Scudo Sports

Tek Kelimeyle "İsyan" Tartışma-Arama-Almak

JusTiMe

Siyah Bisiklet Delisi
Tepki
1.079
İsim
emre
Bisiklet
Mosso
Şu an ki ruh halimi anlatan kelime bu isyan ediyorum kendime lütfen tartışın benle :D
Ardından bisiklet arayalım tabi kabul ederseniz.
Hadi 1 şans bulduk alayım derim
1 de şu şekilde anlatayım
Arkadaşlar ben son 3 gündür bu bisiklet konusunda krize giriyordum alsam mı almasam mı. Bu lanetli olduğunu sandığım vücuduma göre bisiklet, bu laf dinlemez zevkime artık 1 son vermek istiyorum. İşte bunu anlatan kelime "isyan"dır. Arkadaşlar beni uyarın laf atın fırça atın hiç sıkıntı değil vücuduma laf sokmaya çalışın. Ardından bu vücuduma soktuğunuz bilgiler sonucunda bisiklet gösterin tabi kabul ederseniz. En sonunda karar verecek olan yine ben olduğumdan şans yaver giderse alayım diyorum. Lütfen yardım edin. Arkadaşlar 2 tane çok sevebileceğim bisiklet buldum ama bu vücudum olmaz sıkıntı çekersin diyor hafife alınacak bisikletlerde değil.
1- Scot scale 770 27.5jant 30 vites 2015
2- Cube Ltd Pro 27.5 jant 30 vites 2015(2017si mi 2016 mı 11x2 gerçi)
2si de l beden bisiklet ben büyük almam gerektiği için bu karar kriz geçiriyorum. Dahası siyah incimi aratmayacak bisiklet olmaması beni iyice çıldırtıyor. Boy 189 ayak 87 olarak doğruladım

Düzenleme: İstenmeyen kelime olduğundan daha açıklayıcı olarak düzenledim

Scudo
@OnurÖzdağ sizin düşünceniz öyle yazdıklarımda %100 dürüstüm Onur bey
@barış barış senin ki de fikir gerçi 27.5 jantlı bisiklet almak istediğimden %100 eminim daha farklı almayacağım
@Seymour Glass iltifat olarak teşekkür hakaret olarak öyle olsun. Yani yorumun hem hakaret niteliğinde hemde iltifat niteliğinde benim için :)
@Ahmet Bilge Kaan AKIN İşsiz misin? Hakaret edecek konu mu arıyorsun? Sinir bozmak hoşuna mı gidiyor? Ailenin terbiyesiyle mi böyle oldun?

Bu forumun en sevdiğim yanı kendinizi asla yalnız hissettirmemesi. Hiç kimse iletişim kurmasa bile, sizi düşünüp sizin adınıza düzenleme yapılması bile insanı yalnızlıktan kurtarıyor. Hatta şimdi buraya hatalı kelimeler yazsam, bilirim ki onlar bile düzeltilir; aynı, benim açtığım konu başlığındaki hatalı üç soru işaretinin düzeltilmesi gibi :)

Teşekkürler forum.

@Serkan Mıstınoğlu daha terbiyeli seviyeye indirildi o kelime

@Bahadır Gürel Benim yazılarımdan da az çekmemişlerdir herhalde :D
Merak ediyorum bu konuya bu konu için yorum atacak kişi çıkacak mı :D (bu konudaki soruma karşılık ilk yorum :D)

merhaba bu tarz , kizim için arkaya koltuk takım kullanacagım rahat sorun çıkarmayan bir model ve marka arıyorum .yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Dosyalar

• IMG-20170215-WA0017.jpeg
    IMG-20170215-WA0017.jpeg
    42,5 KB · Okunma: 26
  • IMG-20170215-WA0019.jpeg
    IMG-20170215-WA0019.jpeg
    40,2 KB · Okunma: 26
@sulesule
Moderatör arkadaşlar bu mesajı doğru bir yere taşırlarsa, yahut siz sizilp doğru forum başlığına aklerseniz size yardımcı olabilecek pek çok kişiyi bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sulesule
@Bahadır Gürel

Moderasyonun mesajları düzenlemesi normal ama bunu çaktırmadan yapması değil. Bunun için konu açmıştım ( Moderasyon Sorunu - Eksik Bilgilendirme ) ama bir moderatör de "ya evet haklısın" ya da "derdini seveyim ben senin, onunla mı uğraşacağız" demedi arkadaş.

not: Normalde konu dışı konuşmayı pek sevmem, gel gör ki castintaymın Türkçe'sinden pek bir şey anlamıyorum konuya böyle salça olayım dedim.

not2: elim değmişken iyice konudan kopayım

@sulesule aynı mesajı fırsat reyonuna da atmışsınız. (belki de başka yerlerde de vardır). Sanırım yeni üye olduğunuz için konu açamıyorsunuz. Yeni üyelerin konu açabildiği bir başlık vardı (şu an hangisi unuttum ama siz açmaya çalışırken oraya yönlendiriyor). Bu şekilde sorunuza cevap bulabilir ve farklı yerlerde kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sulesule
@Seymour Glass 1 tane bile tam yanıt olabilecek yorum yok. Ama yanıt olarak tek cevap;
@barış barış
arkadaşımızın yorumu oldu, o da benimle aynı amaca uymuyor

@luneris @Ahmet Bilge Kaan AKIN 1 siz eksiktiniz! luneris söyler misin daha nasıl açıklayabilirim ki kısa yazıyı tamam belki anlamazsınız ama açıkça yazdım diğer taraftan

@CasTaym, @dabılbarış'tan elektrik aldınız sanırım. Siz iyisi mi bir çay için.

@Seymour Glass seymour glass elektrik teli değilim ki elektrik alayım ondan neden bahsediyorsunuz

yine bütün gün tembellik yapıp evde oturdunuz canınız sıkıldı birbirinize sataşıyorsunuz diil mi, başlığı kilitlersem görürsünüz siz :)

@cahitakin öyle yapsanız cidden bunlardan kurtulabilirim ya 1 daha bu siteye de uğramam gerçi neyse Cahit abi yardımcı olabilir misin? scot scale 770 almak istiyordum baktım ölçülerine large diyor sportif olarak kullanmak istediğimden daha uzun almak isterdim ne yapmamı önerirsin?

@JusTiMe kardeşim, ben bisikletin teknik özelliklerinden cidden çok az anlarım, çok da ilgimi çekmez açıkçası, yarışmış performans turuymuş hiç hazzetmem, ben işin siyasetindeyim, bisikletin de siyaseti mi olur deme, bal gibi olur, çok da şahane olur :)

arkadaşlar lütfen yardımcı olun kardeşimize.

@cahitakin siyasetine çoktan şahit oldum sıkıntı yok :D

Geri