Scudo Sports

Tek Kelimeyle "İsyan" Tartışma-Arama-Almak

Bunada alinca radio, ayna bayrak falan takacakmisin? He hep aliyorum diyorsun, birde alda su aldiklarini görelim. Bence gercekten kusura bakma ama bu konulari trol maksatiyla actigini düsünmeye basladim.

Scudo
Bi tur verende yok galiba :eek:ops:
Hoş ben kimseye elletmem :snzdglsn:
En iyisi siz kartlı kiralık bisikletlere binin :kyfmyrn:Kişisel bisiklet son derece lüks ülkemizde :rolleyes:

@Murat Cömez Ne trollemesi ya kullandıklarımı ben kullanırım bisikletimde ekstra aksesuar kesinlikle olmaz. Sorununuz nedir benimle ya sizin düşündüğünüz gibi insan mı olmak istiyorum sanki. Ama şunları belirteyim bisikletim de kornayı kullanacağım, çamurluk kullanacağım, önündeki o ledli lambayı kullanacağım, sepeti kullanacağım, o gidondan mutlak yine alacağım.
@Serdaryildiz ben bisikletimi sürmek isteyene veririm tabi kafama esince 1 yerde duruyorsam

@JusTiMe kardesim gel ben sana yardım edeyim, isim yok. Simdi sorun neydi?

@Seymour Glass
Hocam arkadasın şahin bisikleti var, onun aynaları var, onun bahsi gecmis

@Ahmet Bilge Kaan AKIN sorun çok açık aslında bisiklet almaya niyetliyim ama siyah (yeşil hariç) renk xl bisiklet arıyorum

@JusTiMe bence XL alma 29 jant al direk, eger buyuk gorunmesini istiyorsan. Ng450 29 janta bakabilirsin, fiyati en uygun 29 jant bisiklet. Cok buyuk duruyor alet. Siyah kirmizisi da var.

@JusTiMe
L, XL diye bakma kadroya bir de. Inc hesabi bak. Sana 21,22 inc olur garanti.
Butceni de soylemedin o yuzden en ucuzunu soyledim.
Ne bekliyorsun bir de yeni bisikletten orasi var. Eski bisikletinden ne istedin de vermedi :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN l 19-21 sonuçta xl 21-23 değil mi :)
30 vites 27.5" dedim ya en başta okumadın ya anca alay edersin

@JusTiMe Basta dediklerinden bir sey anlamadim :koptum::koptum:
XL icinde 24 vardir belki o da buyuk gelir :D
Bence sen Carraroya bak, hem fiyati uygun, hem istedigin aleti bulursun. Bi magazasina git her ilde var.

@CasTaym benim boy 196. Bisiklet bulamıyorum. Büyük boy kadro aramada kendi çapımda uzman sayılırım. Her XL'e aldanma. Cm ve inç ölçülerine göre bisiklet seç. Boyuna göre, iç bacak boyuna göre bisiklet bak.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Seymour Glass işte bende 21-23 bu aralıkta bisiklet arıyorum erdoğanlarda yok sevdiğim bisikletleri arıyorum hiç 21-23 satan yok

Karar verdim hangi bisikletten alacağıma :D türkiyeden bisiklet almak işkence zaten derken carraro bisikletlere baktım. Türkiye'de almak istediğim model yoktu şayet yabancı sitesinde satın bile alabiliyorsun :D

@Seymour Glass nedense almak istemiyorum btwin :( carraro değilde canyon :D unutmuşum :D

Geri