz. 😕

Bunda da uyumlu olmak lazım. Ya da beraber yola düştüklerin sizin gibi sonuna kadar gidecek.
Valla gruptaki en kötü kondisyonlu benim. 5. Uzun yolumdu daha kaza yaptık 😂. 6. Uzun yolum biraz gecikmeli olacak.

Ben en kötü kondisyonlu olduğum için onlar bana ayak uyduruyor bana sorun olmuyor. Kendisi de razı bu duruma.

Fark söyle anlatayım
. Manisa menemen arası full yokuş düzlük yok neredeyse. O 29 ortalama ile ben 24-25 ortalama ile falan gidiyorum. Ben zorlasam 26 yaparım ama çok yorulurum.

Mesafe git 40 gel 40 toplam 80km

O arkadaş içinse 70 km evi 5 km daha yakın o tarafa

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri