Scudo Sports

Tek Başına 1500 Km'lik Güzel Yalnızlık

@36 42 26 45

İki yıl önce sıfır bilgi ile, Bianci veya Salcano bisiklet almak için İstanbula gittim. bisikletçide şuanda kullandığım ve gördüğünüz Trek'i gösterdiler. (Tur için) Bana Jet gibi hızlı, tüy gibi hafif geldi. Ama ondan çok daha hafifleri varmış. Ve tura çıktım, tamamladım. Bu yılda karadenizi düşünüyorum. Tekerlekleri döndüğü sürece gider. Başkalarının iki günde gideceği yere ben üç günde gideyim. Hiç sorun değil.
Siz zaten sorunu çözmüşünüz. Bırakın Hafifliği, Teknolojiyi, aksesuarı bir kenara, atın kendinizi yollara.
Saygı ve selamlarımla.

Scudo
Sevgili Pusat kardeşim Karadeniz'e gelirken haber verirseniz size katılabiliriz.
Trabzon'dan selamlar ve sevgiler..

@planet58

Güzergahtaki arkadaşlara ulaşmaya, bilgi vermeye çalışacağım. Memnun olurum. Teşekkürler.

Sn Pusat,

Haziran ayında planladığınız geziyi sabırsızlıkla bekliyoruz. 2. gezinizde pek yalnız hissedemeyeceksiniz kendinizi:)

gezinizde şimdiden başarılar dilerim

Sevgiler, Saygılar

@Speker

Tabiiki doğayı, güzellikleri birileri ile yaşayıp paylaşmak çok güzeldir, ama dağda, ormanda, bayırda, gecede yalnız olmanında apayrı bir huzuru oluyor. Hepsinin gücünü hissediyorsunuz.
Her arkadaşın bunu iki - üç gün yaşamasını isterdim. Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
@pusat

Hele azda olsa ayışığının olduğu geceler... şehir ışıklarının olmadığı bir bölgedeyseniz her yer hafif aydınlıktır. Sesler hiç bitmez. Dinleyecek çok şey olur.

Tek hiç kalmadım ama hem askerde hem arkadaşlarla, çadırlı yada sadece uyku tulumu ile doğada çok gece geçirdim. Fakat sizin gibi tek başına kalabilmeyide çok isterdim.

SPEKER'e

İlk fırsatta deneyeceğinizi umuyorum. Selamlar, Selamlar.

Pusat abimize hayatın tadını, doğanın kokusunu, yolların yalnızlığını,gecenin sessizliğini velhasıl yaşam sevincini bizlere aktardığı için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
süper bir aktivite olmuş sizi ayakta alkışlıyorum :winkenlux paylaşım için çok teşekkürler saygılar...

@ErhanYılmaz

Daha ilk denememdi Erhan bey. Ayakta alkışlamak Erdemliğinizdendir. Ben teşekkür ediyorum. Sağlıkla kalın.

Abi senin başlığa her tıkladığımda kendimi temmuzda yapmayı düşündüğüm, eğridir gölünden başlayıp antalya, manavgat, beyşehir gölü ve son olarakta konyadan geçicek olan ilk uzun yol gezim için biraz daha hırslanmış olarak buluyorum.. İçimdeki heycan sizin ve diğer arkadaşlar sayesinde hiç dinmiyor, hepinize teşekkürü bir borç bilirim..

@uurrr

Heyecanını yitirme. Göreceksin bak, çoook şey kazanacaksın çook.
Selamlar, Sevgiler.

ben yeni gördüm bu başlığı... gerçekten muhteşem bir gezi olmuş. çok da güzel anlatmışsınız. izmir-aydın otobanı yolculuğunuzu tekrar tekrar okudum. o otobana saptığınızı ilk okuduğumda tünelden nasıl geçti acaba sorusu belirdi aklımda.
zamanla ilgili bir sorunun olmayışı geziyi ne kadar güzel kılmış. istediğiniz yerde mola verip, istediğiniz kadar sürmüşsünüz.

bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için ve birçok kişiye ufuk açtığınız çok ama çok teşekkür ederim.

sevgiler, saygılar ibrahim abi.

@elginoz

Sevgi ve Saygılar bizden. Bu yaz terk edin şu İstanbulu. Nasıl olsa o sizi bekliyor olacak. Beyninizi ve vücudunuzu sıfırlayıp dönmüş olursunuz. Selamlar.

