Bu sene kaç km binmiş sormanız yeterli. Kimlerle hangi guruplarla takılmış vs .@Serkan Mıstınoğlu, Forum da inceleme ve analiz konusunda ne kadar başarılı olduğunuzu biliyorum. Son zamanlar da dikkatimi çekmişti eleştirel düşünme eyleminin ötesine geçemiyorsunuz.
Sözde grup sürüşünün ne kadar bozuk olduğunun algısını yapmaya çalışmışsınız.
Eleştirilerinize cevap vereceğim;
- Ekran görüntüsünü attığınız anlar Pazar günü 07:00'ye ait. Yolların boş olduğu yokuş inerken ve viraj alırken daha rahat hareket edebileceğimiz anlar.
- Ayrıca biz sosyal sürüş grubu değiliz. Yarış takımıyız. Sizin mantığınıza göre tehlikeli diye yarışlara da girmemek gerek.
Demem o ki yolların durumunu bilmeden yorum yapmanız gerçeği yansıtmıyor. Size tavsiyem birilerini gömmek, yermek yerine klipteki doğal görüntülere odaklanın o anın keyfini çıkarın.
Teşekkürler.
Bizde bir tane yarış takımı kurduk 12 antrenman sürüşü yapmışız düzenli olarak.Anca düzen oturdu.Eşelon yapma bile otomatik hale geldi.Herkes yolda iken rüzgarın durumuna , yolun durumuna,trafiğin durumuna göre pozisyon alıyor.Hepimiz bu işi sevdiğimiz için yapıyoruz tutupta bir bilmem ne takımı olamayız zaten.Bu spora gönül veren herkesin birbirine olan yaklaşımı nazikçe olmalı.Boş eleştirilere gerek yok.Bu sürüşlerde asıl gaye sağlıklı bir şekilde antrenmanı tamamlamak ve mutlu olmaktır.Kurmuş olduğunuz takımın başarılarını dilerim.Bu zamanda yarış takımı kurmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.Yolunuz açık olsun.Kindeyi kafaya takmayın cevap bile yazmayın .Saygılar...@Serkan Mıstınoğlu, Forum da inceleme ve analiz konusunda ne kadar başarılı olduğunuzu biliyorum. Son zamanlar da dikkatimi çekmişti eleştirel düşünme eyleminin ötesine geçemiyorsunuz.
Sözde grup sürüşünün ne kadar bozuk olduğunun algısını yapmaya çalışmışsınız.
Eleştirilerinize cevap vereceğim;
- Ekran görüntüsünü attığınız anlar Pazar günü 07:00'ye ait. Yolların boş olduğu yokuş inerken ve viraj alırken daha rahat hareket edebileceğimiz anlar.
- Ayrıca biz sosyal sürüş grubu değiliz. Yarış takımıyız. Sizin mantığınıza göre tehlikeli diye yarışlara da girmemek gerek.
Demem o ki yolların durumunu bilmeden yorum yapmanız gerçeği yansıtmıyor. Size tavsiyem birilerini gömmek, yermek yerine klipteki doğal görüntülere odaklanın o anın keyfini çıkarın.
Teşekkürler.
@Furkan TK Takım kurulmadan Anadolu Yolcuları ile sürdüğümüz dönemde kaç kez böyle ekran görüntüleri ile tartıştık hatırlıyor musun? Bu konuların önüne geçemeyince Anadolu Yolcuları olarak grup sürüşleri yapmayı kestik hatta. Çünkü sürenlerin bir kısmı bu işten rahatsız bir kısmı ise gayet rahattı.245494 dosyayı görüntüle
245495 dosyayı görüntüle
245496 dosyayı görüntüle
İlk klibinizde de benzer görüntüler vardı, belki denk gelmiştir deyip yazmadım ama şu kötü grup sürüşü örnekleri bari videodan atın
245498 dosyayı görüntüle
Videonun son 20 saniyesindeki (5:08 - 5:30) pedaldaşa da bir sele alın Allah rızası için, video boyunca üst boruda pedalladıDağda bayırda düzde üst boruda...Gördüğüm en aero arkadaş, adı ne bilmiyorum ama bundan sonra ona kesinlikle "aero" ön adı takılmalı, hakediyor! Mesela Ahmet değil, aero Ahmet olsun!
Klibi izleyenler sizinle sürmek mi ister sürmemek mi ister, beni düşündürmedi değil![]()
Ben size cevap yazdım Serkan Bey'in sevmeyenleri ile konunun ilgisi yok. Doğruları söylemekten çekinmemek ile patavatsızlık arasında çok derin uçurumlar mevcut.
PATAVATSIZ NE DEMEK, NEDİR? TDK'YE GÖRE ANLAMI
Patavatsız kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre patavatsız kelimesi anlamı şu şekildedir:
- Sözlerinin nereye varacağını düşünmeden saygısızca konuşan, davranışlarına dikkat etmeyen (kimse)
@Furkan TK Takım kurulmadan Anadolu Yolcuları ile sürdüğümüz dönemde kaç kez böyle ekran görüntüleri ile tartıştık hatırlıyor musun? Bu konuların önüne geçemeyince Anadolu Yolcuları olarak grup sürüşleri yapmayı kestik hatta. Çünkü sürenlerin bir kısmı bu işten rahatsız bir kısmı ise gayet rahattı.
Bu durumdan rahatsız olmayanlar Team Synergy adı altında bir araya geldiler. Şimdi aynı tartışma ve eleştiri ile karşı karşıyalar. Tabi bu sefer eleştiri dışarıdan. Yok saymak daha kolay biliyorum. Ama tavsiyem bu eleştirilerden bir şeyler çıkarmanız olur![]()

İvmenin azaldığı zaman boruda pedal çevirmek candır.Boruda dururken pedal çevrilebileceğini düşünmezdim enteresan bir seyirlik olmuş. Fotoğraflar şekil. Sürüşlerinizi strava'dan duyuruyor musunuz belki münferit katılırım.
Boruda dururken pedal çevrilebileceğini düşünmezdim enteresan bir seyirlik olmuş. Fotoğraflar şekil. Sürüşlerinizi strava'dan duyuruyor musunuz belki münferit katılırım.