Scudo Sports

Tecrübe ehlinden lastik önerisi

@Osman Uygun

Smart sam kesinlikle kullanılacak bir lastik, arazide patlak vermedi, asfaltta çok akıcı bir seneyi aşkın kullandım ve hala kullanıyorum dişlerinde erime bile olmadı, bitmedi... zemin ne olursa olsun kayma yapmıyo her türlü koşullarda denedim test ettim lastik son derece güvenilir, üstelik fren mesafeside çok iyi kısacası asla pişman olmazsın ;)

Scudo
@Abdülsamed AKBULUT

Smart Sam'den bir tane, raceking'den de bir tane alıp deneyeceğim herhalde

Şaka bi yana şu anda iki ihtimal var gibi duruyor acaba bunların yanında kullanacağım iç lastik herhangi bir yerden olsa problem olur mu?
Mesela Decathlon veya sıradan bir markanın iç lastiği olsa bu lastiklerin ömrünü kısaltır mı acaba ?

Doğrudur dostum ama ileriki dönemlerde sıkıntı çekersen düşünmeden al ya var ya hiç bir derdin tasan olmuyor. iyi pedallamalar şimdiden parkur fotoğraflarını görmek isteriz :rolleyes:

Bende michelin var tavsiye ederim 2,0 yeni aldım dün biraz turladım yer tutusu gayet başarılı :)

@M.CİHAN

ikisinden biride olur. ben ikisini birden kullanıyorum.
ama şerit olsun gene. ben gece sürerken yolda cam kırığına denk gelmişim. şişenin tamda dibinin keskin yeri şeridin tam kenarına denk geldi tüm slimeyi boşalttı. şeride gelseydi sıkıntı olmayacaktı. yani şerit gene korur derin yarıkları.

29er bisikletimde C.Race king vardı telsiz model 600 gram yanağından yarılınca, Swhalbe smart sam takmışdık, yol tutuşu mükemmeldi ama yüksek hızlarda raceking kadar akıcı değildi, ve diş ömrü bitmemiş olan raceking'i atmaya kıyamayınca, bu hafta yanağını bir şekilde tamir edip kalan dişleri bitene kadar kullanmak için tekrar takdım,
smart sam 850x2=1700gramken,
katlanır racekingler 600x2=1200gramla bisikletimi tekrar 500gr hafiletdi, birde akıcılık çok daha iyi oldu.
racekingi hem şerit hemde sıvıyla kullanıyorum, tabii swhalbeyide aynı kullanırım, ama imkanım olursa ilerde kış için en hafif arazi lastiği olan Swhalbe FURIOUS FRED 'i yaz için ise swhalbe maraton düşünürüm.

Sıvı ve şeritle kullanıldığında raceking %80'ni asfalt olan 5000'kmde heralde 2 kere patlamışdı en fazla

Tüm Yorumları okudum, gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgilendiğiniz için, daha almadan resmine bile bakmadan bir sürü tavsiye geldi bende inceledim şimdi RaceKing'in en ince olanını bi sipariş edeyim, güzel bi koruma ile bir iki ay içinde yollara çıkayım
Bisiklet toplanınca da fotoğraflarını paylaşmak nasip olur inşâallah

Teşekkürler bisikletforum

arkadaşlar smart sam mi yoksa michelin wild grip mi ikiside çifti 110 lira hangisinin arazide ve kaygan asfaltta yol tutuşu daha iyidir?

10.000 Km'ye Yakın Contınental Race Kıng Kullandım Bunda ki Virajlara Girerken Aldığım Güveni..Ne 4000 Km Kullandığım Kenda Small Block'ta Ne 4 5 Bin Km Kullandığım Mıchelın Traıl'de Ne de Şimdi Kullandığım Michelın Grip'r de Gördüm.. Yeni Toplayacağım Bisiklete Contınental Alacam O Yüzden.Yanakları Biraz Sıkıntı Ne Zaman Ne Olacağı Belli Olmuyor Ama Yanağı Çıkan lastikleride bu bisiklette hoplayan zıplayan adamlarda gördüm şuana kadar.Birde Patlama durumuna gelirsek şans işi.

@Osman Uygun

Bontrager olduktan sonra diğerleri de iyidir. XR modelleri de süper olur bence... :)

@Emre Yönlüer

Hocam onlar iyi tabiki ama o zaman teki 50$'a çıkıyor şimdilik çok çok aşıyor beni yani

@alperK

900 km yaptım 1 kere patladı, onda da cam girdi. Size öyle denk gelmiştir, ancak çoğu kişi çok memnun RaceKing ten

@Anıl KÜÇÜKGÖKSEL

benim salcano bisikletimin üzerinde gelmişti,salcano defalı race kingleri takmış deniyordu,siz ayrı olarak mı almıştınız.

@alperK

bana da salcano üzerinde gelmişti. bisikleti sattım. hala taş gibiydi lastikler. hatta satmadan yeni bisikletimi almıştım. keşke satarken yeni bisikletin üstündekileri (rubena scylla sport) takıp da satsaydım gibi bir pişmanlığım da vardır :)

@alperK

Salcano Assos 50 almıştım. Salcano defolu ürünleri satmamıştırda, sizin aldığınız bisikletçi belki ürünleri iyi muhafaza edememiştir diye geldi aklıma. Çünkü gerçekten kaliteli bir lastik RaceKing

@Anıl KÜÇÜKGÖKSEL

Arkadaşlar şu son kalan çekiş sistemi ve lastikler de yurtdışından geldi mi ilk iş bisikleti Dağa bayıra sahile vurmak olacak; o zaman geçerken göreceğiz bakalım raceking neymiş ne değilmiş

michelin wild grip'r tavsiye edermisin hocam arazi için arkadaşımda da race king var ama yaptığımız çoğu turda patlıyo açıkçası race king e soğuk bakıyorum

Arkadaşlar patlama olayı gerçekten şans işi bende daha önce race king 2.2 vardı. patlama konusunda bende pek patlamadı yani ya 1 ya 2 kere patlamıştır. şu an continental trail var ben memnun kaldım açıkcası asfaltta iyi bi yer tutusu var yumusak lastik. Bence sürüşten sürüşede fark ediyor... söylenilen lastikler arasında pek büyük bi fark oldugunu düşünmüyorum..

Geri