Scudo Sports

Tehlike sizce nedir?

Tabi mekanik bir sistem o bisikletçinin vazgeçilmez yardımcısı olur. Mekanik sistem olmadan, özel bir bisiklet olmadan öyle bir işe kalkışmak için ultra yetenekli olmak lazım.

Ülkemizde böylesine uç bir şey için bile sponsor olayının biraz zor olduğunu düşünüyorum. En azından projeyi ayrıntılı çizmek lazım. Ben kafamda canlandırabiliyorum ama çizime dökemiyorum. Öyle bir çizim yeteneğim yok.

Niye rahatsız olanlar çıksın ki? :(

Scudo
Tehlike; Sanıyorum ''kendi tayfamla bisiklete binmek'':)

BKZ...

http://img300.imageshack.us/img300/599/inkafamdanzr2.jpg

Kafamda dolaşanlar, havada uçanlar, 2 metrelerden düşenler...:D:D

Bunların dışında Türkiye'de çok yeni bir spor mtb:rolleyes: ...(Her nekadar öyle görünmesede)

Ve değil amuda kalkmak, henüz bu sporda yarışan insanların yeni yeni sponsorları olmaya başladı:)...
Keşke çok daha bilinçli bir ülkemiz olsa demekten kendimi alamasamda...(konu eğitime girecek:p kapatıyorum burada konuşmamı)

İyi günler...

''selamlar tehlike bana göre dörtlü kavşakta motosikletinle kırmızı ışıkta geçmektir yüksek hızda yada paraşütsüz uçaktan atlamak''

muratas,bahsettiğin gibi ışıklardan geçenler eninde sonunda paraşütsüz uçaktan atlamışa döner zaten :D

''Tabi mekanik bir sistem o bisikletçinin vazgeçilmez yardımcısı olur. Mekanik sistem olmadan, özel bir bisiklet olmadan öyle bir işe kalkışmak için ultra yetenekli olmak lazım.

Ülkemizde böylesine uç bir şey için bile sponsor olayının biraz zor olduğunu düşünüyorum. En azından projeyi ayrıntılı çizmek lazım. Ben kafamda canlandırabiliyorum ama çizime dökemiyorum. Öyle bir çizim yeteneğim yok.

Niye rahatsız olanlar çıksın ki? ''

hepsi tamam da birisi niçin bisikleti böyle sürüyorsunuz dediğinde onlara nasıl bir cevap verebiliriz ? :D

• Beğen
Tepkiler: Alican
"Canım sıkıldı da bisiklet dünyasına farklı bir açıdan bakayım dedim" denilebilir. Yani hep öne bakarak, düz durarak bisiklet sürmek olmaz.. Değişiklik olsun... ;) Tabi bu şekilde tehlike kat sayısı epey artmış oluyor ama tehlike = heyecan = hayatı yaşamak.

:Skull-175 :Skull-175 Tehlikenin ta kendisi. Canlı Kanlı Adrenalinli :eek:

• Beğen
Tepkiler: Murat PEKER
Tehlike; gece İstiklâl Caddesi'nde ilerleyen bir grup travestiye alkollü bünyeyle laf atıp, dalga geçmektir. Sonrası hoş olmuyor, ellerinde jiletlerle kovalayabiliyorlar zira.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@eYa

iyide bu tehlike değil skydiving :D hem boşlukta başına ne gelebilirki :D
bu söylediğim şaka olsun diye ciddiye alma

@gurkankas

:D Kuş çıkabilüüü, uçan ayı da çıkabilir :p Uçak da cabası :D Olmaz böyle spor yahu :Skull-175

@Sercan

çok eğlenceli olabiliyo fakat at gibi koşturuyolar gerçekten :D

@Alican

Ali abi o kadar rahat ve güzel bi poz vermişsinki :D

@Özgür!

Haklısın. Sonuçta güç olarak ''erkek'' gücüne sahipler. Yakalandığın taktirde temiz bir sopa yemek olası 5 tane kazuletten :) Ama ben jiletleri görünce kaçmıştım :) Normalde o kadar hızlı koşabileceğimi sanmıyorum. Bi köpek kovalarken o kadar hızlı koştum, bi de onlar jiletlerle arkamızdan küfür ederekten koşarlarken :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
amanınn oda tehlikeli ya jilet felan allah muhafaza :D en iyisi bisikletliyken laf atmak

@baymineral

islerim nedeniyle gorememistim :(

ewt insan ailesinden uzak kalınca biraz daha duzenli hayata geciyor cok haklsıın soyle bir ornek veriyim bursada bisikleten iniyorum ustumdekileri terli bir sekilde camasır odasına atıyorum bir bakıyorum ertesi gun dolabımda utulu bir sekilde duruyor bu da sanırsam insana rahatlık veriyor ve hic bir is yaptırtmıyor insan ne de olsa biri toplar arkamdan diye dusunuyor zamanınıda bos olarak gecirdigin icin canın sıkılıyor ve uzakları ozlemeye baslıyorsun sanırsam tam anlatamadım amma biraz dinlendikten sonra mesajı duzenliyecem :)

@Sercan

zaten en kısa boylusu bile 1.90 dan uzunken
yavaş koşmaları muhtemel değil:)

tehlike, birinin ruzgarına girip 60-70 km hızla giderken öndeki arkadasın frenlemesi veya pedal cevirmeyi bırakmasıdır :D

@Özgür!

:D

Konuyla alakasız ama; bir arkadaşımla beraber ilerlerken önümüzde yürüyen travestiyi görünce arkadaşım (ki kendisi ilk defa İstiklâl'de bulunuyor) ''abi hatuna bak ne kadar da uzun'' dedi, akabinde ben ''hatun değil olm o'' diyene kadar travesti dönüp çocuğa (kapkalın bir ses ve sakallı suratıyla:)): ''sağol yahışıhlı'' dedi ve ben dahil etraftaki herkes yarıldı:)

@Sercan

ehueueheuhe neyse konuyu daha fazla bölmeyelim..:)

Saatte minimum 60 km/s ile giderken yola aniden: kedi,köpek,çocuk,yaya,araba vs. çıkması, mazgala girmek, yokuş aşağı kaptırmış giderken çapraz yoldan araba çıkması. Yüksek hızda lastiğin patlaması, fren telinin kopması, selenin kırılması (gerçi düşük ihtimal ama) ve bilimum teknik arıza yaşamak. O kadar badire atlattıktan sonra evin kapısına kadar gelip anahtarı yanına almadığını fark etmek ve evde kimsenin olmaması!!! (tehlikeden çok stres kaynakları gibi oldu.)

Geri