Scudo Sports

Tehlike sizce nedir?

Kimsenin vermeyeceği salak bir cevap vereyim istedim :)

@tdk.gov.tr

Çok güzel açıklamışlar, tebrik ettim :D :D

Scudo
koptum ben okurken yaaaa, terledim gülmekten :D
1 . Büyük zarar veya yok olmaya yol açabilecek durum, muhatara
gerçekten süper açıklamış :D

• Beğen
Tepkiler: eYa
diğer konudan tanıdık gelebılır ama
tehlıke= g.antepte trafik:D

<<@cagatayhepsen

ben senelerdır yasamıyorum o zaman:D >>

asıl tehlike insanın kendisine hakim olamamasıdır.

Konuylala pek alkası olmaya bilir fakat ben size güzel bi' olay anlatıyım...Bir gün türkçe hocası öğrencilerini sınav yapar.Fakat sadece bir soruluktur ve öğrencilerden riskin ne olduğunu anlatmalarını ister ve sınav başlar...herkes kafasını önüne eğer ve yazmaya başlar fakay bi' öğrenci vardır iki dakkaya kalmaz kağıdı verir ve sınıftan çıkar herkes şaşkınlıkla çocuğa bakar,hiç bişe yazmadığını düşünürler...Sonunda sınav bitmiştir ve sıra notları okumaya gelir sınıfın geneli 1 alırken sadece o çocuk 5 almıştır herkes kağıtta ne yazdığını merak eder...Kağıtta:İŞTE RİSK BUDUR...yazmaktadır...risk ve tehlike neredeyse aynı şeylerdir...risk,tehlikenin temelidir(bence)...umarım beyenmişsinizdir,iyi forumlar...

tehlike her canlıda olan yaşama içgüdüsünü,kendini korumaya yol açıcak şekilde devreye sokmasıdır..

tehlike adrenalindir. adrenalin ise bir hastalıktır. Peki siz hasta mısınız?

hayatımız pamuk ipliğine bağlıki her an tehlike altındayız.

biz en bariz olanlarını tehlikeden sayıyoruz bu nedenle.

@propcadmin

bendende benzer bir cevap gelecek :)

2 ayda bir anca 2 gun bursada ailemi ziyaret edebiliyorum bu 2 gun icinde eger annem odama girerse ve odadaki dagıklıgı gorurse tehlike çanları benim için çalmaktadır ve eger annem tekirdagdaki odama gelip orda kurdugum ekolojik hayatı gorurse bu sefer tehlike çanı deilde ölüm fermanım yazıldı demektir :(

daha buyuk bir tehlike yasamadım,yaşayamamda herhalde :)

"Kcuk" kardeş sanırım sende yanlız kalınca benim gibi nispeten daha düzenli oluyorsun. Ailenle kaldığın evdeki odan tarumar iken, öğrencilik hayatı sürdüğün yerdeki odan mum gibi anlaşılan.. İnsan ailesinden biraz ayrı kalınca hayattan keyif almaya başlıyor. Tabi bu durum sana tehlike yaratıyor anlaşılan.. :(

Evde bilgisayar başında uslu uslu gevelenirken bile tehlike altındayız. Tehlike her yerdedir. Bu yüzden hayattan en fazla keyfi almak zorundayız.. Hayatı dolu dolu yaşamak.. Bisikletle uzağa gitmeme karşı olan aileme de bunu anlatmaya çalışıyorum.

@MeLiSBuRCu

Amuda kalkıp vaziyetteyken yemek yendiğini, yenebilindiğini yenilenlerin mideye gidebildiğini dün bir belgeselde gördüm. Herhalde o da yapılabilir ama çok yetenekli olmak lazım. Aslında özel yapım bir bisiklet o işi çözer. Evet evet.. O konuyla ilgili özel yapım bir bisiklet modeli kafamda canlanmaya başladı. Kesinlikle yapılabilir..

selamlar tehlike bana göre dörtlü kavşakta motosikletinle kırmızı ışıkta geçmektir yüksek hızda yada paraşütsüz uçaktan atlamak

@baymineral

çok kolay sponsor buluruz emin olabilirsin,amuda kalkıp bisiklet süren insanlar baya bir ilgi çeker diye düşünüyorum,eminim büyük firmalar da aynı şeyi düşünüyordur :D

(her an yazışmalarımızdan rahatsız olan bir kaç arkadaş zıplayabilir, başka bişe yazmıyorum o yüzden :) )

Geri