Scudo Sports

TeamO2.cc Bisiklet Kulübü kuruldu.

Formanız hayırlı uğurlu olsun. Ben beğendim. Güzel olmuş. İnşallah kürsülerde görmek de nasip olur. 👏👏👏👏👏

Scudo
Formanız hayırlı uğurlu olsun. Ben beğendim. Güzel olmuş. İnşallah kürsülerde görmek de nasip olur. 👏👏👏👏👏
Çok sağolun.
Başkan formayı kendine göre üretmişsin. Nede olsa hem slim hemde fit takılıyorsun. Benim gibi göbekliler napcak. Xl oldu xxl sayende ekonomimizden daha bir büyüme yaşıyoruz. Regülar takılıp göbek salanlara selam olsun. :)
Hayırlı olsun, bol pedalla eskitin diyelim.:harika:
Regular ürettirmedik evet.Hepsi Slim fit.Regular ürettirisek sana sözüm var 1 tane yollayacağım sana.Regularda xxl mı oluyor sana ?
Bak hocam hatırlatırım bunu ona göre :D
Ne demek forma dediğin nedir :D

Gerçekten harika olmuş. Takım dışından temin etmek imkanım olsa mutlaka almak isterdim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Tasarımı çok güzel fakat L beden formamın kalıbını çok beğenmedim. Kolları ve etekleri de daha iyi olabilirdi. Boyum uzun olduğu için forma biraz da kısa geldi. Kalıp konusunda eksikleri var fakat baskı ve renkler başarılı. Emeklerine sağlık @TeamO2.cc Tez vakitte toplu fotoğraf atarız buraya inşallah :)

Regular M giyiyorum Slim L giyerim. Üretilirse link isterim :)

• Beğen
Hayırlı olsun yeni forma ile başarılar dilerim kipeo premium fit, regulara göre kalıp ve kumaş olarak daha iyi.

• Beğen
Arkadaşlar takım formamızdan yaptırmak isteyenler için Kipeo Satış sorumlusu Şükran hanım telefonumu forumda paylaşabilirsiniz dediği için
burada paylaşıyorum. Ayrıca instagram da da takım formamızı paylaşacaklar. Oradan da iletişime geçebilirsiniz.
Tel : +90 530 242 98 42 Şükran hanım.
mail : kipeo@sukran.com.tr
Saygılar.
TeamO2.cc

Gerçekten harika olmuş. Takım dışından temin etmek imkanım olsa mutlaka almak isterdim.
Merhaba.Forma , tayt , rüzgarlık için şu şekilde fiyat geldi.Forma : 425 TL Premium yarış fit , Tayt : 650 TL Premium yarış fit , Rüzgarlık : 315 TL . Kulüp olarak sipariş listesi hazırladık. Sizde almak isterseniz bize bilgi verin.Sipariş ücretlerini toplarken mesaj atacağız.

Regular M giyiyorum Slim L giyerim. Üretilirse link isterim :)
Merhaba.Forma , tayt , rüzgarlık için şu şekilde fiyat geldi.Forma : 425 TL Premium yarış fit , Tayt : 650 TL Premium yarış fit , Rüzgarlık : 315 TL . Kulüp olarak sipariş listesi hazırladık. Sizde almak isterseniz bize bilgi verin.Sipariş ücretlerini toplarken mesaj atacağız.
Satışa sunar bizlerinde alma fırsatı olursa bende temin etmek isterim, renkleri güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Geri