Abi Merhaba,bende yeni fark ettim konuyu , nasıl harika bir gezi olmuş böyle , valla her resim karesinde ayrı bir heyecan var ayrıca çok haklısın şehir yaşamı berbat , kaçmak lazım bu beton yığınlarından uzaklaşmak lazım , hayata nereleriyle baktıkları belli olmayan insanları mı dersin , kalabalığı mı dersin , hangi birinden bahsedelim bilmiyorum ki.Ayağına sağlık , emeğine sağlık.

edebiyat bölümü öğrencisiyim. haliyle senelerdir zilyon tane gezi yazısı okumak durumunda kaldım. ama hiç biri beni bu kadar etkileyemedi. gerek gezilen görülen torakların benim topraklarım olması, gerek gezen, anlatan kişinin benim insanım olması... kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir gezi ve gezi kadar doğal bir anlatım. inanın nisan ortasında güneyin temmuz sıcaklarını tepemde hissettim. aynı hissiyatı bir de "dondurmam gaymak" filmi vermişti.

çocukluktan beri hayalimdir bir motorsiklet alıp yakın bir arkadaşımla doğusuyla-batısıyla tüm bir türkiye turu yapmak. ancak görünen o ki bir bisikletle pek fazla zorlanmadan bir ege-akdeniz turu yapılabilirmiş. bu sadece hayallerde kalan bir şey değilmiş ve sadece "hadi ben gidiyorum" deyip, bisiklete atlayıp yola çıkabilmekmiş önemli olan.

İbrahim Abi'den iki inci:

-" Yayla köyün karşısındaki bu çeşmenin değerini benden iyi kimse bilemez".
-" HOOOOP...Beyler lütfen.Nereye bakıyorsunuz. Arka plandaki,Tarih,saat ve hava sıcaklığına bakalım." :) çok güldüm yeminle.

bu başlık altındaki her bir girdiyi okudum. İbrahim Abi'nin gezi boyunca gittikçe koyulaşan cilt rengi gibi gittikçe ustalaşan bilgisayar kullanımındaki başarısı da dikkatimi çekti. kendisine kesinlikle ve kesinlikle imreniyorum. zira her yiğidin harcı değildir bir yaştan sonra böyle aktivitelerde bulunabilmek. 23 yaşında çoğu zaman hayattan bezmiş hisseden biri olarak "yaşama sevinci" nin ne olduğunu, o uzun rampalara inat bacağındaki 75 dikişle mücadele etmenin ve zirveye ulaşınca görülen o manzaranın, çekilen o nefesin, içilen o çayın ne demek olduğunu göstermiş bizlere.

bir esnaf çocuğu olarak " emekli muhabbetleri"ne sıkça misafir olmuşumdur. o hayattan nasibini almış, görmüş, geçirmiş, yaşamış oldukları tecrübeleri kelimelerinden süzülen, o kendinden emin anlatımları her zaman beni etkilemiştir. İbrahim Abi'nin anlatımı da çok sürükleyici ve şahaneydi. kendisine çok teşekkür ediyoruz.

@Mehmet Boran

Benim gibi 50'ye gelmeyi beklemeyin. Atın kendinizi dağlara. Hiçbir maddenin öneminin olmadığını benim gibi
geç anlamayın. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: sado
@ns06

Geç cvp. yazdığım için kusuruma bakmayın. Köydeyim. imkanım kısıtlı.

Gençlerin ve eğitimli arkadaşların yorumları bizler için çok önemli oluyor. Ben bu yorumunla Karadenizi bu yaz iki kere turlarım gibi. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: ns06 ve murty
Soluksuz kelimesi kelimesine okudum diyebilirim :)
Edirne Hatay meselesine ise bize katilin yoruldugunuz yerde ben sizi sirtimda bile tasirim yeterki eslik edin bize :)
Temmuz 17 Ankara dan Canakkale otobus ardindan Canakkaleden taaa:) Antalya ya kadar inmeyi planladik , insallah gerceklestiririz ,ayrica bu tecrubelerinizi gidonum ustundeki haritalarda sakliycam
Ne diyebilirim kitap bir gezi olmus Allah Razi Olsun :)

Geri