Selim kardeşim; Sıkıcı olacağından değil, (Sıkılmam zaten) sizinle veya en az sizin kadar isteyen bir arkadaşla tura çıkmak ayrı bir güzellikte olur. Buna eminim. Kısmet. Neden olmasın. Sağlıkla kal Selim kardeşim.
kalabalık tur gibi yalnız başına tur da çok zevklidir. kişiden kişiye değişir görüşler bence. tek başına 1900 km çok etkileyici bir yazıydı hepsini okudum ama şu aşağıdaki fotoğraf bir başka güzel. insan bakınca huzur buluyor ve defalarca baktım bakmaya devam ediyorum hatta bilgisayarıma masaüstü resmi olarak ayarladım. buralar sinop.
anlatımınız ve turunuzu bize aktardığınız için teşekkürler.
Bahadır merhaba. Beğendiğinize sevindim. Yorumunuz için teşekkürler. Grup halinde de gezilerimiz oluyor buralarda. Ama bu mesafelerdeki uzun turlara yalnız çıkmayı tercih ederim. Doğada yalnız olmanın huzuru ve tadı bambaşka. ( Az insan az sorun ) Sağlıkla kalın Bahadır kardeşim.
Yorumunuz için teşekkürler Selahattin bey. O kadar zor bir olay değil inanın. Atın kendinizi yollara. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Cesaretten ziyade, uzun turlarda dayanıklılığın daha ön planda olduğuna kanaat getirdim. Sağlıkla kalın.
Ayhan profiline baktım. (Trakya Üniversitesi) Edirne'desin erhalde. 12 yılım orada geçti. Çok güzel yerdir. Yorumun için teşekkürler. Yaşın genç. Daha süperini, daha muhteşemini yapmak senin için zor olmayacaktır. Sağlıkla kal.
Tşkr. kardeşim. yaş 60'a gelmeden Türkiye'yi bitirebilirsem ne mutlu bana. Çok geç tanıştım bisikletle çoook. Bakalım bitirebilecekmiyim. Gidilecek daha çok yer var. Oğlunuzu ve bisikletini gördüm. Allah sizide onuda nazardan saklasın.