Scudo Sports

TeamO2.cc Bisiklet Kulübü kuruldu.

Samsun'da amatör ve taze bisiklet kullanıcısı gözüyle gördüğüm kadarıyla bu işi en profesyonel yapan ekiptiniz zaten, kurumsal kimlik kazandırmanız da üzerine çilek olmuş. Tebrik ederim 👏👏👏
Çok teşekkürler.Hayırlısı olur inşallah.
@TeamO2.cc
Hayırlı olsun, Allah yolunuzu açık etsin.

Umarım ulkemizde bu tür faaliyet ve oluşumları daha çok görürüz. Ülke olarak yaşanılan sıkıntı ve buhranlardan ancak bu güzel sevda ve bu sevdayı pekiştiren hareketlerle siyrilabiliyoruz.
Allah razı olsun.Çok sağolun.
Olmaz öyle şey başkan biz @scottrek fanıyız. Bisikletle hem sanatı hem estetiği bir arada tutan üstada alışkınız. Bak hem bu oksijen çok çarptı belli. Sen yeni ismi alınca kendimi aynanın karşısında bıyıksız görmüş gibi oldum. :kötü: Bende nickimi Nilüfer olarak güncellesem mi acep.:koptum:
Kulübümüz için nick name den bile vazgeçeriz gerekirse😁Sanat ve spor iç içe devam edecek inşallah.Yok sen nick i değiştirme 😁

Scudo
Hem bisiklet kültürünün hem de koşu kültürünün gelişmesi anlamında güzel bir adım olmuş. İsmail ve Çetin hocam emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim.

tebrikler. bir spor adına böyle bir faaliyete girip elini taşın altına koyan herkesi tebrik ediyorum. bende samsundayım ancak içinde bulunduğum dönemin yoğunluğundan bir süre katılım sağlayamayacağım, belki ilerde beraber pedallamak, koşmak üzere. isim ve logo çok güzel, başarılarınızın devamını dilerim.

Hem bisiklet kültürünün hem de koşu kültürünün gelişmesi anlamında güzel bir adım olmuş. İsmail ve Çetin hocam emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim.
Çok teşekkür ederiz....
tebrikler. bir spor adına böyle bir faaliyete girip elini taşın altına koyan herkesi tebrik ediyorum. bende samsundayım ancak içinde bulunduğum dönemin yoğunluğundan bir süre katılım sağlayamayacağım, belki ilerde beraber pedallamak, koşmak üzere. isim ve logo çok güzel, başarılarınızın devamını dilerim.
Çok teşekkürler görüşmek üzere o zaman.

Sayın başkanım ( @TeamO2.cc ).😁 Yakın zamanda takım olarak bir dolanırsınız ve görsel, izleti paylaşımı falan yaparsınız.
Takım tanıtımı gibi olur hem.😅

Sayın başkanım ( @TeamO2.cc ).😁 Yakın zamanda takım olarak bir dolanırsınız ve görsel, izleti paylaşımı falan yaparsınız.
Takım tanıtımı gibi olur hem.😅
Ooo Cemal kardeşim bizde ne Planlar var bir bilsen.Şuan sosyal medya üzerinde çalışıyoruz.Bir yandan forma tasarımı için çalışıyoruz.Bir yandan fotoğraf çekimlerini planlıyoruz .İç mekan dış mekan drone vs vs Hepsi olacak çok güzel olacak inşaallah.

Üç arkadaşımızı daha kulübe kayıt ettik bugün.Sayımız oldu 25 😎
Sanırım akademiye doğru gidiyoruz 😁

Şimdilik çok aktif olamasak da sezon açılınca, formalarımız gelince, gündüz idmanlarına başlayınca güzel paylaşımların olacağı hesaplarımızı takip edip, bize destek olmak isterseniz Instagram ve Twitter hesaplarını aşağıya bırakıyorum. Geri takip hizmetimiz vardır. Destekleriniz için teşekkür ederiz şimdiden :)

(link)

(link)

Şimdilik çok aktif olamasak da sezon açılınca, formalarımız gelince, gündüz idmanlarına başlayınca güzel paylaşımların olacağı hesaplarımızı takip edip, bize destek olmak isterseniz Instagram ve Twitter hesaplarını aşağıya bırakıyorum. Geri takip hizmetimiz vardır. Destekleriniz için teşekkür ederiz şimdiden :)

(link)

(link)
Harikasın @Rhodiumm

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Kuruluş/oluşum aşamasında, planlama/vizyon süreçlerinde emeği geçen ve geçecek tüm bisiklet tutkunlarını kutluyor, yolunuz açık olsun diyorum...

Geri