RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.305
- İsim
- RemziBurak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bro, sen yok musun sen
yaw arada yakalanmışızBro, sen yok musun senBir de 3 - 4 kişi yeterli demişsin. Tabi öyle dersin, girmişsin araya, öndekiler de arkadakiler de rüzgardan beni korusun
![]()
En arkadaki arkadaş elinin üstüne yatmış uyuyor.Bro, sen yok musun senBir de 3 - 4 kişi yeterli demişsin. Tabi öyle dersin, girmişsin araya, öndekiler de arkadakiler de rüzgardan beni korusun
![]()
Gördüm ben de.En arkadaki arkadaş elinin üstüne yatmış uyuyor.
hocam onu yataktan zorla kaldırdık tur sonunda direkt yatağına geri koydukEn arkadaki arkadaş elinin üstüne yatmış uyuyor.
Yok başkan hanım saldı beni artık bisiklet, koşu filinta gibi oldum. Bal dök yala kıvamındayım.@trainspotting35
Ne çektin be Çetin,
Görüyon mu elin oğlunu,arkadaşları yatağından çıkarıp tura götürüyormuş. Hanımdan izin kağıdı alma derdi yok, o yok bu yok.
Hep böyle bı arkadaş olur grupta.hocam onu yataktan zorla kaldırdık tur sonunda direkt yatağına geri koyduk
@trainspotting35
Ne çektin be Çetin,
Görüyon mu elin oğlunu,arkadaşları yatağından çıkarıp tura götürüyormuş. Hanımdan izin kağıdı alma derdi yok, o yok bu yok.
@Can Çelik Geldin 40'ına daha orta yaş bunalımına bile giremedin.Görüyon mu Çetin hocamı.Yok başkan hanım saldı beni artık bisiklet, koşu filinta gibi oldum. Bal dök yala kıvamındayım.![]()
![]()
@trainspotting35 ÇetinHanımdan izin kağıdı derdi yok mu?
ahahahahahah
tura çıkacağımın (pazar veya ctesi) iznini 1 hafta öncesinden haber veriyorum![]()
Sen çok şanslısın da çok farkında değilsin.kolay izin alma yöntemleri hakkında özel derse ihtiyacım var.
izinler önceden(+120 kg) daha kolay alınıyordu. Şimdi(74 kg) biraz yokuş oluyor
@Can Çelik Geldin 40'ına daha orta yaş bunalımına bile giremedin.Görüyon mu Çetin hocamı.
@trainspotting35 Çetin
Arkadaşa bir yardımcı oluverir misin .Gösteriver arkadaşa ''izin kağıdını''.Derdim varmış sanmasın![]()
Bu hesapta tutmuyor artık. 1 paket sigara 100 TL, 1 lastik bile almıyor 1 aylık sigara parası.Sen çok şanslısın da çok farkında değilsin.
Çetin bisiklet ile ilgili bir şeyler alırken; cümleye ''ama ben sigara içmiyorum ki; şu parçayı alsam ne olur 5 paket parası derdi''
Maşallah sen alıveriyorsun![]()
Hayat pamuk ipliğine bağlı.@RmzBurak
Detayı gördün mü?
Buluşacağı kişi:Bisiklet arkadaşları.Buraya dikkat parantez içi ''erkek''![]()
Sen çok şanslısın da çok farkında değilsin.
Çetin bisiklet ile ilgili bir şeyler alırken; cümleye ''ama ben sigara içmiyorum ki; şu parçayı alsam ne olur 5 paket parası derdi''
Maşallah sen alıveriyorsun![]()
@RmzBurak
Detayları gördün mü?
Buluşacağı kişi:Bisiklet arkadaşları.Buraya dikkat parantez içi ''erkek''
Ve Eve varış saati de 9:30 Yani bu ne demek ''Kahvaltıya yetişilecek''
![]()
Manisa'da bu durum hiç böyle değil. Kim gelirse gelsin, istediğin kişiyle sohbet edebiliyorsun. Kimse yadirgamiyorBenim de sigaram, alkolüm vs yok. Ev adamıyım.
Bir şey alırken(son bisikletimi) özellikle hanımdan izin konusunda bu konuya çok baskı yapmıştım
haaa halime şükür. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin. İstediğinden de iyisini nasip etsin.
Bu sporda şunu öğrendim. Bu yüzden tek veya en fazla 3-4 kişi ile sürüyorum. Gruplara(bursa da pek fazla grup var) gittiğimde ilk zamanlarda yüzüne bakmadan bisikletine bakıp seni ona göre bir statüye yerleştirirler. Altında corelli varsa bırak bunu sohbet etme. Ama altında trek(bu markadan nefret etme sebebimden birisi bu konu diğer kel adam) varsa o zaman performansın hiç önemli değil sen yüksek bir statüdesin.
ye kürküm ye...