Ali Kılıç 35.5
Çılgın Fixieci (fren yok, vites yok, kural yok)
- Tepki
- 3.889
- İsim
- Ali Kılıç
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Çok sağolun.Formanız hayırlı uğurlu olsun. Ben beğendim. Güzel olmuş. İnşallah kürsülerde görmek de nasip olur. 👏👏👏👏👏
Regular ürettirmedik evet.Hepsi Slim fit.Regular ürettirisek sana sözüm var 1 tane yollayacağım sana.Regularda xxl mı oluyor sana ?Başkan formayı kendine göre üretmişsin. Nede olsa hem slim hemde fit takılıyorsun. Benim gibi göbekliler napcak. Xl oldu xxl sayende ekonomimizden daha bir büyüme yaşıyoruz. Regülar takılıp göbek salanlara selam olsun.
Hayırlı olsun, bol pedalla eskitin diyelim.![]()
Ne demek forma dediğin nedirBak hocam hatırlatırım bunu ona göre![]()
Orası değil ya bele oturan kısımReklam almak için boş geçtik şimdilik![]()
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.@TeamO2.cc tasarim ve renkler , gecisler nefis olmus , ellerinize saglik. hayirli ugurlu olsun kardesim![]()
Çok teşekkür ederiz.Güle güle kullanın. Formalar süper olmuş.
Kipeo ile görüştüm formanın satışını açacak.Satın alabiliyorsunuz.Sevgiler...Gerçekten harika olmuş. Takım dışından temin etmek imkanım olsa mutlaka almak isterdim.
Satışa çıktığı gibi link istiyorum hocam. SaygılarÇok teşekkür ederiz.
Kipeo ile görüştüm formanın satışını açacak.Satın alabiliyorsunuz.Sevgiler...
tabi ki iletirim hemen.Satışa çıktığı gibi link istiyorum hocam. Saygılar
Teşekkür ederiz.Premium formalar gerçekten güzel.Hayırlı olsun yeni forma ile başarılar dilerim kipeo premium fit, regulara göre kalıp ve kumaş olarak daha iyi.
Merhaba.Forma , tayt , rüzgarlık için şu şekilde fiyat geldi.Forma : 425 TL Premium yarış fit , Tayt : 650 TL Premium yarış fit , Rüzgarlık : 315 TL . Kulüp olarak sipariş listesi hazırladık. Sizde almak isterseniz bize bilgi verin.Sipariş ücretlerini toplarken mesaj atacağız.Gerçekten harika olmuş. Takım dışından temin etmek imkanım olsa mutlaka almak isterdim.
Merhaba.Forma , tayt , rüzgarlık için şu şekilde fiyat geldi.Forma : 425 TL Premium yarış fit , Tayt : 650 TL Premium yarış fit , Rüzgarlık : 315 TL . Kulüp olarak sipariş listesi hazırladık. Sizde almak isterseniz bize bilgi verin.Sipariş ücretlerini toplarken mesaj atacağız.Regular M giyiyorum Slim L giyerim. Üretilirse link isterim![]()
Satışa sunar bizlerinde alma fırsatı olursa bende temin etmek isterim, renkleri güzel olmuş.
Sağol EnişteFormalarınız ve öncesinde kurmuş olduğunuz kulübünüz hayırlı olsun. Fotoğraflarınız da çok güzeller. Selamlar..